FIV 215

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

Salutare!!!!
Spre rusinea mea nu am intrat de cinci zile!!! ISORIC:va spuneam ca eu aveam trei foliculi dar la ultimul eco doar doi evoluase si unul se oprise din evolutie, miercuri la punctie pe 18 SURPRIZA am avut trei ovocite am sunat joi la dr Cocei si mi-a zis ca am avut cu toti reusita, asadar vineri pe 20 m-am dus la ET si i-am vazut pe iubitii lui mama, micuti la 2 celule clasa A, dar ei vor creste ca mama are grija de ei!Acum asteptam , dar ce greu este!!! Fetelor, pe mine m-a durat tare pieptul pana azi de dimineata, acum nu ma mai doare, e bine, nu e bine , voua cum va este ! Despre mine atat am avut de zis si cred din tot sufletul sa fie cu reusita si sa am bebelus sau bebelusi cum o vrea Dumnezeu!
La toate din toata inima va doresc numai bine si reusite celor care sunteti la tratament, la punctii, la ET sau in asteptari de rezultate !
Va doresc o saptamana cu muuuulte reusite!!!
Va pe toate cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Maria08 bafta muuultaaaa maine!

toate fiv-oasele!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

revin si cu a doua intrebare, sunt in a 4 zi de la ET si am ameteli, voi aveti, a-ti avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Maria,bafta maine!Sa vii cu un rezultat mare,mare de tot!
VVVV,felicitari pt puiuti.Ne asemanam mult de tot!Sper sa avem un rezultat pe masura sperantelor noastre!
Si eu am avut un episod de ameteala astazi,dar mi-a trecut!Nu prea am stat in pat ca am avut musafiri,dar ma simt ok.
Ma mai doare burta ca la cm,mai ales noaptea.Ma si trezesc sa merg la toaleta,desi eu nu ma trezeam inainte deloc.
Credeti ca e suficient o injectie de 100 mg progesteron la 2 zile?Am si eu un stres cu asta
Betty,Delia,Ellanik,Many
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Maria: eu il am joi. Bafta multa maine, sa fie imensa valoarea
Betty: iubita, am intrat deja in paine, ma asteptau la scoala ca pe americani cu tot felul de concursuri si prostii. Dar imi fac timp zilele astea sa vorbim.
Va pupic pe toate si bafta multaaaaaa!!!

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Laura,mie mi-a explicat doctoru ca e neaparat necesar sa fac injectabilul la 24 de ore,...si ddaca vreau safiu super sgura,la 23 de ore,adica daca azi il fac la 10 dimineata maine sa-l fac la 9,....si asa mai departe.Poate cel pe care il faci tu sa fie diferit de cel de aici,...si sa stea in organism mai mult de 24 de ore,....nu stiu ce sa zic,...

Maria,eu sunt sigura ca vi maine cu o veste buna.
Mi s-au intarit si mie sanii si sunt un pic durerosi.Mai si ce ma bucur......si verific asta la fiecare cateva minute ca sa ma asigur ca nu e doar inchipuirea mea,....sau sa vad daca nu cumva a disparut fenomenu,....si rad singura de mine.Am fost azi la cabitet ca sa-mi ia astia proba de sange sa verifice ca stam bine la capitolul hormoni,progesteron si estrogen,....si tare cred ca nu o sa stau cuminte in banca mea .....si pe vineri fac un test de sange,....caci la Ny la transferul de blastocisti faceau test la 10 zile dupa transfer,...aici doctoru vrea sa astepte la exact 2 saptamani.Deja atat am invatat si eu ca daca iesi pozitiv in ziua 10,va fi si 4 zile mai tarziu,...caci daca nu creste hormonul de sarcina pana in ziua 10,....nu ma are ce sa creasca apoi.Deci stau si cuget profund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Cristal, Maria bafta bafta bafta, sa fie sa veniti amandoua cu rezultatele bune asteptate!!!!

vvvvvvfelicitari pentru si tin pumnii la puiuti sa se lipeasca si sa stea lipiti amandoi la mami!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Maria am niste emotii pt tine....abia astept sa vii maine cu un Bhcg urias ca pt gemenasi.
Cristal tinem pumnii straaanssss!!!O sa te bati cu Maria in Bhcg-uri...care il are mai mare si mai rotund.
vvvvv sa-ti traiasca puii si sa joace fotbal a mami in burtica pana in noiembrie ca de Craciun au treaba.
Eu sunt in pat sub 3 pilote si cu niste muci(scuze) cat casa.Mai nou am ragusit si vorbesc in soapta cu puii mei.Persista durerile ca la CM .
Va pup pe toate si incepem sa scoatem majoretele pe care le tinem afara pt toata lumea.Si ce-om mai bea si ce ne-om mai distra si sa ne vezi pe la anu pe vremea asta cu intrebari"Al tau de cate ori a tras partzuri de culcare ieri?Al meu 2.Ba al meu vreo 5 si-un pishu'"
Va tzuc pe toate !

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

maria08-bafta multa maine si sa fie pozitiv sa bem in cinstea ta apa plata cu lamaie ca altceva nu avem voie
lauraa78 nu stiu ce sa iti zic probabil ca stie el medicul de ce ti-a dat asa, noi cel putin care am fost in salon si am intrebat ce medicamente se mai ia toate aveam cate 600mg pe zi supozitoare in trei reprize de progesteron si cate jumatate de pastila de Medrom la 12 ore si mancare fara sare, pana cand ai tu de asteptat, eu pana pe 5 martie, pupici si sa se prinda puiutii si la tine cati vrei tu!
delia 21sa stii ca si pe mine ma roade sa imi fac testul in ziua 10.....greu mai e sa astepti....
Va doresc inca o data o saptamana cat mai reusita si sa auzim numai de lucruri bune!

Mergi la inceput

ellaniksa dea Bunul Dumnezeu si ai tai la fel sa fie sanatosi nu ca tine si sa creasca mari. Pe bune acum ai grija de tine, nu ai intrebat ce ai voie sa iei? Bea ceai cald, lamaie.. ai grija, sanatate multa!!!!!!

Mergi la inceput