*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Simooo, superbe pozele! foarte frumoase si mai ales peisajul! chiar divin!! Nasa mea e din Piatra Neamt si n-am apucat sa ajungem acolo...si noi vrem un tur al Moldovei de mult de tot...si inca n-am apucat...Foarte frumos!
Ee, cu placinta, nu-i bai, ca nu cred ca e ultima data cand faci
. Eu mai am o feliuta si maine sau poimaine fac iar ![]()
Daca mai face cineva retete de pe Bucataras si aveti timp de-o poza, sa-mi trimiteti pe mail sau pe mess, s-o pun acolo, mumos 
Sa ne votati si pe noi pe site, la Roblogfest!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihutza11 spune:
Simo f frumos la manastiri!! cred ca ati vazut mai multe manastiri decat mine
..
inca ceva.. mie imi place asa mult Piatra Neamt ca oras, mi se pare chiar pitoresc cu muntii aia..
am mai zis si ieri, dar chiar ma bucur ca va place Pie-ul
..
un buchet minunat!
(de la cuscri)
ieri ne-am vazut un pic cu ei, dar nu am facut poze (acumulatori descarcati).. Andra a fost la inceput mofturici (abia se trezise si ii era si un pic foame), si-a mai revenit ea pe urma.. Adrianul e mergaret de precizie
.. a luat la control tot ce a gasit pe aici
, inclusiv ii lua suzeta Andrei
.. la un moment dat a reusit si Andra sa i-o fure o data, ca nu prea reusea sa il prinda din urma pe mergaret.. pe urma s-a dus omuletul si a dat si drumul la TV, vorbea la telefon si cate si mai cate.. e haios tare!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
Bubu, dau click acolo si pe blogfest tre sa fac cont sa votez?
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
numeioana spune:
Bubu, mersi! Aveam si eu o tava de teflon si ce credeti? A ruginit in camara de cand n-am mai folosit-o! Incredibil! Am fost nevoita sa fac intr-o cratita. Dar cred ca a iesit la fel de buna, ca nu s-a lipt deloc. Miha, mersi de reteta!
Pupici bebeilor bolnaviori! Si eu sunt racita si David are mucisori, sper sa ramana doar asa. Asta dupa ce sapt asta ne-am luptat cu o reactie alergica si bube pe picioare. Dar slava Domnului in rest e sanatos! Putin marait, pt ca mai nou avem 8 dinti si 4 masele...
. S-a mirat pediatra cand a auzit ca are deja masele!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Ah, Mihutza...cred ca e altfel votarea, acum am aflat...s-ar putea sa poata vota doar cine are blog...nu stiu exact...dar trebuie sa faci acolo cont...incearca!
Ce super ca v-ati vazut cu Adriuta! nici ea nu le-a facut poze la pitici?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
, Ioana!! 4 masele? ce super! premolarii adica?
Stefu are 7 dintzuci ![]()
La multi ani Tero-girl!
Mi-e dor de obrajorii ranjiti ai lui Teooo! Lianaaaa!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mikydoozza spune:
sal fetele,
noi nu ne-am facut bine. tusim rau in continuare. de maine incepem antibioticul. am sunat azi pediatra si mi-a zis k daca nu a raspuns la tratamentul de pana acum , e cazul de antibiotic. febra nu a mai facut deloc de 3 zile , dar tuseste ingrozitor.
mihutza11 spune:
Bubu, nici Adriutza.. ca a fost asa mai rapida vizita..
sper sa ne revedem curand in aer liber ![]()
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
mihutza11 spune:
sa mai send un mesaj ca nu imi place nr de mesaje ![]()
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
mihatp spune:
in prag de aproape disperare ca vine noaptea intreb si eu...
in afara de gel si panadol, ce alta solutie mai putem adopta la dinti ca de 1 luna jumate e tot mai rau cu dormitul. ne chinuim toata noaptea.
nu face febra, nu are diaree, ziua e vesel, nu are treaba, dar noaptea se trezeste din ora in ora si inca nu stie sa adoarma singurel la loc. asa ca fac drumuri toata noaptea
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade