FIV in Ungaria 52
Raspunsuri - Pagina 19
irinaflorea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CANDY1902 nu stiu cu ce sa incep si nu as vrea sa va intristez dar bbbb mei nu au rezistat decongelari deci totul sa terminat pt mine inainte sa inceapa.e f greu au fost 4 si nu au rezistat niciunu de cenu mai pot fete sunt terminata deocamdata stiu doar ca voi merge mai departe tre sa reusesc. |
Candy, nu dispera...data viitoare vei reusi!!!! Iti tin pumnii, si lasa ca nu a imntrat timpul in sac Te inteleg si sunt alaturi de tine.
dedus75 spune:
la multi ani fetelor ! un 8 martie fericit va doresc
eu ma am 2 zile si ar trebui sa fac testul....asta in cazul in care nu vin rusii.....simptome nu am...adica nu ma doare burta ca si inainte de cm...dar in schimb ma dor sanii si ma mananca ...inca 2 zile...
luck spune:
simo
sa-ti traiasca bebe David , sa fie sanatos si sa va bucurati de el , este frumos foc !!!
mihaele
multa bafta , iti doresc din suflet ca decongelarea sa mearga ca pe roate !!
zapp
nu mai dai nici un semn de viata ????
Cum esti ??
dedus
poate e de bine si in doua zile o sa ai un rezultat pozitiv , bafta !!
Eu din pacate incep doar in luna aprilie , nenea Zadori e plecat exact in perioada mea
miha2004 spune:
La multi ani! va urez o primavara frumoasa plina de reusite
Borzasimo ce mari v-ati facut si ce frumos ati fost la botez, va pupam si ne este dor de voi
zapp spune:
La multi ani de ziua noastra si o primavara frumoasa tuturor!
Eu sint bine, maine o sa am punctia. Doctorul este multumit pana acum dar mai avem cateva hopuri mari de trecut. Ce este ciudat e ca nu am nici o emotie, uneori chiar uit ca maine e punctia. Sint linistita si increzatoare.
Singurul lucru care ma stresseaza putin este durerea de burtica. Data trecuta dupa punctie am cam patit-o cateva zile. Acum sper sa scap mai usor.
Luck esti o draguta ca te gandesti la mine. Mersi
Va pup pe toate si mult succes!
Doamne ajuta!
crisis81 spune:
LA MULTI ANI !!!
Va doresc o primavara minunata presarata cu multe clipe de fericire!
Adela nu sunt ocupata, dar nu prea imi merge calculatorul si mi-e lene sa-l repar.
Simo ce grasun e David....absolut superb !!!
Alsima cu placere. Daca mai vrea cineva sa spuna
Va pup pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
adaca spune:
Micky Ti-am vazut fotografiile, esti o graviduta foarte frumoasa, burtica nu asa mare, tinand cont ca sunt doi bebei. Sa stii ca am vorbit cu Ani, dar dr. nu prea scrie retete asa daca nu stie pentru cine este. Sa vedem daca poate rezolva.
Crisis Arunca-l sau cumpara altul.
Laura Cum esti? 4x
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Micky2007 spune:
adaca merci mult, stiu ca nu prea scrie decat daca cunoaste si cris s-a chinuit pentru marush si abia a dat. Poate se rezolva cumva. Zici ca nu am burta mare, eu o simt imensa si cica abia de acum incepe sa creasca. Si eu ma uit mereu la superbele tale poze.
criss
Micky 28+ +
poze noi
AMR 10 saptamani