FIV in Ungaria 52

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

adaca esti de admirat. Cu trei copii si tot mai ai timp si de net si scris. Foarte frumos. Bravo. Eu nu stiu cum o sa ma descurc cu doi.

Micky 28+ +
poze noi
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Micky eu am si ajutoare, dar pe mine ma relaxeaza computerul. Cred ca sunt dependenta de DC.
Acum gemenii sunt la gradi, Rares abia a adormit, ii iese un dintisor si e tare marait si a facut si putina febra.
Cred ca o rezolvam si cu progesteronul, am vorbit cu Mada, caci mi-a dat Crisis numarul, mi-a spus ca si voi ati ajutat-o.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CRISIS lasa macelaria ssi treci pe DC caci ai de lucru aici.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Beta HCG 277 si progesteron 23.5 (ziua a 11'a dupa transfer in ziua a 5'a). Sunt inca in stare de soc! Astept sa vad ce zice Kovacs. Tocmai i-am trimis email.

Va pup si va multumesc! Sa va dea Domnul tuturor aceasta bucurie!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

LAURA GARNER,Doamne ajuta sa fie bine pana la 9 luni! Si dupa aceea!!! E minunat!

RETAM,nu ma pot lauda cu nimic inca,am tot sarbatorit cu de toate...,felicitari cu tigarile,stiu ca e foarte dificil!Ma tenteaza dieta Atkins,eu sunt cam carnivora.Succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

adaca da am ajutat-o si acum ii mai trimite si marush cateva fiole. Dar tot mai are nevoie.
Laura felicitari din tot sufletul. Te astept la Gravidute.

Micky 29+ +
poze noi
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Laura Garner ...ce ma bucur... Felicitari din tot sufletul!!! ....sa ai o sarcina frumoasa cu bebel frumos si snatos la termen!!!

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Laura, ma bucur muuuult pentru tine!!!!!!!!!!!!!!!!
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady__Cooper spune:

FELICITARI LAURA! Ma bucur mult sa aud reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeeva spune:

LAURA , FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI !!! MA BUCUR FOARTE , FOARTE MULT !!! EU ERAM SIGURA CA VA FI BINE ! A AVUT MANA BUNA KOVACS LUNA ACEASTA LA AMANDOUA !! SUNTEM CU LA PURTATOR !!

Mergi la inceput