FIV in Ungaria 52

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

everyday 30 - caryotipul este o analiza genetica care se efectuaza prin recoltare de sange de la ambii soti. Costa aproximativ 300 ron si rezultatul vine in 3 saptamani. Se face la catedra de genetica din cadrul Facultatii de medicina din centrele universitare. Si mai nou se face recoltare si la Bioclinica. De unde esti? Eu am facut aceasta analiza dupa primul FIV deoarece am avut 2 saci embrionari goi fara embrion. S-a dovedit ca noi eram in regula si ca a fost un defect de laborator. Zadori a spus ca ne-am incadrat in cele 5 procente de defect de laborator. Oricum data viitoare a fost OK. Te pup!

candy - am vazut ca ai dat nr. de telefon. Pot sa te sun sa ma lamuresti cu ceva in legatura cu embrionii crio? Te pup!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru sa va las un buchet mare de din partea Lianei, ea si bebelina sunt bine, au 27+ si pe 30 mai va asteapta la galerie

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui everyday_30

Multumesc mult ptr.raspunsurile voastre.Cu ce am aflat de la voi si cu ce am mai citit pe net pot zice ca s-a facut putina lumina in mintea mea.Problema e unde fac aceasta analiza.
Eu sunt din Tulcea si sper sa nu trebuiasca sa ajung in Bucuresti ca o iau razna.Voi suna azi la 2 laboratoare din Constanta...poate am noroc.
Vorbesc singura...500 ron (cariotip-ul,genetic test) inmultit cu 2...astia is nebuni cu preturile astea.

tot e bine...la noi cariotipul e 816 roni (* 2)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

BUNA FETELOR

[b]As vrea sa va rog pe care dintre voi puteti sa ma ajutati sa mai fac rost de progesteron injectabil pentru EVA-MARIA,fetita mea draga.
Deocamdata mai este nevoie sa fac injectii dar nu mai avem decat pentru o saptamana maxim doua apoi ramanem fara.azi medicul mi-a spus ca nu prea e indicat sa iau duphaston daca e fata si nici nu pot renunta la injectiimai trebuie facute pana.....
Amenintarea de avort se mentine ba a trecut la cod galben din cauza unei insuficiente progesteronice.Am dureri de transpir si imi amorteste mijlocul.

Apelez inca o data la sufletele voastre de mame care stiti cat de mult inseamna un copil dorit si stiti cat de greu este sa il ai sanatos.
Eva Maria e perfecta si sanatoasa.
Si va multumeste ca ati ajutat-o si va roaga sa incercati sa o mai ajutati.

va multumim

mada 16+EVA -MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

eumada mi-ar place sa te ajut, daca voi rezolva ceva te anunt.

Avem interesante si doua filmulte la semnatura de la serbarea de 8 Martie.
Sa nu va speriati, eu apar in doua tablouri asa cum m-au vazut baietii mei.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

MIHA 3 acum am vazut msg tau ,da poti sa ma suni linistita dar miine nu voi fi in tara deci ramine pe duminica.o sati rasp cu cea mai mare placere.poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Buna seara fetelor!
Ieri am fost si noi intalnire cu nenea Zadori. Vestile pe care ni le-a dat sunt minunate, spermograma este mult mai buna dupa tratamentul pe care l-am facut sotzulache cu ginseng si ferulant. Spermograma ne-a iesit 45 mil/ml si motilitate 1,8 fata de 15 mil/ml si 1% motilitiate

Am stabilit cu Zadori ca vrem sa asteptam pana dupa postul Pastelui si primul ciclu la inceputul lui mai, incepem stimularea...Am extrem de multe emotii, dar pana atunci vreau sa incerc sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc asa mult la ce urmeaza...

Am o intrebare: de cate ori trebuie sa merg la Szeget in luna FIV, pt toata procedura???

Va pup pe toate, felicitari noii burtici, Bebeeva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

M-am uitat la listutza de aspirante de la inceput si vreau sa rog un moderator sa ma treaca si pe mine. ACUM E OFICIAL!!! incepem FIV 1 + ICSI la inceputul lui mai cu dr. Zadori

Doamne ajuta! Vreau si eu o burtica !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Liana ma bucur ca tu si bebelina sunteti bine! pentru voi doua!
Mamagiuliei multumim pentru veste!

Multa bafta tuturor va doresc! Sa auzim de cat mai multe

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alsima

Buna seara fetelor!
Ieri am fost si noi intalnire cu nenea Zadori. Vestile pe care ni le-a dat sunt minunate, spermograma este mult mai buna dupa tratamentul pe care l-am facut sotzulache cu ginseng si ferulant. Spermograma ne-a iesit 45 mil/ml si motilitate 1,8 fata de 15 mil/ml si 1% motilitiate

Am stabilit cu Zadori ca vrem sa asteptam pana dupa postul Pastelui si primul ciclu la inceputul lui mai, incepem stimularea...Am extrem de multe emotii, dar pana atunci vreau sa incerc sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc asa mult la ce urmeaza...

Am o intrebare: de cate ori trebuie sa merg la Szeget in luna FIV, pt toata procedura???

Va pup pe toate, felicitari noii burtici, Bebeeva!!!

Alsima, te rog spune-mi cateva detalii despre tratam pe care l-a facut sotul tau - dc ti l-a dat dr Zadori, de unde l-ati cumparat (poti sa-mi dai pm)
Ref la intrebarea ta, as zice ca e nevoie de urmatoarele drumuri:
- in z2 cand incepi stimularea (pt hormonale, echo)
- cam din 2 in 2 zile iar echo pana inainte de punctie (vad ca esti din Arad, deci poti face naveta) -aprox. 5 drumuri
- la punctie
- la ET
In functie de cum este drumul Szeged- Arad -dc e bun, fara gropi si nu e prea lung -poti merge acasa si in ziua ET - vezi ce zice si doctorul.
si multa bafta!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput