Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(40)
Raspunsuri - Pagina 12
maria_bunica spune:
Cristina..da,asa e,este mult mai greu daca trebuie sa stai despartita si de sot/iubit!!Sotul meu a refuzat intotdeauna sa lucreze in deplasare,tocmai din cauza asta...si era vb doar sa stam despartiti o sapt-doua,dupa caz,dar nici macar atat nu putem!!Cu toate ca atunci cand ma mai enerveaza...ce-as mai vrea sa dispara din fata mea!!
Picky..uff,hormonii astia..nu te lasa deloc in pace!!Hai ..capul sus,ca toate trec,si daca te necajesti nu scapi de griji mai repede!!Eu sunt bine,multumesc de intrebare...terorizata de bebe miscaret....am ajuns sa ne rugam de el noaptea sa inceteze dansul si sa o lase pe mami sa adoarma!!Dar..ma bucur ca este asa activ..macar stiu ca este in regula!!Azi-dimineata..mi-a zis sotul ca l-a simtit cum misca pe la 5..ca m-a luat in brate...I-am zis ca stiu,dar nu il bag in seama,pe bebe,...ca apoi sigur ma trezeste!!
La noi este cald,numai ca de cateva zile bate vantul cam tare...dar asa e soare si cald!!Sper sa nu se mai intoarca iarna!!
26+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Ela...sa ai grija de tine..si sa te odihnesti cat mai mult!!Felicitari pt bebe baietel si pt implinirea unei noi saptamani,la cat mai multe!!
Wowwww,fetele...acum am observat ca deja avem gravidute in sapt 30!!Ce repede trece timpul...inca putin si incepem sa facem galerie pt nastere!!
26+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oana_du spune:
Mihaela, multa sanatate, fericire, sa ai in continuare o sarcina usoara si sa te bucuri de un bebe sanatos si mancacios!!!! LA MULTI ANI!!!!!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
28+ cu
http://community.webshots.com/user/oana_du
oana_du spune:
Are dreptate Maria: mai avem un pic si scoatem majoretele! In odiseea de martie-aprilie au inceput sa apara din ce in ce mai multi "ghiocei". Tot ce imi doresc este sa ajungem la termen si fara emotii negative.
Am inceput si eu sa adun una-alta pentru bebel. Am fost in week-end la Ikea, am mai bantuit prin Carrefour si ma simt foarte stangace pentru ca nu stiu cum trebuie sa arate hainutele lui bebe. Oare trebuie body cu maneca scurta sau lunga? De o luna sau pentru pana in trei luni??? Inca nu ne-am decis cu privire la patut, dar sper ca pana la jumatatea lui aprilie sa fie totul in ordine.
Off-topic, mi-am operat catelusa, care e foarte, foarte bine, multumesc lui Dumnezeu! Intr-o zi-doua, speram sa revenim la un program cat de cat normal.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata, plina cu vesti bune!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
28+ cu
http://community.webshots.com/user/oana_du
Ela2001 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Apropo fetele aveti idee daca poti sa mergi la plaja cu un bebe de 3 luni? Intreb ptr ca noi e posibil sa mergem in Ro in luna august cand fetita noastra v-a avea 3 luni si ne gandeam ca poate vom avea si ceva timp de plaja dupa botez (asta daca nu intervin alte probleme pana atunci)Asa ca am tot cautat in stanga si in dreapta si am citit pareri pro si contra...iar daca voi aveti vreo idee va rog sa mi-o impartasiti . 30+ Alessia-Stefania |
Picky si eu as vrea sa merg cu bebe la mare cand va avea 3 luni, caci trebuie s-o duc pe fetitza la mare neaparat, insa nu stiu cum ne-am descurca noi doi si cu 2 copii. Cred ca trebuie mers dimineatza devreme la plaja ca sa nu fie soarele prea puternic si mai mult de o ora nu stiu daca se poate sta.
Noi mai avem o problema si anume in ultimii 3 ani am fost numai la bulgari la mare cu fetitza si acolo e mult mai lejer pe plaja, nu e aglomeratie, nu e galagie, dar pe litoralul romanesc e multa mizerie, galagie, plaja plina de oameni, plus serviciile scumpe si de proasta calitate. Asa ca nu stiu in ce statiune ar fi potrivit de mers cu un bebe asa mic (la bulgari nu prea ma incumet sa merg cu un copil asa de mic).
Voi unde v-ati gindit sa mergeti la mare anul acesta?
nemora spune:
io va recomand sa nu luati altceva decat seturi de body cu maneca scurta si lunga si seturi de salopete cu picior; ceva sosete, caciulite si eventual dresuri; fara rochite cu dantelute, jeansi, chestii complexe, chiar nu e nevoie, mai ales la inceput
carutul sa fie cat mai simplu si cat mai usor (mie mi-au placut cele de la hauck), si sa se plieze usor, mai ales daca stati la bloc sau il bagati in masina; eu recomand sa nu luati carutz cu scoica, e mai scump; scoica de masina o puteti lua separat, iar de landou, nu cred ca-i mare nevoie
iar la patut parerea mea ca e mai bun cel textil, cu 2 nivele la saltea; in cel cu gratii de lemn se poate lovi cand se ridica in picioare si cade inapoi in fundulet
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
laurraa spune:
Buna fetili!!!!
Carla, spor la amenajari, dar sa ai si grija cu burticutza!
Cand vad la fete: ely, BebeBeca si Picky_Toto deja ca au 30+ ma ia asa o nostalgie.......deja sunt cu un pas mic pana la 40.
Fetelor am pus cateva poze de la Sf Valentin - http://picasaweb.google.com/laurraa14/ZiuaIndragostitilor?feat=directlink
cu finutza noastra - http://picasaweb.google.com/laurraa14/AlexFinutzaNoastra?feat=directlink
iar duminica am fost si am baut cafeaua la un restaurant situat la etajul 13 si am facut 3 poze cu imaginea Iasului de acolo de sus ( sunt primele 3 poze din albumul "eu si raducu" - http://picasaweb.google.com/lh/photo/hNwr06lo0ApoRgKFbyFx2Q?feat=directlink) si bineinteles am mai pus cateva poze in "burticutza".
Sunt maaale stiu, am 15 kg deja, asta e, le dam noi jos, sanatoase sa fim.
La 18 si 15 merg la dr. Am emotii ca de obicei mai ales ca data trecuta dat fiind faptul ca ma stricasem la burta scazuse un pic in greutate.Avea 691 acum o saptamana si un pic.
Pupici dulci
26 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
alynta27 spune:
La multi ani, Mihaela!
Picky soara mea a fost la mare cu baiatul la 4 luni! Pediatra i-a indicat sa nu-l tina in soare si sa profite de aerosoli! Nepotelul meu s-a comportat foarte bine! Si pe mine ma bate un gand cu marea, dar mai vedem!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
laurraa spune:
Mh, LA MULTI ANI, tot ce iti doresti si multa sanatate lui bebe si tie
26 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
alynta27 spune:
Laura faina burtica! Nu-ti fa probleme cu greutatea! Din fericire exista metode de slabit, iar alaptarea e la indemana oricarei mamici! Din ce zona sunt facute fotografiile cu Iasul?! Succes la eco!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!