FIV in Ungaria 52
Raspunsuri - Pagina 17
dent spune:
IOANA_P76, am o nelamurire. Daca am votat petitia in ianuarie,mai pot si acum? Sau acum e altceva? Am uitat cum m-am trecut la utilizator si parola,am incercat sa-mi trimita prin e-mail si-mi scrie ca e eroare,nu inteleg nimic.Daca ma poti ajuta cu indrumari...
dent spune:
ADACA,ai trei voinici frumusei foc si foarte talentati...! Cat despre tine esti sexi si cu ochi caprui si verzi!Mi-a placut mult.Sa-ti traiasca sanatosi artistii!!!
dedus75 spune:
fetelor, buna dimineata, ma primiti si pe mine?
deocamdata inca astept rezultatil de la ultima IA facuta cu sanse sub 1% si cam aiurea..asa ca din aprilie voi fi si eu pacienta dr zadori pe care l-am contactat( inca o data va multumesc celor care mi-ati dat informatii) si care mi-a trimis o lista de analize care trebuie sa le fac si eu si sotul. dansul a spus ca ne recomanda inca o IA facuta acolo pentru ca spermograma sotului este in limitele acceptabile si vrea sa vada pe lama cum arata soermatozoizii...
asa ca.... daca ma primiti printre voi, astept cu placere sfaturile voastrein ceea ce priveste procedura de la szeged.
mult noroc sa aveti toate si sa ne vedem cu burtici cat mai repede!!!
dent spune:
DEDUS75,bun venit printre noi! Si eu sunt noua (din ianuarie)si fetele m-au primit cu multa caldura,asa ca asta te asteapta...Sa fie cu rezultat IA,Doamne ajuta!
ioana_p76 spune:
Pt Dent si pt cine mai doreste sa contribuie chiar si cu o semnatura:
Daca ati votat o data petitia, nu mai e cazul sa votati (oricum, ati votat cu o adresa de mail si nu mai este posibil cu aceeasi adresa), decat sa o faceti cunoscuta si prietenilor, rudelor, ca sa o voteze si ei.
Acum insa se voteaza campania noastra la concursul RoblogFest, detalii la semnatura mea si la subiectele speciale:
AICI si AICI
Alsima multumesc pt pm!
Mihaele, am citit ca luni pleci spre Szeged, multa multa bafta si sa vii cu bebicii bine lipiti in burtik!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dedus75 fetelor, buna dimineata, ma primiti si pe mine? deocamdata inca astept rezultatil de la ultima IA facuta cu sanse sub 1% si cam aiurea..asa ca din aprilie voi fi si eu pacienta dr zadori pe care l-am contactat( inca o data va multumesc celor care mi-ati dat informatii) si care mi-a trimis o lista de analize care trebuie sa le fac si eu si sotul. dansul a spus ca ne recomanda inca o IA facuta acolo pentru ca spermograma sotului este in limitele acceptabile si vrea sa vada pe lama cum arata soermatozoizii... asa ca.... daca ma primiti printre voi, astept cu placere sfaturile voastrein ceea ce priveste procedura de la szeged. mult noroc sa aveti toate si sa ne vedem cu burtici cat mai repede!!! |
bine ai venit!
poti sa imi dai detalii despre valorile de la spermograma sotului?
as vrea sa imi fac o idee daca si a sotului meu se incadreaza in limite pentru o IA.
mai avem 12 zile pana la primul consult si deja cam imi pierd rabdare!
mihaele spune:
multumesc Ioana luni merg la Szeged daca rezista puiuti mei la decongelare marti fac Et ce vrea Dumnezeu cu noi.
Fetelor ca dores numai reusite numai teste pozitive
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
RETAM spune:
BUNA DEDUS SI BINE AI VENIT PRINTRE NOI DESI SI EU SUNT NOUA PE AICI...VAD CA VA CONFRUNTATI SPERMOGRAMELE ....A NOASTRA AFOST LA PRIMA FERT.34 MIL.SI 85% MOB. IAR ACUM IN MARTIE E 19 MIL. SI 68%MOB DAR CRED CA ACUM DIN CAUZA UNOR MED PT TENSIUNE A SCAZUT SI ZADORI NE-A PUS SA O REPETAM IN APRILIE.....DENT EU AM REUSIT SA MANANC NUMAI SALATE DE 2 ZILE TU CUM STAI? SI NU AM MAI PUS NICI O TIGARA IN GURA ZADORI A FOST FORTE SUPARAT CAND A AUZIT CA FUMEZ....ASA CA INCERC SA MA CONTROLEZ SI SA IL ASCULT ....MIHAELE SUCCES SI ITI DORESC SA REUSESTI SA II PUI LA CALDURICA PE.....ADACA AI NISTE COPII MINUNATI SI FRUMOSI....ALSIMA SI PE MINA M-A PUS IN ASTEPTAE PANA IN MAI CA SA MAI ADUCEM UN ECHILIBRU CORPULUI MEU SI POATE VOM FI IN ACEEASI PERIOADA .....LIANA SI TE ASTEPTAM CU PRINTRE NOI....ALLA76 SUCCES ......CANDY SA REUSESTI SA AI INCREDERE SI SA TE INTORCI MAI MULTUMITA DE LA ZADORI ASA CUM CRED CA SIMT SI EU IN PRIVINTA LUI .... PE TOATE SI DE 8 MARTIE ZIUA NOASTRA SA AVEM NUMAI BUCURII SI CU AJUTOUL LUI D-ZEU SA REUSIM
Micky2007 spune:
Fetele haideti sa o ajutam pe eumada cu progesteron injectabil. In cazul in care nu aveti, exista posibilitatea sa dea Zadori o reteta pentru cateva fiole de progesteron si sa le trimiteti in tara, contra cost binenteles. Ea va trimite bani pentru cumpararea progesteronului, iar transportul cu plata la domiciliu. I-am dat si eu si criss dat tot mai are nevoie.
Va multumesc in numele ei.
adaca poate vorbesti tu cu Ani sa ia de la Zadori o reteta. Merci mult.
Micky 28+ +
poze noi