*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)
Raspunsuri - Pagina 9
mihatp spune:
bitza dedicatie
am testat daca am nimerit, daca da, iti zic si tie
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
eu sunt fan Within T
bitza
, faci asa...
intri normal sa scrii mesaj, apoi sus, scrie videos: si ai niste casute, apesi pe ala cu rosu pe care scrie Tube. si intre cele 2 casute care ti le pune dai paste cu link-ul de pe youtube unde e piesa pe care o doresti
sper ca am nimerit explicatia![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
luny spune:
ccris chiar sunt curioasa ce va spune al tau cand vine acasa...eu m-as fi suparat tare rau sa doarma separat ptr o prostioara d-asta..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
inca una, nu aruncati cu pietre
, daca dorm puiutii recomand sa nu dati click![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
mie mi s-a facut pielea de gaina, tare-mi plac
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
v-am speriat? ati zburat toate de pe crenguta?![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
numeioana spune:
Faine piesele!
Multumim! Sincer, la inceput, cand mi-a zis bona sa iau olita, m-am gandit ca e prea mic, ca de ce sa-l chinui, ca oricum n-o sa stea.... dar mi-am schimbat parerea. Cand l-am pus prima data, imbracat, sa vad daca sta, in sufra nu a stat, a fugit imediat. Deja eram sigura ca e prea devreme. Apoi a venit bona in timpul saptamanii si a observat ca in sufragerie nu sta, dar in baie da
. Pe olita, nu pe WC! Ea mi l-a laudat ca face zilnic, eu ma gandeam ca face dar greu si azi cand l-am pus, dupa masa de la 11, a facut imediat. Cum l-am asezat a inceput sa se forteze si in 2 minute facuse si kk si pipi. Deci, Roxana, nu-i ingheata fundul
, ca in maxim 3 minute e gata placinta
!
Apropo de placinta, mi-a iesit pie-ul f bun!! Aluatul de deaspura pare putin crocant, dar banuiesc ca asa tre' sa fie, nu?
E f gustoasa!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
amira_roxana spune:
miha, si mie imi plac f mult WT, super piesele! azi a luat ady referatele de la prof, 2 lucrari de 10!
multzumesc frumos pt ajutor!

ioana 
ma duc ca am negresa pe foc, ca asa vrea randunoiul, care maine pleaca in training in slovenia
pana joi!
bubu05 spune:
Buna fetelete!
Noi am fost in vizita la cumnatica mea, i-a trecut si mama ei de varicela, ceilalti din familion nu au facut pana acum, au trecut 2 saptamani de cand i-au erupt ei bubitele, deci nu mai e pericol. Si am fost ca s-a mutat in casa noua, casa de vis
, un apartament cu 4 camere super facut! Am venit apoi acasa, le-am dat la pitici sa pape, am mancat si noi si acum as vrea nani...dar Stef alearga pe-aici...tati si Vlad s-au dus la culcarica 
Stef danseaza 
Roxana, n-am fost pe faza, sper ca ai gasit reteta de negresa. Eu inca n-am pozat, am reteta de la mama, care iese suuper, trebuie sa fac si eu curand ![]()
Ioana, habar n-am cum o fi cu prajitura aia 
Ma bucur ca ai revenit pe crenguta si felicitari lui David!!
Trimite si tu la bucataras o poza cu placintica ta, pls! Si Cris la fel, va rog mult, sa le pun pe site ![]()
Cris, ma bucur ca ai facut si tu placinta, Mihule, esti tare pt. reteta asta delicioasa!
Wow, cate urari frumoase am citit pt. Steluta 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mstela spune:
Multumesc din suflet,fetelor...mi-au dat lacrimile.

Ce prietenie frumoasa s-a strans aici,e atat de frumos,in viata asta dura!!

Va iubesc pe toate!

Revin diseara sa va pove una alta si sa va dau o felie de tort ca lumea,la care am bucatarit ceva ore!
Pana atunci,mai poftiti o beuturica buna,un suculet natur pt bebei si gravidute si o papica aburinda!

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)