*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bitza dedicatie

am testat daca am nimerit, daca da, iti zic si tie

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

eu sunt fan Within T

bitza, faci asa...
intri normal sa scrii mesaj, apoi sus, scrie videos: si ai niste casute, apesi pe ala cu rosu pe care scrie Tube. si intre cele 2 casute care ti le pune dai paste cu link-ul de pe youtube unde e piesa pe care o doresti

sper ca am nimerit explicatia

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ccris chiar sunt curioasa ce va spune al tau cand vine acasa...eu m-as fi suparat tare rau sa doarma separat ptr o prostioara d-asta..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

inca una, nu aruncati cu pietre, daca dorm puiutii recomand sa nu dati click

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

mie mi s-a facut pielea de gaina, tare-mi plac

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

v-am speriat? ati zburat toate de pe crenguta?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Faine piesele!

Multumim! Sincer, la inceput, cand mi-a zis bona sa iau olita, m-am gandit ca e prea mic, ca de ce sa-l chinui, ca oricum n-o sa stea.... dar mi-am schimbat parerea. Cand l-am pus prima data, imbracat, sa vad daca sta, in sufra nu a stat, a fugit imediat. Deja eram sigura ca e prea devreme. Apoi a venit bona in timpul saptamanii si a observat ca in sufragerie nu sta, dar in baie da. Pe olita, nu pe WC! Ea mi l-a laudat ca face zilnic, eu ma gandeam ca face dar greu si azi cand l-am pus, dupa masa de la 11, a facut imediat. Cum l-am asezat a inceput sa se forteze si in 2 minute facuse si kk si pipi. Deci, Roxana, nu-i ingheata fundul, ca in maxim 3 minute e gata placinta!

Apropo de placinta, mi-a iesit pie-ul f bun!! Aluatul de deaspura pare putin crocant, dar banuiesc ca asa tre' sa fie, nu? E f gustoasa!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

miha, si mie imi plac f mult WT, super piesele! azi a luat ady referatele de la prof, 2 lucrari de 10! multzumesc frumos pt ajutor!
ioana
ma duc ca am negresa pe foc, ca asa vrea randunoiul, care maine pleaca in training in slovenia pana joi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelete!

Noi am fost in vizita la cumnatica mea, i-a trecut si mama ei de varicela, ceilalti din familion nu au facut pana acum, au trecut 2 saptamani de cand i-au erupt ei bubitele, deci nu mai e pericol. Si am fost ca s-a mutat in casa noua, casa de vis , un apartament cu 4 camere super facut! Am venit apoi acasa, le-am dat la pitici sa pape, am mancat si noi si acum as vrea nani...dar Stef alearga pe-aici...tati si Vlad s-au dus la culcarica
Stef danseaza

Roxana, n-am fost pe faza, sper ca ai gasit reteta de negresa. Eu inca n-am pozat, am reteta de la mama, care iese suuper, trebuie sa fac si eu curand

Ioana, habar n-am cum o fi cu prajitura aia
Ma bucur ca ai revenit pe crenguta si felicitari lui David!!
Trimite si tu la bucataras o poza cu placintica ta, pls! Si Cris la fel, va rog mult, sa le pun pe site

Cris, ma bucur ca ai facut si tu placinta, Mihule, esti tare pt. reteta asta delicioasa!

Wow, cate urari frumoase am citit pt. Steluta

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumesc din suflet,fetelor...mi-au dat lacrimile.Ce prietenie frumoasa s-a strans aici,e atat de frumos,in viata asta dura!!
Va iubesc pe toate!Revin diseara sa va pove una alta si sa va dau o felie de tort ca lumea,la care am bucatarit ceva ore!
Pana atunci,mai poftiti o beuturica buna,un suculet natur pt bebei si gravidute si o papica aburinda!

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput