FIV in Ungaria 52
Raspunsuri - Pagina 15
dent spune:
RETAM,"stai bine" cu doar 7kg,eu am mai mult de dublul tau,de dat jos!Poate ne ajutam reciproc,in lupta cu kg.Zi-mi si mie ce plan de batalie adopti,eu in momentul de fata ma lupt cu niste sarmale...nici pic de ambitie nu mai am.In aprilie voi merge si eu la eco la dr Zadori,poate ne nimerim.Tesi succes!
BEBEEVA, felicitari si mult noroc! Sa dea D-zeu sa te urmam toate,cu betaHCG mare...
LAURA GARNER,da-ne si tu vestea cea buna!!!
RETAM spune:
GATA M-AM TREZIT!....CANDY NU STIU UNDE SA CITESC AJUTA-MA!....DENT EU DE ASEARAAM INCEPUT CU SALATA IAR ASTAZI AM CITIT RETETA DISOCIATA DE 90 ZILE O GASESTI PE NET IAR MIE NU MI SE PARE ASA DE GREA .....DACA AR FI SA MERG PANA LA KG PE CARE LE-AM AVUT AR FI VREO 15 SPER SA REUSESC MACAR 7 SA LE DAU JOS ....SUCCES!!!!....CANDY POTI SA MA SUNI...
dent spune:
RETAM,multumesc!Cunosc regimul,l-a tinut barbatul meu si a dat rezultate.Doar ca le-a pus la loc cele 18kg,intr-un an.E greu sa gatesc pt trei barbati si eu sa inghit in sec!Dar trebuie,ca altfel nu se mai atinge nea' Zadori de mine.Am 81kg la 1,69m.
CANDY1902 spune:
RETAM am incercat sa te sun dar nu ai semnal voi mai incerca daca nu uite si nr meu 0744692691 dami doar un beep si te voi suna vreau neaparat dsa vb cu tine
everyday_30 spune:
Seara buna fetelor.
Dupa un an si juma.de mers la Giulesti la prof.Marinescu si dupa 2 Fiv-uri nereusite m-am hotarat sa apuc si eu calea spre Szeget.
Datorita voua si a informatiilor lasate scrise pe acest site am aflat adresa de e-mail a celor de la clinica.Impulsionata de voi mi-am ales un medic cu care am si luat legatura.Acum cateva minute mi-a raspuns insa m-a bagat in ceatza cu aceasta analiza...cariotype (genetic test).....stie careva dintre voi despre ce este vorba??....ajutati-ma ,va rog...
Musai vreau sa va zic ca suntetzi de nota 200 ptr.toate informatziile lasate pe acest site,informatii care sunt de un real ajutor tuturor incepatoarelor.
Sotzul meu va urmareste(citeste)din umbra iar intr-o dimineatza mi-a zis ca daca mai citeste multe o sa ajunga doctor p...ar :)
dedus75 spune:
daniela 2, multumesc foarte frumos pentru informatii.
va doresc mult noroc fetelor si sa ne vedem cu bb-ii in brate cat mai repede
miha2004 spune:
Everyday30 este o analiza prin care se poate vedea daca este o problema de compatibilitate intre tine si sotul tau, nu se face la orice laborator de obicei la spital
zapp spune:
Bebeeva, felicitari pentru sarcina! Iti doresc 9 luni usoare!
Everyday_30 - cariotipul este o analiza genetica, o metoda de studiu a cromozomilor umani. Se determina tipul de cariotip (masculin/feminin), formula citogenetica si eventualii sateliti ai cromozomilor.
Dedus75, eu am facut ultima inseminare la Szeged in august anul trecut si am platit 45000 forinti.
Eu sint ok, am vreo 10 foliculi (4 pe dreptul si 6 pe stangul). Azi, in ziua a 8-a de stimulare nu erau f mari, dar destul de ok. Estradiolul este 1729. Mi s-a cam umfalt burtica si ma inteapa putin ovarele.
Mergem mai departe...Doamne ajuta!
Va pup pe toate.
everyday_30 spune:
Multumesc mult ptr.raspunsurile voastre.Cu ce am aflat de la voi si cu ce am mai citit pe net pot zice ca s-a facut putina lumina in mintea mea.Problema e unde fac aceasta analiza.
Eu sunt din Tulcea si sper sa nu trebuiasca sa ajung in Bucuresti ca o iau razna.Voi suna azi la 2 laboratoare din Constanta...poate am noroc.
Vorbesc singura...500 ron (cariotip-ul,genetic test) inmultit cu 2...astia is nebuni cu preturile astea.