FIV in Ungaria 52
Raspunsuri - Pagina 14
daniela2 spune:
dedus 75,o prietena de-a mea a facut acum 2 saptamani insamantare astificiala la dr. Zadori si a costat-o 45.000 forinti, aproximativ 150 euro. A platit la final totul, desi a mers de 2-3 ori la control / monitorizari inainte de IA.
bebeeva spune:
Desi va urmaresc din umbra , am scris doar de cateva ori la acest subiect . Sper sa va amintiti de mine ; am facut un FIV la Budapesta , dr Peter Kovacs si rezultatul aflat ieri , 03.03.09, este POZITIV : Beta HCG - 935 si Progesteron - 40 ! Suntem foarte fericiti ceea ce va doresc si voua la toate !
Va multumesc tuturor pentru tot ceea ce am invatat de pe acest site . Mi-au fost de un real folos !
RalucaPaun , LauraGarner - multumesc pentru sfaturi !
Ma rog pentru succesul tuturor fetelor in continuare !
Cine are reala nevoie de 7 fiole de Menopur 75 UI sa-mi trimita adresa pe PM . La ofer GRATUIT si sper sa va poarte noroc !
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirad alla76 poti sa mi spui ce tratament ia dat sotului tau dr mira |
nu i-a dat nimeni de aici tratament
in asteptarea programarii de la debrecen am incercat premen cu zinc si mai noi si acid folic
si se pare ca a functionat
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebeeva Desi va urmaresc din umbra , am scris doar de cateva ori la acest subiect . Sper sa va amintiti de mine ; am facut un FIV la Budapesta , dr Peter Kovacs si rezultatul aflat ieri , 03.03.09, este POZITIV : Beta HCG - 935 si Progesteron - 40 ! Suntem foarte fericiti ceea ce va doresc si voua la toate ! Va multumesc tuturor pentru tot ceea ce am invatat de pe acest site . Mi-au fost de un real folos ! RalucaPaun , LauraGarner - multumesc pentru sfaturi ! Ma rog pentru succesul tuturor fetelor in continuare ! Cine are reala nevoie de 7 fiole de Menopur 75 UI sa-mi trimita adresa pe PM . La ofer GRATUIT si sper sa va poarte noroc ! felicitari pentru reusita! sa ai o sarcina usoara si un BB cuminte stiu pe cineva care face acum stimulare pentru IA in Bucuresti, si ar mai avea nevoie de menopur dar nu stiu exact de cat. poate ar fi o idee |
miha2004 spune:
Bebeeva felicitari si sarcina usoara si la termen
Aurel Cris am vb cu Liana acum cateva zile la tel, nu are net dar e bine , are aproape 28 de sapt si se simte bine.
ATELOCIN ti-a spus Doru ca am sunat? Te si imi este dor de tine dar m-am bucurat ca am vb cu el.
Avem poze noi la semnatura.
RETAM spune:
BEBEEVA FELICITARI! LAURA URMEZI TU CU BHCG MARE ....AZI M-AM INTORS DE LA SZEGED SI AVETI DREPTATE CAND ZICETI C AZADORI ESTE UN TIP OK ....M-A,SUCIT SI RASUCIT 'PE TOATE PARTILE SI M-A PUS LA CURA DE SLABIRE CAM 7 KG EU AM PUS CAM 10 LA 3 STIMULARI SI INCA PAUZA PANA IN MAI,UN ECHO IN APRILIE ,SI NISTE ANALIZE ....CAM ATAT.....CANDY AM VAZUT MES. DAR EU DEJA ERAM IN DRUM SPRE SZEGED NR MEU ESTE 0766330826 POTI SA MA SUNI VA EU FAC UN PIC DE ACUM
adaca spune:
bebeeva felicitari, sarcina usoara.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
m_i_s_s_y spune:
Wow, Bebeeva!!!!!!!!!Ce beta Hcg urias!!!!!!!!!!!!!sa ai sarcina usoara, te asteptam la odisee!!!!!!!
Celorlalte fete in asteptare: Bafta ! Odiseea va asteapta!
Aaa! Retam- Zadori e suuuuper ok! Bafta!
s 14
http://bd.lilypie.com/gkpVp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1