*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
simo sanatate la pui, sa scapati repede de tuse!
bravo, David!
tuchi ai biruit bucataria?...nu de alta, dar sunt in aceeasi situatie, ma gandeam ca poate-mi vinzi un pont cum sa-mi fac curaj..
zoze oltenii!
Mufa e mai bine...cred...bubele-s tot asa, febra nu a mai facut de 24 ore deja, deci e pe drumul cel bun...dar toata noaptea a dormit cu noi, ptr prima data noaptea intreaga!! a stat mult atarnat de san...si nu papa bine deloc, ff putin..eu lapte nu prea mai am...ce sa mai zic...biruim noi cumva..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
cuscraaa ce faci fataaa?? ce face Amira, nu ne-o mai arati si noua??
amira_roxana spune:
Amira e bine, e afara cu soacra! bai poze treb sa-i fac, ca numai de asta nu mai am eu timp cand vin acasa
bine, nici nu ma lasa, ca atunci cand ma vede zici ca e lipitoare numai la mine in brate vrea, sau oricum numai cu mine, langa mine...
mihatp spune:
randunimea
Stela
sa fii fericita cu puiuta si cu randunoiul, impliniri multe multe, si liniste financiara multumitoare , ca mai mult decat trebuie nu face bine
roxana, cum fu cu lucrarile?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
blankar spune:
noi tot asa suntem
am repetat analizele,tot e coli
de ieri am schimbat medicamentul sper sa ii treaca
si sa nu ajungem la intravenos
in rest Ana(?) e bine,creste,numai mie mi-e greata
non stop dar trece
va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere
Blanka,mami de Eric si 10+ cu Ana????
ralucaspm spune:
LA MULTI ANI, ANDREW-JOHN !!!
LA MULTI ANI, STELA SI RIRIAN !!!
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
ramo_cata spune:
MSTELA SI RIRIAN SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI PANA LA O SUTA DE ANI DE PUIUTZII VOSTRI...SA AVETI MULT NOROC SI FERICIRE...
eu gatesc am facut o mancare de mazare cu carne de gasca si am niste macaroane cu branza la cuptor...andru doarme cu mamaie...a venit acasa in weekend,marti o opereaza...nu am citit nimic din urma ca nu am avut timp,aseara nu am mai intrat ca a stat randunoiul cu fratele meu la calculator ..sper ca diseara sa pot intra...va pup pe toate ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ccris_ccris spune:
PUIUTILOR SERBATI ASTAZI, SA FITI SANATOSI, FERICITI SI VOIOSI!
Pana la urma nu m-am lasat si am facut placinta, i-am cerut maica-mii zahar si faina si am facut-o, acum am scos-o din cuptor! Sunt curioasa ce-o sa zica randunoiul cand o veni, ca-i la scarbici.
Aseara a fugit de noi, am dormit separat!
L-am sunat pe la 12 si a zis ca se prega sa vina acasa, dar inca n-a ajuns. Era morcovit, dar nu i-am mai zis nimic. Il las in pace.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
luny spune:
daca tot doarme Muffy, m-am destrabalat putin pe bucataras, cu ce am apucat sa pozez zilele astea..
bitza037 spune:
Luny ma bucur ca Muffy este spre bine!
...ziceti-mi si mie cum fac sa pun o melodie de pe youtube aici pe forum...please...ca am incercat sa copiez si nu merge
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze