FIV in Ungaria 52

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Mirad, ei da, acuma vad ca vrei la Zadori. Deci ramane valabila varianta cu mailul! te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirad spune:

zapp iti multu pt sfat dar sincer nu stau asa bine cu engleza sai scriu la dr am sunat o asistenta de la clinica sami faca ea programare am inteles ca undeva prin mai va fi prima programare asta e ma inarmez cu multa rabdare ce sa fac nu am incotro
multu inca o data te pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

RETAM as vrea tare mult sa vb cu tine crezi ca vom putea?????????eu nu stiu cum prin PM sau poti sami trimiti tu nr de tel prin PM??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

ZAPP,eu am ajuns pe la 12.45 ora lor,dar ne-a trimis la plimbare asistenta pt o ora.Am mers la restaurantul din pivnita(de la colt)sa servim masa.Apoi am mai asteptat cca 30 minute.Erau vreo patru familii de romani.Sunt f aglomerati!Cel mai mult am asteptat 4 ore,eram plina de nervi,asta a fost in ianuarie,parca uitase de mine,ajungea dosarul tot dedesupt la celelalte.
Ai mai incercat FIV? Nu apari pe prima pagina la aspirante,precis ai scris,dar nu mai retin,ca suntem multe.Dumnezeu sa te ajut,sa ne ajute pe toate!Au trecut doua luni din an si doar esecuri am citit pe forum,cineva trebuie sa dea startul la gravidute!

FETELOR,ati facut careva fiv pe ciclu natural? Ati auzit despre alte fete care au incercat,sunt sanse? Dr Zadori zice ca se poate incerca,doar ca tra sa-mi urmareasca ciclul(in peroada fertila),2-3 luni la rand,si analize FSH,LH,PRL,TSH,estradiol a doua zi dupa CM,in aceste luni.Eu sunt de parere ca dc e sa fie cu ,se poate si cu unicul ovul,fara stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

mirad , as vrea sa vb cu tine pe mess , uite ID meu gyongyig.
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

zapp
multa , multa bafta si te astept maine cu cele mai bune vesti !!!
dent
si eu zic la fel , daca e sa fie e si cun singur ovocit !!! Bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

LUCK,!

IRINAFLOREA, DADO,unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

buna fetelor, ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie?
am scris dr-lui Zadori despre problema noastra( 1 IA nereusita si a 2a in curs de asteptare a rezultatului dar fara prea multe sanse).
mailul care l-am trimis continea informatiile legate de rezultatele spermogramei sotului meu si dl doctor ne-a recomandat inca o inseminare facuta la dansul pt a putea vedea daca merita sa mai incercam sau trecem la fiv.
ce vreau sa va rog....stie careva cat costa o IA la Zadori? in ideea ca imi fac toate analizele in Timisoara....cam cati bani trebuie sa am la mine pt control si IA?
va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

dedus
nu am facut nici o inseminare cu dr.Zadori , numai un fiv , insa cred ca informatiile de pe prima pagina te vor ajuta.
Bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

luck multumesc de raspuns. pot sa te intreb cand ai facut fiv? si cum esti? si cat ai platit pt fiv?

Mergi la inceput