FIV in Ungaria 52

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cara1976 spune:

Candy mie mi-a zis dr sa stau obligatoriu 2 zile acolo fiind si distanta mare de 600 km, oricum poti sa il intrebi
Cris poti sa ma treci si pe mine la listuta-primul fiv la giulesti dar am pierdut sarcina la 8 sapt, al 2-lea fiv tot la giulesti nereusit, al 3-lea reusit la nenea Zadori, in prezent 7 saptamani

gyongyi
miha3, ce faci?
si bafta tuturor celor care au luat drumul de szeged si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Laura, excelente rezultate!si eu zic sa mai stai daca poti, nu zbura imediat. Doamne Ajuta!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olgutza0905

"fertilisation 100% all three of them.everything is perfect" asa mi-a zis dr. Z:)))Trebuie sa mai sun miine.Va tin la curent. Va pup!!!

felicitari!
tinem pumnii in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

intreba cineva de traducatoare la debrecenen eu pot sa dau un nr de telefon 0036305850061 dna MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Claudia, noi am avut ET marti (adica ieri) si de plecat plecam sambata. E ok asa. Am mare incredere in Kovacs. Daca era vreo problema nu ma lasa sa plec. Abia asteptam sa ajungem acasa! Luni trebuie sa fiu la serviciu oricum, iar pt duminica avem bilete la Jesus Christ Superstar la Fox. Multumesc pt sfat oricum, dar nu plec chiar imediat. Oricum parerea mea e ca trebuie sa faci in primul rand ce-ti spune doctorul si dup-aia si dupa cum simti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CANDY1902 Eu te-as sfatui sa stai macar o zi dupa ET. Nu iti face rau. Eu asa am facut, iar tot drumul am stat intinsa pe bancheta din fata.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

cara1976 - mi-a fost dor de tine. Sa-ti pui burtica la semnatura. Cati puiuti ai? Esti foarte secretoasa! Cum te simti? Povesteste-ne daca ai fost la eco , daca le-ai auzit inimioara...Eu deocamdata sunt in pauza si inca nu stiu cand ma duc. In cel mai bun caz probabil ca in martie la CM si dupa aia mai vedem. Ce spune familia ta? Sper ca te rasfata ca daca nu vin eu la ei...Sa ai grija de tine ca doar stii ce greu se ajunge aici. Tine-ne la curent cu ce faci. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

cara1976 - ce face Magda?

Liana30 - ce mai faceti? Cum sunteti? Ma gandesc la tine si ne e dor sa mai intri! te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LIANO am dat o strigare dupa tine la gravidute si nimic,acum am venit si aici.Pe unde umbli mataluta??

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

ADACA eu am 100 km pina unde voi sta la SM si sunt tare ginditoare cum sa fac sotul meu nu poate ramine cu mine acolo plus ca eu nu cunosc limba deci nu stiu ce sa fac tu ai ramas sau nu

Mergi la inceput