FIV in Ungaria 52
Raspunsuri - Pagina 21
Mi-Ka spune:
Simoborza, superb baietel ai!!! Cred ca si tu si Luci sunteti taaaare mandrii de el.
Vezi ca-l vreau de ginerica pentru bebelina mea mica, asa ca nu-l promite la nici o alta fetita
Laura, felicitari!!! Iti doresc o sarcina usoara si fara probleme!!!
Miha3, sper ca acum in martie ai sa te duci la Zadori, da?
Tia si Daria, Andicu si Philip, va pupam dulce
+ 28s si Alexia (12.09.2006)
_
profa spune:
eumada,ce inseamna la tine insuficienta progesteronica?Te intreb pt.ca in oct.si eu am pierdut o sarcina la care am obs.ca progesteronul scadea cam cu 2 unit.pe zi,dar bhcg nu crestea f.mult,si de teama unei SEU n-amluat nimic,si rau am facut.Acum am din nou o sarcina foarte la inceput,obtinuta natural,dar dupa stimulare cu Puregon,si in ziua 23 a CM am avut bhcg 17,in ziua 25, bhcg 26 si progesteronul 20,iar azi,in ziua 28,bhcg 88 si progesteronul 28.Nu sunt valori prea mari,mi-a teama sa nu pierd iar sarcina,si sotul meu merge maine in Ungaria sa ia progesteron inj.Tu de care ai nevoie,de Progesteron de 25 de mg,sau de Proluton?Exista in Ungaria Proluton,sau Progesteron de mai mult de 25 mg?
Si ceva ffff.important!!Felicitari pt.noile mamici!!!
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dedus75 multumesc de primire fetelor, va doresc la toate bb-i cat mai repede si cat mai sanatosi si frumosi alla76 spermograma sotului meu arata cam asa: mobilitate la 1 ora 735 din care 61% progresivi nr spermatozoizi functionali 42 milioane nr spermatozoizi cu mobilitate progresiva 17 milioane nr spermatozoizi cu morfologie normala 13,8% dar mai trebuie sa adaug ca eu am trompa dreapta infundata si uter retrovers la voi? cum e spermograma? |
cea buna (ultima) vascozitate normala (precedenta anormala), lichefiere normala (precedenta anormala), aglutinare redusa de tip mixt (si precedenta), Mobilitate la 1 ora 50 % (precedenta 28%!!) ci 33% in mobilitate normala progresiva (precedenta era cu 28%), la 4 ore 40% cu 28% in mobilitate normala progresiva (precedenta era 31% cu 20 in mobilitate normala progresiva). Numaratoare: 14.2 mil/ml (precedenta 12 mil/ml si valori normale ar fi 20 mil/ml). Nr. total / ejaculat 56.8 mil.ejaculat (precedenta 36 mil/ejaculat - la valori normale e >40 mil). spermocitograma la fel 20% atipice (precedenta 22%). Concluzie la ultima: oligozoospermie (la precedenta oligoastenozoospermie)
cam asa
m_i_s_s_y spune:
LAURA - Felicitari mamico!!!!!
Sarcina usoara si sa stea bebe cuminte 9 luni! Te asteptam la Odisee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Celorlalte fete Mult succes si, orice ar fi, NU RENUNTATI!
s 16
http://bd.lilypie.com/gkpVp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1
Lady__Cooper spune:
Profa, iti raspund eu. In Ungaria exista numai la Szeged progesteron Streuli de 25 mg care se elibereaza numai pe baza de reteta (farmacia este a clinicii Kaali din Szeged iar reteta trebuie sa fie emisa de un medic din acea clinica).
Insa in Austria si Germania gasesti progesteron injectabil de 250 mg marca Jenapharm- si acolo tot cu reteta se elibereaza in farmacii.
Mai exista o solutie, exista farmacii la care poti comanda pe net - platesti cu cardul, insa te costa transportul. Pe mine o comanda din Austria m-a costat 85 euro transportul. Daca te intereseaza, iti pot da adresa de mail a farmaciei din Austria. Au fost foarte seriosi si mi-au livrat in circa 2 saptamani toata comanda.
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Beta HCG 277 si progesteron 23.5 (ziua a 11'a dupa transfer in ziua a 5'a). Sunt inca in stare de soc! Astept sa vad ce zice Kovacs. Tocmai i-am trimis email. Va pup si va multumesc! Sa va dea Domnul tuturor aceasta bucurie! Laura |
Felicitari!!!!!!!!
Miha3 spune:
Laura Garner - Felicitari! Sa ai grija de tine! Era si timpul sa vina primavara in sufletul tau. Ma bucur foarte mult pentru tine. Sarcina usoara!
Dedus 75 - faza cu sanii e de bun augur. Cam alea sunt simptomele de sarcina. Da-ne vesti cu beta HCG mare.
Bebeeva - Felicitari! Sarcina usoara!
Mi-ka - Inca nu mi-a venit CM. Nu stiu cand ma duc in Ungaria. Te tin la curent. Cum esti?
Borzasimo - Ai un copil foarte frumos. Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii. Da-mi si mie modelul.
Adaca - cred ca trebuie sa te vopsesti daca copii tai te vad blonda! Foarte frumosi! Ca sa ma binedispun ma uit din cand in cand la pozele voastre. Ar trebui sa pui mai multe.
Julia75 spune:
Laura Garner, felicitari, ma bucur enorm pentru tine! Sarcina fara probleme pana la capat si bebe sanatos iti doresc!
CANDY1902 spune:
LAURA ma bucur pentru sarcina ta ai grija de tine. MIHA ,RETAM va pooop,RETAM cred ca ai citit postarea mea la intoarcerea din szeged . scz ca nu team sunat o sa mai vb