FIV in Ungaria 52
Raspunsuri - Pagina 8
monilaza spune:
Buna fetelor. Va deranjez si eu cu problema mea si o intrebare.
Am facut 2 inseminari cu donator la Timisoara, nereusite.Ma bate tot mai tare gandul sa mergem pe FIV la Szeged. Problema este urmatoarea: as vrea, daca poate cineva sa ma lamureasca, cam la cat se ridica pretul final la FIV la unguri.Fara cazare la Szeged pentru ca suntem din Arad. M-ar interesa cam cati euro mi-ar trebui, incluzand si tratamentul de stimulare. O suma aprox.pt ca stiu ca tratamentul difera. Va multumesc
olgutza0905 spune:
Fetele, sa-mi tineti pumnii....miine transferam doi embrioni frumosi:))) Va pup si va mai scriu pe duminica cind ne intoarcem de la Hungary....ma duc sa-miiau bebetii acasa:)))
atelocin74 spune:
Olgutza !! la ce ora faci ET-ul ?
Poate reusim sa ne intilnim .
monilaza !! aproximativ 2000 euroo.
tuturor .
olgutza0905 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atelocin74 Olgutza !! la ce ora faci ET-ul ? Poate reusim sa ne intilnim . monilaza !! aproximativ 2000 euroo. tuturor . gyongyi Badyguarzii & Florile |
Gyongy, pe la ora 12 mi-a zis Zadori sa fim acolo. Nu stii cumva cit dureaza ET? Te pup
alina_37 spune:
monilaza, eu am facut fiv+icsi in august 2008, iar preturile au fost: fiv simplu =1500 euro, icsi =500 euro, medicatia =800/1000 euro. Total fiv+icsi+medicamente =3000 euro aproximativ.
Multa bafta!
BoboMom spune:
Olgutza, bafta multa! ET dureaza foarte putin (5-10 minute cu ecografie cu tot) si dup-aia stai intinsa vreo juma' de ora (poate un pic mai mult; pe mine m-au lasat cam 45 de minute, cred ca uitasera de mine ). Te pup!
Monilaza noi am platit pt IVF+PICSI+medicamente acum in feb 09 cam 2300 euro la Kaali Budapesta. S-a devalorizat forintul fata de anul trecut si a fost mai ieftin. E adevarat ca la mine a fost si stimularea putin mai ieftina de data asta, pentru ca a fost diferita fata de anul trecut. Multa bafta!
Noi maine plecam acasa. Ma simt bine. Deocamdata nu am nici un semn, ceea ce probabil e normal. Suntem in ziua a treia de la ET abia.
Laura
mihaele spune:
Buna fetelor va urez la toete bafta si teste Pozitive
Gyongyi
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
zapp spune:
Hei, hei! Ce mai faceti, fetelor?
Am inceput ieri tratamenul!! Mare bucurie mare! Chistul aproape s-a dus si bag injectii in burtica! De data asta stumularea o fac cu decapetil si Gonal F. Iau Ginseng royal jelly si Omega 3, cum m-ati invatat voi. Miha2004, nu am luat estrofem ca mi-a fost un pic frica...Sa speram ca de data asta se ingroasa gluma! (endometrul :) )
Atat am asteptat sa treaca timpul si sa incepem din nou, incat acum nici nu-mi vine sa cred! Cu Dumnezeu inainte!
va pup pe toate si succes!
crisis81 spune:
Nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, va pup pe toate si va tin pumnii. Am vrut sa-i raspund lui evanescence ca Zadori vorbeste perfect germana deci fara probleme, nu ai nevoie de translator. Si asistentele inteleg cateceva in germana.
la toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie