FIV in Ungaria 52

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

BUN VENIT FETELOR NOI ! SA DEVENITI CAT MAI CURAND

LAURA Doamne ajuta ! Sa ne dai vestea cea mare.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

ZAPP,si eu voi merge tot pe mana lui,nu ma vad mergand la altcineva.Doar ca eu nu sunt in clar de ce am inceput fiv-ul dc aveam polip de 3mm,si era exact in locul de fixare al embrionului.
Cu chistul probabil e mai usor,fiind pe ovar si nu in uter,poate nu afecteaza nidarea embrionului.Luni nu mergi la clinica?Eu voi fi acolo pe la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Dent, daca incep maine stimularea, sigur o sa merg luni pt monitorizare. Vorbim maine si iti spun ce si cum...te pup

Mergi la inceput

ZAPP,OK!Imi doresc sa cunosc personal pe cineva de pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

fetelor crd ca o iau razna nu stiu ce sa fac dupa et, medici vostri ce vau indrumat sa plecati in RO sau sa ramineti macar 2 zile acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

"fertilisation 100% all three of them.everything is perfect" asa mi-a zis dr. Z:)))Trebuie sa mai sun miine.Va tin la curent. Va pup!!!

Mergi la inceput

CANDY1902,fii calma!Ce vrei, sa ai copii agitati ca si tine? Mie dr Zadori mi-a dat voie sa plec acasa cu masina (sotul a condus),distanta e cca. 200km.Doua zile fara efort fizic,doua saptamani fara...stii tu...zdranga-zdranga la pat!Obligatoriu sa stai la pat jumatate de ora dupa utrogestan.Dupa doua zile mi-a dat voie sa conduc masina.Atat. Fii cuminte si mult noroc!!!

OLGUTZA0905,felicitari si sa se tina pe pozitie voinicii tai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marina@ spune:

buna ziua la toate
va rog sa ma ajutati,maine plec la debrecen si nu am translatoare,imi puteti da un num de tel sau pe cine as putea contacta acolo,noi cu sotul nu vorbim deloc maghiara,mersi anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Klu
dreptate ai draga mea , sa stii ca si eu m-am gandit poate asa a fost sa fie , numai ca pentru mine timpul e inamicul nr 1.
olgutza
bafta multa in continuare si te asteptam cu cele mai bune vesti !
dent
Doamne Ajuta !!!
sa-ti traiasca feciorul , sa fie sanatos si ii doresc din tot sufletul un fratior sau o surioara , ce vrea el !!
zapp
iti doresc din suflet sa fie toate in regula si sa poti incepe maine stimularea !!Iti tin pumnii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Candy, mie Kovacs mi-a spus data trecuta ca pot pleca si a doua zi dupa ET (acum nu mi-a mai zis ca deja stia ca avem cateva zile in plus de stat aici), iar la noi drumul e lung (in total cam 20 de ore de cand plecam din Budapesta de la matusa mea si pana ajungem la noi acasa). N-as pleca chiar imediat de la clinica, dar cred ca a doua zi e ok. Eu azi de exemplu am iesit din casa - ne-am dus la mall la film, ne-am mai plimbat...

Olgutza, felicitari!!! Tine-o tot asa!

Am alfat ca i-au congelat pe ceilalti doi embrionasi azi, in ziua a 6'a. Unul era blastocist si celalalt morula.

Va !

Laura

Mergi la inceput