*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

luny-off acum citesc ca mufy are roseola...
tuchi si eua stept solutia;cu statul intr-un loc'..andrei cum se trezeste dimineata intinde picioarele sa se dea jos din pat...iar despre laut masa linistit,nici gand..e inconjurat de jucarii,telecomenzi,servetele,cutie de servetele ...ca altfel nu mancam decat daca ne jucam...cand il pun in scaunul de papica se joaca cu jucaricile,le arunca jos,se uita dupa ele pana i le dau ca sa incepem din nou sa papam...cred ca toti copii trebuie pacaliti...mai rara sunt copii care se baga cu capul in castron si nu-l mai ridica pana nu termina de papapt...
asta e...noi suntem dotate cu multa rabdare....doar suntem mamici...
criss sa treaca supararea...
vazut si bebe aricel...vazut si merele lui zozelina gospodina
am ajuns pe la pagina 4 ...se trezi andrei intre timp....acum sa vad daca mai reusesc sa citesc ...i-0am dat un biscuitel sa-si faca de lucru si in loc sa-l manance scrie cu el pe tastatura,birou...
dai send si revin..daca m-ai am lpoc....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pai si Diana se mai intoarce in scaunul de masa si eu cu lingurita dupa ea
Are pe husa la scaun broaste si se tot uita dupa ele
Jucarii n-are la masa, doar un crocodil mic care piscuie si cateodata il mai strange de burta

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

kitzy-si andru se intoarce si mangaie iepurasii dupa spatarul scaunelului,ii mai si pupa si uite asa ne facem de cap in timp ce mancam ...singura masa linistita fara jucarii si alte motaieli este cea cu iaurtel ...si lapticu' bineinteles....acum imi da palme in cap si ma trage de par...off acum imi baga degetele in gura...nu-l bag in seama si e suparat...zice te-te ....asa ii zice lui ta'su

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Manastirile din Moldova
am pus doar cateva poze,ca avem peste 250.sper sa aveti rabdare sa va uitati!sunt niste bijuterii!
cel mai mult mi-a placut la Schitul Sihla,la Sf Teodora,la Manastirea Petru-Voda si Pangarati!la Agapia traiesc peste 400 de maici,e ca un satuc acolo,cu casute mici-minunat!peste tot ne-am simtit mai aproape de Dumnezeu,mai linistiti sufleteste!ii multumesc Bunului Dumnezeu ca ne-a ajutat sa vedem si sa simtim ceva unic!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ariel, felicitari pentru bebearicel, la mai mare!
Luny, sa stii ca ma bucur ca inca nu l-ai intarcat pe Mufy, sunt sigura ca-si gaseste alinarea la tzatzica...dragul de el...insanatosire grabnica!

Multumesc mult tuturor celor care au lasat un semn de apreciere la fotografia micului cercetator.

Vio & Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Simo, ce placere mi-a facut sa privesc slide-showul cu pozele de la manastiri!!! Absolut superb. Ce de zapada!!! Sa stii ca te invidiez pentru excursia asta frumoasa. Sanatate lui David!

Vio & Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Vio, si eu ma bucur ca am putut sa-l linistesc la san...altfel, nu stiu cum ar fi fost, ca nici nu papa...
foarte frumoase pozele si manastirile moldovenesti, Simo!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI STELA, SANATATE, FERICIRE, BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIA TA!
Simo, superbe poze, vorba Violetei, te invidiez pt excursie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

la presiunea tuturor, i-am luat lui Luca biscuiti d'aia pentru bebe si s-a ingretosat de la ei si mi-a tras o voma scurta. adica cat i-a dat afara

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, ce tare esti! nu dai copilului sa pape, hi, hi

Stef a papat la pranz supa cu o galusca mare, cu tot cu albus, din supa noatra si carnita de pui am taiat-o cu cutitul si legumele le-am pasat cu furculita. A lins tot!
Apoi facusem mamaliguta pt. noi s apapam cu sarmale si au vrut si baietii si le-am facut cu branzica de vaci si smantana, Stef a mai lins si juma de castronel cu mamaliguta

Sunt in verva, am reusit sa dorm cu baietii mei o ora jumate

Ioana, gata, am pus pozele, sa te uiti la placintica

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput