Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la bucuresti a incercat in 2004 cand l-am nascut pe philip si i-a fost refuzata viza...multam de complimente.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

la bucuresti a incercat in 2004 cand l-am nascut pe philip si i-a fost refuzata viza...multam de complimente.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Uoff...dar totusi e ciudat nu?,ca soacrei tale i-au acordat viza..scuze ca insist pe tema asta,dar sincer imi pare rau pt voi!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello butricutze,
in primul rand vreau sa le urez zi eu La Multi Ani fetelor ca si-au serbat zilele de nastere ( sper sa nu se supere pt intarziere , dar nu mi-a mers netul )

Am tras astazi o sperietura zdravana pt ca bblina mea este superactiva in mod normal iar de aseara pana acum 30de minut nu a vrut sa ne dea nici un semn, iar eu intrasem rau in fibrilatie, chiar ma pregateam sa dau o fuga la spital sa fac o eco, dar si-a facut mila de mine si a inceput sa miste

Carla ai gria de tine si bblina si nu te obosi si stresa prea mult

Fetele cu marea, eu am stabilit inca de acum botezul pt data de 18 iulie tocmai ca sa ma pot duce in august cu bbitza la mare la Costinesti, acolo mergem in fiecare vara pt ca avem prieteni care locuiesc in Costinesti.

Eu am luat cam 8 kg pana acum dar mi-a spus dr mea ca e ok, ca nu e mult.
merg sa bag o ciorbitza si revin sa stau u voi la taclale ca v-am simtzit lipsa

28 + Bianca Maria / Ema Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

socrii mei au amandoi viza de cativa ani, parca suntem blestemate, ama a lucrat in israel cu ani in urma si am vrut sa merg la ea in vacanta, mi-au refuzat viza desi eram studenta, apoi ei i-a fost refuzata viza de US de 2 ori!

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

DanaMi..bine ca ti-a dat bebelina un semn...a fost si ea un pic mai lenesa,ca doar a fost week-end!!
Philip...te inteleg ca este greu..e si distanta foarte mare..poate gasiti totusi o cale de mijloc,dar te cred ca iti este dor!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

DanaMi..bine ca ti-a dat bebelina un semn...a fost si ea un pic mai lenesa,ca doar a fost week-end!!
Philip...te inteleg ca este greu..e si distanta foarte mare..poate gasiti totusi o cale de mijloc,dar te cred ca iti este dor!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

multumesc Maria ( ce nume frumos:Maria )
Esti o dragutza ca deobicei, insa stresul a fost maxim, oricum maine merg la dr de dimineatza .

28 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/ZiuaNoastra13102007?authkey=zcEnV6OMXWo&feat=directlink

Mergi la inceput

Cristina,Laurraa...ce vesti aveti de la eco!??
DanaMi...mie imi place la nebunie Bianca Maria,drept pt care,daca era fetita asta era numele ales de acum 3 ani si jumatate!!Am fost fermecata de numele asta!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello, abia am ajuns, plecati de la 9, iar e locul de parcare ocupat, deja v-am plictisit cu asta, sunt rupta de picioare si spate, am mancat pe apucate, n-am citit nimic din urma dar am trecut pe aici sa va salut.
Mai am inca multa treaba in seara asta si-mi trebuie exact ce n-am: creierul limpede.
Va pup si sper sa recuperez din urma maine seara.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Alynta am citit si eu de aerosoli si de vremea calda(soarele) care ajuta la fixarea calciului pe oase la bebei si nu numai, iar aici soare nu prea vezi vara, decat foarte rar, de ex asta vara prin luna august au fost temp de 15-20°C si multa ploaie. Sora ta in ce l-a tinut pe bebe? Ca stiu ca cel mai bine sta bebe in maxi-cosi, dar nu ii este cald intre bureti? Si cum l-a imbracat? In hainute cu maneca scurta sau lunga? Scuze ca te intreb atatea dar vreau sa iau in considerare toate aspectele

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

30+ Alessia-Stefania

Pe nepotel l-a tinut in body cu maneca scurta, costumas cu pantalonas si tricou, cateodata, dar rar, in pampers! Ei l-au tinut in carut sub umbrela de soare! Pe plaja statea cu el cateva ore, cat aveam noi de stat la plaja! S-a comportat exceptional la mare! A stat cu el 4 zile la mare!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc fetelor de aprecieri!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David