Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)
Raspunsuri - Pagina 13
Ela2001 spune:
Aqua80 pentru carcei eu iau Magne B6 si are efect.
Oana-du eu o sa cumpar body-uri cu maneca scurta si vreo 3 cateva cu maneca lunga ca banuiesc ca o sa fie cald la inceputul lui iunie; de preferat sunt cele cu 5 capse, nu cele care se baga pe cap (au capse doar la picioruse), caci e f greu sa-l imbraci pe bebe cu ele. O sa cumpar si o paturica subtire, jachetele subtiri cu maneca lunga, sosete si pantaloni lungi si scurti, poate si o caciulita desi nu stiu daca va fi cazul de ea.
Patut avem pe cel de la fetita, e din acela pliant care, cred eu, e f bun caci nu se poate lovi bebe. Fetita mea se arunca in patut pe spate si daca ar fi fost din lemn, s-ar fi lovit f tare.
Picky_toto spune:
Asa e Maria mai e putin si o sa apara si la noi albinutzele...
Si bebelina mea tot noaptea isi face de cap dar nu lovituri ci multa miscare...probabil ca se joaca si ea...uite de ex ieri am mancat mititei si posibil ca i-a placut ca nu se mai satura de miscare. Cel mai mult ii place sa stea pe partea dreapta si sa o loveasca pe mami in ficat , de ma doare tot timpul.
Ela sotul meu si-ar dori sa mearga la Eforie Nord, mie mi-ar placea sa merg undeva unde e mai retras, nu imi place aglomeratia...Am fi ales si noi alta tara dar in Ro avem familia asa ce ce am putea alege?! Si sincera sa fiu in ultimi ani nu ne-am prea putut bucura de vacanta, am fost numai pe drumuri Sibiu-Constanta si apoi Romania-Belgia, sotul meu a fost mai obosit in vacanta decat intr-un an intreg..noi venim cu masina si numai el conduce Asa ca si acum ne asteptam tot la oboseala, mai ales ca e si fetita, iar daca ar veni si copii sotului meu ar fi calvarul de pe lume
Intr-o vara am fost cu copii sotului meu si a fost un calvar total...nu au stat cuminti nici o clipa, pe plaja a fost un dezastru, plansete, urlete, batai, incat intr-un sfert de ora lumea din jurul nostru disparuse
Voi v-ati facut o idee cam pe unde ati vrea sa mergeti la plaja?
Oana_du dar ce a patit catelusa ta, de a trebuit sa o operezi?
Noi am luat cateva body-uri de la 0-1 luna si majoritatea de la 1-3 luni...si cateva de la 3-6 luni.Dar nu stiu cat le vom folosi pe cele de la 0-1 luna ca bebe are deja 1500g iar doctorul a spus ca se v-a naste peste 3000g, deci cel mai bine ar fi sa cumperi de la 1-3 luni si la inceput chiar daca sunt un pic mari, bebe creste
Lauraa foarte frumoase pozele
Nu mai fi suparata de kg in plus ca le dam noi jos. Bafta multa la eco, sa ne spui cam cat are bebelina ta si daca iti mai face cu manuta
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
30+ Alessia-Stefania
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Laura faina burtica! Nu-ti fa probleme cu greutatea! Din fericire exista metode de slabit, iar alaptarea e la indemana oricarei mamici! Din ce zona sunt facute fotografiile cu Iasul?! Succes la eco! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei Burtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Multumesc frumos.Si burticutza ta e superba.
De la hotel Unirea, de la panoramic sus la etajul 13.
Si noi vrem la mare si poate dat fiind faptul ca vrem prin septembrie, prindem mai liber.Mergem tot cu un cuplu cu bebe nascut in iulie si cu fetita (finutza noastra). Pupici
26 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
Relusha spune:
Mh, LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE, IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR, O BEBELINA SANATOASA, CUMINTE, MANCACIOASA SI LA TERMEN!!!!
24+
Picky_toto spune:
Alynta am citit si eu de aerosoli si de vremea calda(soarele) care ajuta la fixarea calciului pe oase la bebei si nu numai, iar aici soare nu prea vezi vara, decat foarte rar, de ex asta vara prin luna august au fost temp de 15-20°C si multa ploaie. Sora ta in ce l-a tinut pe bebe? Ca stiu ca cel mai bine sta bebe in maxi-cosi, dar nu ii este cald intre bureti? Si cum l-a imbracat? In hainute cu maneca scurta sau lunga? Scuze ca te intreb atatea dar vreau sa iau in considerare toate aspectele
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
30+ Alessia-Stefania
kid spune:
burtici, viitoare mamici
Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru
Vreau sa va anunt ca s-a deschis pe acest forum un bazar in scop umanitar cu produse pentru copii si pentru adulti, haine noi sau folosite, in stare buna, jucarii, incaltaminte, obiecte decorative, bijuterii si nu numai.
Daca aveti putin timp si pofta de cumparaturi, va invit sa vizitati topicurile dedicate aici si aici.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
nicuratze spune:
La multi ani, Mihaela!!Si numai bucurii alaturi de familia ta.
Alynta,Laurra,foarte frumoase pozele.
Picky-toto,si eu vreau sa merg la mare,stiu de la o prietena care a nascut vara trecuta ca a fost destul de nasol,copilul marait vreo 2 zile pana s-a obisnuit,apoi a racit,ca a lasat tatal geamul deschis...am sa ma risc oricum,macar pustiul mare sa se distreze.Noi pana acum mergeam la Sf Gheorghe,dar acum e exclus.Nu ne ramane decat Eforie sau Costinesti.
Oana_du,felicitari pentru hainute,si eu as lua tot cu maneca scurta pt 1-3 luni ,si apoi cu maneca lunga pt 3-6 luni.
Carla,spor la treaba si bafta la banuti,ca precis va trebuie. Sa stii ca si piticul meu se foia cam 1 ora pana adormea cam 1 luna-doua dupa intarcare,dar apoi si-a revenit.
Va pup,ca e coada la calculator,copilul vrea Tom si Jerry,si barbatul sa se uite pe site-uri de shopping.
( multumim, suntem mai bine cu raceala )
[pup
elena,23 cu +Radu (21.10.2005)
philip spune:
neata
mama m-a sunat dimineata ca n-a luat viza, cica n-a putut dovedi legaturi familiale in italia (ca ea lucreaza acolo). sunt trista, dar nu putem schimba nimic, va trebui sa programam iar un concediu in italia, mi-e insa cam frica cu bebe asa mic, apoi in august philip incepe scoala. vom vedea...
am vazut poze cu burtici frumoase: alina, laura. nu-ti fa probleme cu kg, le vei lepada dupa nastere. ai sa vezi.
am si eu cateva poze noi aici:
www.bebelus.shutterfly.com
miha, la multi ani si sa fie totul bine. pupici.
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip neata mama m-a sunat dimineata ca n-a luat viza, cica n-a putut dovedi legaturi familiale in italia (ca ea lucreaza acolo). sunt trista, dar nu putem schimba nimic, va trebui sa programam iar un concediu in italia, mi-e insa cam frica cu bebe asa mic, apoi in august philip incepe scoala. vom vedea... am vazut poze cu burtici frumoase: alina, laura. nu-ti fa probleme cu kg, le vei lepada dupa nastere. ai sa vezi. am si eu cateva poze noi aici: www.bebelus.shutterfly.com miha, la multi ani si sa fie totul bine. pupici. philip 25weeksbabyboy mommyandreea |
Imi pare rau...chiar ma gandeam ca azi este ziua cea mare pt voi!!Dar nu poate incerca si din Ro??Ca presupun ca de acolo poate dovedi altfel legaturile familiale!!
Wowow..ce mami moderna si sexi am vazut eu in pozici..
26+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Laurraa..tin pumnii stransiiiiii...sa fie totul bine la eco!!Te asteptam cu vesti!Sigur bebelina a luat bine in greutate!!Am vazut toate pozele,te-ai intrecut pe tine si ai pus multe...Da...ati crescut "mali"...se vede bine schimbarea..Sa fiti sanatoase amandoua..ca scapi tu repede de kg!!Finuta voastra...e o scumpete si dulcica...are niste ochi superbi,iar cand o tii in brate,se vede o emotie puternica...Iar tati mandru si fericit!!Felicitari!!
Oana_du..ce ma bucur de vestile despre catelusa!!Iar in legatura cu hainutele,au zis bine fetele..e timp destul cand mai cresc puii si de haine mai pretentioase..
26+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi