Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna seara! Am trecut si eu in fuga sa fac prezenta. Noi suntem cam obosite, ca dupa o zi de luni, cand nici iarba nu creste.
Lauraa, multumesc pentru pozele din Iasi, acolo am fost studenta si tot acolo l-am cunoscut pe tati.
Cred ca incep sa ma apuce poftele , un pic mai devreme am mancat o inghetata (eu nu ma omor cu inghetata nici vara), si in cuptor avem pusi cartofi la copt.

O seara buna!

Andreea 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla...spor la treburi si sa ti se "limpezeasca"cat mai repede creierul,ca sa poti da randament!!

Fetele..voi ati experimentat pana acum...ca atunci cand este activ bebe...sa se miste burtica ca un tremurici?

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Serialbastre...sa stii ca si eu am mancat o inghetata mai devreme..iar de cand sunt insarcinata,simt nevoia din cand in cand sa pap cioco...iar eu inainte mancam fffff rar!!Cartofi copti...yamy..eu le pun.dupa ce ii scot din cuptor, si putina margarina sau putin unt si sare...sunt fff gustosi si asa!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Cristina,Laurraa...ce vesti aveti de la eco!??
DanaMi...mie imi place la nebunie Bianca Maria,drept pt care,daca era fetita asta era numele ales de acum 3 ani si jumatate!!Am fost fermecata de numele asta!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Maria si mie imi place foarte mult, sunt indragostita de numele maria, de fapt asta este optiunea mea si cealalta a lui tati, inca dezbatem

28 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/ZiuaNoastra13102007?authkey=zcEnV6OMXWo&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Buna fetele,

Apropo fetele aveti idee daca poti sa mergi la plaja cu un bebe de 3 luni? Intreb ptr ca noi e posibil sa mergem in Ro in luna august cand fetita noastra v-a avea 3 luni si ne gandeam ca poate vom avea si ceva timp de plaja dupa botez (asta daca nu intervin alte probleme pana atunci)Asa ca am tot cautat in stanga si in dreapta si am citit pareri pro si contra...iar daca voi aveti vreo idee va rog sa mi-o impartasiti .

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

30+ Alessia-Stefania

Eu nu am fost la mare cu Tudor in primul an de frica. Acum daca bebelina este sanatoasa vom pleca in septembrie in Grecia. Este un drum lung de facut, dar Tudor a rezistat si anul trecut asa ca acum va fi si mai bine pentru ca este mai mare. Bebelina probabil ca va dormi. Sau asta sper eu sa faca.
Stiu ca nu trebuie expusi direct la soare, trebuie protejati cu o crema cu factor de protectie mare, noi am avut 50 pentru Tudor. Si este de asemeni foarte important sa fie o crema luata de preferinta din farmacii, pentru ca cele din supermarket nu imi prezinta garantie.
Evident ca trebuie respectate orele de plaja asa cum le respectam si pentru noi.

Citat:
citat din mesajul lui oana_du

Am inceput si eu sa adun una-alta pentru bebel. Am fost in week-end la Ikea, am mai bantuit prin Carrefour si ma simt foarte stangace pentru ca nu stiu cum trebuie sa arate hainutele lui bebe. Oare trebuie body cu maneca scurta sau lunga? De o luna sau pentru pana in trei luni??? Inca nu ne-am decis cu privire la patut, dar sper ca pana la jumatatea lui aprilie sa fie totul in ordine.

Oana D.

Eu as zice body cu maneca lunga dar subtirele si cu maneca scurta. Pantalonasi subtirei si lungi si scurtuti si eventual rochite simple simple. Toate bumbac 100%.
Daca aveti de gand sa ii infasati peste noapte (eu am facut asta pentru 4 sapatamani si numai nopatea) va mai trebuie cateva scutecele.
Oricum nu trebuie sa luati prea multe. Cateva pentru primele zile si apoi cand vedeti cat de mare e puteti merge sa va aprovizionati cu mai multe.
Stiu ca mie mi-a spus vanzatoarea ca daca vreau pot sa fac o lista si sa pun totul intr-o punga si sa mi le opreasca in magazin si dupa ce se naste copilul sa mearga sotul si sa ii spuna dimensiunile si ea sa se mai uite prin ele odata sa vada daca trebuie mai mari sau mai mici. Acest lucru se poate face numai daca aveti vreun magazin de unde sa cumparati mai des si sa aveti incredere in vanzatoare.
Si sa stiti cu eu le-am spalat/calcat inainte de a imbraca cu ele copilul. Pana la un an toate lucurile lui le-am spalat cu Dermalin separat de orice lucru de-al nostru.

Carut .... in primul rand daca stati la bloc fara lift carutul trebuie sa va incapa in portbagajul masinii, ca sa il depozitati acolo. E de preferat un model cu maner reversibil si sa aveti copertina de ploaie si husa de picioare pentru iarna.

Patut ... noi avem de lemn. Consider ca este foarte bun si nemora nu te supara dar nu exista nici un pericol sa se loveasca. Am avut aparatori si nu au fost nici un fel de probleme. Cele de panza sincer nu mi se par prea zdravene, dar este necesar si unul dintr-asta pentru calatorii, mai ales daca este pliabil.
Noi lui Tudor deja i-am cumparat pat de o perosana iar patutul de bebelus l-am strans si o sa il desfacem la vara.
In privinta saltelei sa stiti ca am facut saltea tip Relaxa pe dimensiunile patului si a fost excelenta. Putine perosane am auzit sa fie multumite de saltele minune cu iarba de mare, cocos si nu stiu ce care au aparut pe piata.

altfel ... bucurati-va din plin de aceasta perioada si de frumoasele voastre burtici! Sunt perioade unice in viata!

O seara buna tuturor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Citat:

DanaMi...mie imi place la nebunie Bianca Maria,drept pt care,daca era fetita asta era numele ales de acum 3 ani si jumatate!!Am fost fermecata de numele asta!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Maria si mie imi place foarte mult, sunt indragostita de numele maria, de fapt asta este optiunea mea si cealalta a lui tati, inca dezbatem

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/ZiuaNoastra13102007?authkey=zcEnV6OMXWo&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

La multi ani ,Mh,multa sanatate ,un bebe sanatos si mancacios , nastere usoara si numai impliniri!

Mirela 23+ minunea mea Antonia Maria

http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

http://bd.lilypie.com/XKdYp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Citat:

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Atunci,trebuie sa faceti biletele..asa nu va suparati nici unul!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fetele va multumesc ptr raspunsuri,deci in principiu nu ar fi o probleme cu bebe la plaja, asta in caz ca nu apar alte probleme.
Gata si cina, am mancat o portie mare de spaghete, eu, tati, picky si toto iar acum ne-am instalat la tv.
Picky satul are chef de joaca si nu il lasa pe tati deloc in pace, iar bebe a inceput sa miste si sa loveasca, poate de pofta spaghetelor.

Philip nasol ca mami a ta nu a primit viza si ca acum sunteti nevoiti sa faceti voi un drum..

In caz ca nu mai intru, va urez la toate de pe acum noapte buna, ca ma duc sa ma cuibaresc in brate la al meu sot si multi .

Ne auzim maine!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

30+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Citat:

Carla...spor la treburi si sa ti se "limpezeasca"cat mai repede creierul,ca sa poti da randament!!

Fetele..voi ati experimentat pana acum...ca atunci cand este activ bebe...sa se miste burtica ca un tremurici?

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

hahahaha, bbitza mea compenseaza pt tot stresul provocat astazi, de vre-o ora burtica mea sta numai in coltzuri

Mergi la inceput