Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nerantula, poate doarme la noapte

Multumesc de raspunsurile cu regurgitatul. In mod clar nu ii dau inca niciun medicament si incerc sa gasesc pozitii in care sa stea linistit dupa-masa, macar 15 min.

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lidia la cat timp fata de primul a iesit al 2 lea dintisor al Izei? Ca avem si noi unu proaspat.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Buna seara,
Azi, in premiera, cred, raspuns si eu la subiect. Deci...
Cu regurgitatul inca avem si noi problemute, uneori este si mai agitata decat de obicei din cauza durerilor de burtica, insa speram sa treaca odata cu introducerea alimetelor solide.
Alunite- Eva poseda una bucata alunita foarte sexi pe fundulet si cam atat. Insa la mine s-au inmultit dupa nastere, cu toate ca nu vad legatura.
Copii, mai vreau cel putin unul, cu toate ca mi-as dori 3 in total. In 2010 sper sa ma inscriu la alta odisee, dar pana atunci ar trebui sa ne luam un alt apartament, insa cu creditele, criza...nu stiu ce sa mai spun. Eu sunt optimista totusi, tati este mai pesimit si ingrijorat cu privire la evolutia crizei.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nerantula, imi pare rau de somnicul lui gruia. las' ca e buna si aia decofeinizata
eu mi-am facut planul pt cind o sa-l intarc pe cipri:)... o shaorma cu multa maioneza si ketchup, un pahar mare de cola, o cana de cafea si un pahar de tamiioasa

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!
felicitari pt dintisori!!!
noi n-avem....desi ne cam agitasem pe la 4 luni ca i se vad caninii pe gingie...si acum sunt la fel:) oricum, aia ies mult mai tarziu...

ceva maraieli?

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula imi pare rau ca a avut efect asupra lui , sper sa iti doarma la noapte

Dididi aveti un in casa ? felicitari !!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

da lau, stiu ca si voi ati avut problemele astea. ei au facut chiar si tratament cu fenobarbital. in urma analizelor facute ieri cica nivelul bilirubinei era aproape de 11, eu nu stiu ce inseamna, da' cica era f mare. imi pare asa rau de ea si bb :(, v-am zis statea f bine cu tzitzi, bb lua f bine in greutate. continua sa se mulga si ar vrea sa-l reintoarca la tzitzi.

alexa(23.10.2004), [blue]cipri(02.11.2008)[/bl,
e] si mami

La noi iesise 13 bilirubina si am fost la Budimex-dr Stanciu, Medlife, Medicover si la pediatra ei, toti ne au zis so lasam in pace si alaptat normal.
Valoare mare este 18-20 cand tb tratament neaparat.Eu zic sa nu intrerupa alaptatul daca bb papa si creste.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

am vb cu o buna prietena cu bb de aproape 2 luni, care se internase de urgenta ieri in kk asta de spital de la noi.probleme cu icterul:( babymom, a fost sfatuita sa intrerupa alaptatul, ca cica din cauza asta nu-i trece bblui icterul. era f trista ca statea f bine la capitolul tzitzi. e adevarat? dupa ce-i trece copilului il poate reintoarce la san?

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Alexa si mami abia acum am intrat si citesc din urma de aceea n-am raspuns mai repede. Exista asa numitul icter prelungit, care se presupune ca este dat de o enzima din laptele de mama, care ar intarzia resorbtia icterului la bebe. Spun, doar se presupune pt. ca nu s-a demonstrat cu certitudine o legatura intre icterul prelungit si alimentatia naturala. Oricum ar fi ALAPTAREA NU SE INTRERUPE! In timp, oricum icterul se resoarbe. Uite, Dragos al meu a avut icter, si inca destul de intens, pana la 3 luni si apoi a disparut de la sine fara nici un tratament. Deci subliniez inca o data: icterul prelungit nu reprezinta o contraindicatie pt. alaptare!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Of, of, of Nerantulo, ce-i facusi haiducelului Gruia??!! Aud ca-i detesi copilului cofeina ??!! Te-au apucat si pe tine experimentele, as? Pai acusi ce te faci daca nu-ti doarme la noapte??
Sincer si mie imi crapa buza dupa o cafea adevarata, da' nu ma risc. Ciocolata vad ca merge, nu-l agita si am mai indraznit sa pun 3 faramite de ceai negru in ceaiul de facut lapte - that's all, astea sunt singurele energizante ( si antidepresive ) pe care mi le permit in momentul de fata.

si sper sa nu faceti noapte alba.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Da, babymom, am comis-o, ce sa zic ... am prins si eu curaj dupa sondajul de azi-dimineata si am zis sa incerc; oricum, a fost jumi-juma cu/fara cofeina, dar se pare ca tot a ajuns la haiducel. A dormit el ceva, dar 2-3 reprize de jumatate de ora, adica oricum mult mai putin decat doarme de obicei. SPER sa doarma la noapte ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput