FIV 215

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Testul il fac pe 4 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu numar zilele, cred ca am ajuns sa numar si orele...e oribila asteptarea asta, mai ales ca este frig afara si trebuie sa stau in casa, daca ar fi fost frumos m-as fi plimbat si eu putin, sau as fi tras o tura usoara de shoppingeala. Nu mai am rabdare pentru nimic....si deja mi-au aparut nervii...ieri am tipat la toata familia, exceptand la ingereas pe care nu mai pot sa il i-au in brate...uff ce greu este...iar el simte

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetele...ce faceti?Sa va zic ce am patit.Am raciitttt!!!!Imi curge nasul de parca am robinet, stranut din cand in cand si ma doare putin gatul.Mi-a zis dr sa iau paracetamol si pt gat Homeogene.Si in plus bag niste lamaie cu miere si ceai si suc de citrice in cantitati apreciabile.
Va pup pe toate dar nu prea cu foc sa nu luati raceala.

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Claudia,sunt in Florida caci am gasit aici un doctor fain,la 2 pasi de casa,8 min de mers cu masina,cu recomandari bune care au avut rezultate ,...adica 3 copilasi,pentru o cunostinta,istoric bun,...si sa speram si cu mana buna in cazul meu.Deci suntem la caldurica

Betty,si la noi e greu,...caci eu ma jucam mult cu printisorul meu si-l luam in brate de mult prea multe ori,...cea ce nu s-a mai inatamplat de o saptamana,...si isi da si el seama ca ceva....lipseste,si se cam cere in brate.Il alint cat pot asa,...De maine intr-o saptamana am testul,...doamne ajuta.La mine persista micile intepaturi-crampe dar nu mi-s-au intarit sanii.Dar nici prima data cand am ramas insarcinata nu avui sanii tari si durerosi decat mai tarziu in sarcina,...dar asta poate si pentru ca betahcg a fost micut,doar 51,...important e sa iasa ochi rezultatul.
Ellanik,asa am patit eu la ultimele 2 trasferuri in octombrie si decembrie,...m-am racit cobza ,cu tuse rea de tot,gat umflat,febra-frisoane,....si rezultatul stim.Sa speram ca nu va fi asa si la tine,...of.
Vin si eu cu o intrebare,...dupa transfer de data asta,cam 4 zile am avut temperatura ridicata,37-37.3C,....oare e de rau?O sa-mi itreb maine si doctorul,caci maine e la birou,azi binenteles ca nu-i.Offff,cate intrebari ne macina mintea,...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Claudia,sunt in Florida caci am gasit aici un doctor fain,la 2 pasi de casa,8 min de mers cu masina,cu recomandari bune care au avut rezultate ,...adica 3 copilasi,pentru o cunostinta,istoric bun,...si sa speram si cu mana buna in cazul meu.Deci suntem la caldurica
Betty,si la noi e greu,...caci eu ma jucam mult cu printisorul meu si-l luam in brate de mult prea multe ori,...cea ce nu s-a mai inatamplat de o saptamana,...si isi da si el seama ca ceva....lipseste,si se cam cere in brate.Il alint cat pot asa,...De maine intr-o saptamana am testul,...doamne ajuta.La mine persista micile intepaturi-crampe dar nu mi-s-au intarit sanii.Dar nici prima data cand am ramas insarcinata nu avui sanii tari si durerosi decat mai tarziu in sarcina,...dar asta poate si pentru ca betahcg a fost micut,doar 51,...important e sa iasa ochi rezultatul
Vin si eu cu o intrebare,...dupa transfer de data asta,cam 4 zile am avut temperatura ridicata,37-37.3C,....oare e de rau?O sa-mi itreb maine si doctorul,caci maine e la birou,azi binenteles ca nu-i.Offff,cate intrebari ne macina mintea,...[/blue]

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

la mine nu exista decat dureri ca la CM...dar nici nu ma prea astept sa le am, mai ales ca la ultima ecografie de sani mi s-a spus ca este putin tesut mamar si ca urmeaza sa se dezvolte intr- noua sarcina, si asta mi-au spus-o 2 medici si am alaptat 1 an si 5 luni aproape.

Nu cred ca febra este o problema ca oricum utrogestanul o creste si oricum temperatura bazala e crescuta dupa ovulatie...daca sarea de 37'5 era o problema

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Fetele...ce faceti?Sa va zic ce am patit.Am raciitttt!!!!Imi curge nasul de parca am robinet, stranut din cand in cand si ma doare putin gatul.Mi-a zis dr sa iau paracetamol si pt gat Homeogene.Si in plus bag niste lamaie cu miere si ceai si suc de citrice in cantitati apreciabile.
Va pup pe toate dar nu prea cu foc sa nu luati raceala.

stai linistita..ideea este sa ai grija cu tusea.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Betty , Delia va multumesc.Nu tusesc insa am tras cateva stranuturi.Acum sunt mai bine .Am papat lamaie cu miere de mi s-a acrit sufletu-n mine .Am vorbit la clinica si mi-au zis ca pot lua paracetamol si parca imi e mai bine.Va pup pe toate fara sa va sar pe niciuna.

Mergi la inceput

Cam slaba activitatea pe aici...pai e frumos fetelor sa fim iar pe pagina 2?

Hai Maria08, eu iti bag deja pentru maine. Iti tin pumnii si sper sa deschizi odiseea de nov-dec pentru ...hai ca de mult nu am mai avut o gravi

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!

Tin pumnii stransi fetelor: ellanik, betty78, maria08, many_bani, candy1902, evy28, lauraa78, cristal1995, sheritra, cristinici!

Maria scot si eu pentru maine!!! Iti tin pumnii stransi de tot!
Huski, Maria, sa va traiasca finutzii!
Ellanik,cum te mai simti?

Va doresc o saptamana cu muuuulte reusite!!!
Va pe toate cu mare drag!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Pai se poate, ce cautam pe pagina 2?!!
Delia: Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Cat despre gemeni, cred ca mi-ar fi un pic cam frica avand in vedere riscurile, dar va fi asa cum hotaraste Cel de Sus!
Sheri: Nu mai cad , draguta mea, nu mai cad, am sa apuc marginile cu toata forta! Nu poti lua nimic pentru durerea de cap, am inteles ca avem voie paracetamol, poate ar mai ameliora situatia.
Ellanik:Tot de gripa mi-a fos si mie frica, de 2-3 zile am o tuse seaca si parca ma gadila cu pana in gat....nu stiu ce sa iau... Eu zic sa nu te gandesti ca ar putea avea efect negativ, ramai la fel de optimista la fel ca si pana acum!
Dear Bambie, Betty: Sper sa nu dezamagesc galeria! Multumesc!!!
Cristal:Nu ne mai spui nimi? Tu cred ca esti cea mai aproape de mine in ceea ce priveste ziua testului, nu?
Eu ma simt bine ( cu exceptia tusei), pot sa spun ca sunt destul de increzatoare!! Am asa o liniste interioara pe care nu prea stiu cum s-o explic, incep sa cred ca am reusit!!! Si sotul meu e la fel, aseara imi dadea procente: "...90% suntem deja parinti..." Ma rog in continuare Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca ziua de maine sa ne aduca vestea mult asteptata!
Sunt alaturi de voi toate, in asteptare , stimulare sau inhibare...va doresc ca totul sa se termine cu reusita!!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput