FIV in Ungaria 52

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

CANDY1902offff nu ma cuvine sa te ajute DD sa mergi mai depsrte

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Candy, sa-ti dea Domnul puterea de a merge mai departe si reusita la urmatoarea incercare! Ma bucur ca nu renunti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

CANDY1902,stiu ca e dureros,dar trebuie sa treci peste si sa nu te dai batuta!Sa dea Dumnezeu sa reusesti data viitoare!Astazi,plangi,te descarca,iar de maine te gandeste la viitor.Eu asa zic,ca nu a fost sa fie,inca.Dar va fi!!!

ZAPP,cum te simti?Sper, fericita!Azi ma uitam la toate fetele din sala de asteptare,speram sa vad un indiciu,ceva...sa o intreb care-i este "numele de scena".
Dr Craina m-a operat bine de polip,se pare ca si ovarele functioneaza mai bine.Doar kg in plus ma mai incurca pt un nou inceput. si mult boroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CANDY1902

nu stiu cu ce sa incep si nu as vrea sa va intristez dar bbbb mei nu au rezistat decongelari deci totul sa terminat pt mine inainte sa inceapa.e f greu au fost 4 si nu au rezistat niciunu de cenu mai pot fete sunt terminata deocamdata stiu doar ca voi merge mai departe tre sa reusesc.

candy!imi pare rau!
ma bucur ca esti hotarata si nu te lasi!
bafta multa la urmatoarea incercare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doragavrea

buna sint teodora as avea si eu nevoie de un loc pt cazare in debrecen daca stie cineva si ma poate ajuta eu am programare pe 12 martie la ora 1.30 MULTUMESC MULT si MULTA BAFTA

de cazare nu te prea pot ajuta ca noi o sa facem naveta.
noi avem programarea la o saptamana dupa voi.
la ce medic v-ati programat?
te astept cu nerabdare in 13 sa ne povestesti cum a fost!
impresii!pareri! detalii!
mult succes si iti tin pumnii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirad

buna seara sunt noua pe acest forum va citesc de mult timp dar nu am avut despre ce sa va scriu pana acum
cred ca am o problema care este foarte des intalnita pe acest forum sotul meu a fost diagnosticat cu oligo-astenozoospermie acum trei ani si de atunci ne chinuim sa avem un bebe dar fara succes
rog di tot sufletul fetele care merg in ungaria sa mi faca o programare la domnul doctor zadori la szeged pentru o fertilizare in vitro va multumesc mult de tot

mira

al meu in ianuarie a primit acelasi diagnostic si am si sunat in debrecen pentru programare pentru ca ne-a spus doctorita mea ca fara ne-am chinui prea mult in zadar. spermograma de luna asta s-a inbunatatit, am scapat de zoo a crescut nr de gigei si toate valorile s-au inbunatatit. chiar sunt curioasa ce o sa ne spuna in debrecen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirad spune:

buna dimineata tuturor
le rog frumos pe fetele care merg in ungaria sa mi faca o programare la zadori la szeged pt un fiv am mai scris si mai sus problema noastra e veche oligo-astenozoospermie de trei ani sau un nr de tel cu cine sa iau legatura multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirad spune:

alla76 poti sa mi spui ce tratament ia dat sotului tau dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CANDY Imi pare rau. Fi tare si lupta in continuare. Ai sa vezi ca vei reusi.x4

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Candy, imi pare sincer rau! Asa cum ai spus si tu, pana la urma tot o sa reusesti. Asta este secretul, sa nu te lasi si cat ai bani, timp si energie sa incerci. Doamne ajuta!
Olguta, bafta multa la clocit!
Mirad eu zic ca cel mai bine e sa iei tu legatura direct cu doctorul. Pe prima pagina este trecuta adresa lui de mail: jzadori@gmail.com. Ii scrii in engleza, ii povestesti despre problema voastra si il rogi sa-ti faca o programare. Mult suuces si asteptare usoara dupa ce primesti programarea:) Daca vrei sa te programezi la D-na doctor nu stiu cum trebuie facut, poate te ajuta alte fete.
Eu am fost ieri la numarat outele; nu stiu cate au iesit la numaratoare ca nenea Zadori nu mi-a zis, dar a dictat cateva asistentei:) O sa intreb data viitoare. Oricum, conteza ovocitele mature, cred ca de aia nici nu intra in detalii din prima zi de monitorizare. In schimb, am avut endometrul de 8mm in ziua a 5-a de stimulare ceea ce a zis ca e "more than ok for this day" :D
Dent, s-ar putea sa fi fost pe acolo cand ai venit tu pentru ca am plecat de la clinica pe la 12.30 ora lor. La mine a fost prima data cand am asteptat atat...5 oreee...Aveam lacrimi in ochi de nervi. Pana acum nu am asteptat niciodata mai mult de 1 ora.
Maine mergem din nou la verificare si o sa aflu si cand e punctia.
Cu Dumnezeu inainte si sa se faca voia Lui! Eu o sa fac tot ceea ce depinde de mine...
va pup pe toate si va doresc un Martie frumos si plin de succesuri! (oops, SUCCESE:P)!

Mergi la inceput