FIV in Ungaria 52
Raspunsuri - Pagina 11
adaca spune:
Olgutza Doamne ajuta ! Sa fie o luna numai cu reusite.
Fetelor sunteti asa de dragute Alinuta ce frumos ai spus Olgutza tu care erai? Mai facut sa-mi aduc aminte de mine cand eram in tratament la Szeged si a venit o familie la clinica cu o plasa (sacosa) pe care scria Agrobanat (o firma de produse de panificatie din vestul tarii). D-na a intrat pentru punctie si a ramas sotul caruia eu i-am spus buna ziua(in romaneste). Ani imi zice:
-"Il cunosti?"
- Nu, dar e roman.
-"Dar de unde stii?"
_ Dupa plasa.
Mi-ar fi placut si mie sa fi fost mai multe romance.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
dent spune:
ZAPP,am fost la Arad doua zile si na am avut net.Acum cd citesc tu esti la Szeged,iti tin pumnii! Eu la ora 13 (HU) am programare,pe la 11 plec din Salonta.Din pacate nu ne intalnim...Oricum,te si mult succes iti doresc!!!
LUCK,MIHAELE,RETAM,tuturor in tratament mult noroc in luna martie!!!
Celor gravidute sa le creasca puitii in burtica mari si sanatosi!!!
dedus75 spune:
buna fetelor,
sunt noua pe topicul acesta dar cu ceva vechime pe ce de inseminare...
as vrea sa va intreb ceva...de ce anume am nevoie in szeged pentru o prima consulatie? sau ar trebui sa scriu un mail? daca da...ce sa intreb? ce analize trebuie sa duc sau sa cer sa-mi faca o programare?...
mihaele spune:
dedus75 bine ai venit da trimite mail cu toata istoria ta medicala cu problemele pe acre le ai si ati va sune domnul dr ce analize trebuie s afaci inainte de prima vizita. Bafta
Fetelor va ptin pumni sa veniti toate cu rezultate pozitive
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
RETAM spune:
Mihaela eu sunt prog.la ora 2 s-ar putea sa ne mai intalnim dar as vrea sa intreb daca chiar asa de greu merge sa intri la medic caci din cate am citit se intarzie chiar si 5 ore ....a mai patit careva asa ceva?....va
doragavrea spune:
buna sint teodora as avea si eu nevoie de un loc pt cazare in debrecen daca stie cineva si ma poate ajuta eu am programare pe 12 martie la ora 1.30 MULTUMESC MULT si MULTA BAFTA
olgutza0905 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_bubulina Buna! Dragele mele tocmai ce ne-am intors din Szeged, a fost un drum greu si taaaaare obositor! dar a meritat! Doctorul a fost tare dragut si asistententele, am asteptat enorm de mult, am avut programre la 13.00 si am intrat abia la ora 18.00... mi-a zis ca sunt ok, numai ca tb neaparat sa refac HSG sa vedem cum este trompa, caci HSG-ul vechi nu mai e valabil, (dar ca sigur nu am hidrosalpinx asa cum mi-au zis prin Romania medicii). HSG care ma ingrozeste, :( , daca aveti recomandari de histero in Bucuresti va astept sa-mi spuneti si mie ca pe cealalta pe care am facut-o am realizat-o la giulesti, unde a fost oribil!! nu mai vreau sa repet experienta. Mi-a placut mult de Zadori, a fost dragut, optimist si foarte grijuliu cu noi, si-a cerut scuze de intarziere de nenumarate ori, ne-a intrebat unde o sa ne cazam...ne-a povestit de viata lui...si era pt prima data cand ne vedea!!am ramas ultimii in clinica cu el, pana si plata am facut-o cu el ca asitentele plecasera. Multumesc Gyongyi!! am fost asa de zapaciti cu drumul si cu statul la clinica de nu am apucat nici sa vb, nici sa-ti multumim! Olguta!! muuuuulta bafta!! care din fete erai tu? cat am asteptat eu vineri pe la 12.00 erau doua fete care au facut ET, cred...imi venea sa intreb lucruri dar nu am avut curaj m-am gandit ca numai de vb cu mine nu au chef fetele. va pup!! Multumesc si va astept cu sugestii de HSG, daca aveti. Alina |
Eram blonda speriata de bombe...sau m-ai prins nervoasa ca Bogdan nu-mi traduce tot...nu-i spusese nimic asistenta decit sa ne dezbracam si sa luam loc...si eu eram deja turbata...nu-mi spui nimic..nu inteleg nimic..din alea...si bogdan calm...hormonii tzitzi...hormonii:)))...nu stiu daca m-ai vazut pe-acolo...dar data viitoare neaparat sa zici ceva...si daca n-aveam timp sa vb...e fain sa mai cunosti pe cineva:)) Te pusi
CANDY1902 spune:
nu stiu cu ce sa incep si nu as vrea sa va intristez dar bbbb mei nu au rezistat decongelari deci totul sa terminat pt mine inainte sa inceapa.e f greu au fost 4 si nu au rezistat niciunu de cenu mai pot fete sunt terminata deocamdata stiu doar ca voi merge mai departe tre sa reusesc.
alina_bubulina spune:
Buna,
Olgutaaaaa, erai blonda, in blugi, cu o bluza in dungi...si o punga cu pastile pe care le-a imprastiat?
esti ok? cum te simti?
va!
pentru toate fetele si o primavara frumoasa si sa plouaaa cu bebei!!
Alina
mirad spune:
buna seara sunt noua pe acest forum va citesc de mult timp dar nu am avut despre ce sa va scriu pana acum
cred ca am o problema care este foarte des intalnita pe acest forum sotul meu a fost diagnosticat cu oligo-astenozoospermie acum trei ani si de atunci ne chinuim sa avem un bebe dar fara succes
rog di tot sufletul fetele care merg in ungaria sa mi faca o programare la domnul doctor zadori la szeged pentru o fertilizare in vitro va multumesc mult de tot