FIV 215

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna fetele!Mai intai de toate va pup pe toate si incep bombardamentul cu intrebari:
Mi s-au umflat si mie sanii, nu foarte tare insa vizibil si intr-adevar dureros in laterale si parca mamelonul este mai bine conturat decta normal.E normal?
Durerea de burtica in stil CM este normala?
Azi am avut o reactie ciudata .Cand m-am trezit am papat putin si am stat in pat.Insa am avut o agitatie continua, simteam ca inima imi bate mai tare decat de obicei desi eu sunt hipotensiva.De la ce poate fi?
Inca una si ma duc.Stiu ca branzeturile pot fi "responsabile" de infectarea cu listeria.Eu iau branza de vaca sau capra de la piata si fac asta de cativa ani buni.Nu au fost niciodata probleme .Sa mananc sau nu?Nu de alta dar de unde sa-mi iau calciul ca laptele nu-mi place nici in cafea si bag doar iaurt , smantana si putin unt.
Eu in rest ma simt excelent.Ii rog pe puii mei sa nu faca nebunii acolo inauntru si sa stea cumintei.
Pup toate toate toate toate fetele .

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Eu iti pot spune ca la ambele embriotransferuri pe care le-am facut pana acum , niciodata nu am avut simptome la sani , si de fiecare data am stiut ca nu am reusit .

asa ca sanii umflati si durerosi sunt cel mai bun lucru care se poate intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

ellanik tu ai facut ET-ul marti cu embrioni de 48 de ore. Deci azi ar avea cam 6 zile, ceea ce inseamna ca ieri sau azi ar fi nidat...Durerea de sani apare cam la 8-9 zile de la fertilizarea embrionului, cand incepe sa creasca bhcg-ul. uite aici link cu dezvoltarea embrionului http://www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Evy28

Buna
in sfarsit m-am linistit si eu . toata ziua am trabaluit ,caci suntem in zugraveli, am frecat de nu mai pot ....insa ...asa mai cu grija .
dupa punctie nu mai pot sa fac nimic asa ca am profitat si am curatat toata mizeria lasata de zugravi .
acum o sa pot sta linistita dupa punctie si ET in curatenie luna !

noi am incercat aseara sa dar nu a fost prea bine pt ca ma doare . ziceam sa profitam inainte de punctie insa...a fost asa mai mult apa de ploaie

estradiolul meu este 738. ce ziceti e bun?

FELICITARI NASICILOR !!!!!!!

ai cam 2-3 ovocite mature, dupa valoarea estradiolului

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Oanademunck e un fel de tragi-comedie...pe de-o parte ma bufneste rasul, iar pe de alta parte imi este o super scarba si imi vine sa urlu

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Kora, Betty- multumesc frumos, sunteti niste scumpe !
Va cu drag si tin pumnii stransi la toate fetele in focuri!
Va doresc o primavara extraordinara cu mult soare si martisoare cu ochisori !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Delia esti aici sau in tarile calde? spor la bebelusi!eu am examen pana in mai invat, o sa fac o inseminare artificiala ca dr vrea sa ma testeze cu reactia la clomid sa vada de ce am avut doar 9 foliculi la fiv, cum stau cu ovarele. sunt f fericita ca am vazut ca ovulez dupa fiv am avut si eu 2 linii pe testele de ovulatie ca niciodata...m-am vaccinat si contra varicelei, si am 2 luni interdictie. dar acuma vad ca si Beatriz a ramas dupa vaccin si medicu de fam mi-a tras cu ochiul cand am intrebat daca pot ramane mai repede, asa ca eu tot mai am sperante natural cat de curand...daca nu, intru iar aici la voi in vara si va rog sa imi tineti pumnii la fiv.
Betty, ce tare e al tau, nu va plictisi, ar fi fain sa ii faci acuma o surioara cat e mic, de la 3 ani incolo apare gelozia, e mai complicat. Succes!
Oana sa stii ca astept numa vesti bune, o sa fiti gasca mishto la Odisee cu Sherryuai ce fain de voi!!!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Hope, draga , nu stiu ce este normal dupa fiv. Eu m-am ingrasat 5 kile. dar parul s-a rarit asa ca sunt fericita intre 2 rele pt mine mai bine mai dolofana si cu tenul curat. iti sugerez sa intrebi medicul si sa faci testul la insulina prvocata si testosteron. pilozitatea excesiva este data cateodata de sindromul ovarelor polichistice. ai grija si la carbohidrati in exces astia iti deregleaza insulina, creeza peakuri apoi perioade de hipoglicemie. insulina influenteaza functia gonadelor. cafeaua este una din cele mai rele bauturi care le poti consuma cand ai exces de testosteron.

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Ce face clubul burticilor!
Va rog sa fiti optimiste,sa credeti in sansa voastra,sa nu cautati semne(asta e mai greu) si sa aveti grija de voi

Eu sunt bine,nu stau la pat nonstop,ci doar atunci cand simt eu nevoia.Sanii ii an umflati si durerosi la atincere,mai rau ca ma doare partea dorsala de la progesteronul injectabil.Nu ma doare absolut de loc cand mi-l face, ci cam a doua zi.

toate fetele care sunt in inhibari,stimulari..toate avem locurile pregatite la odisee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauraa78

Buna!
Ce face clubul burticilor!
Va rog sa fiti optimiste,sa credeti in sansa voastra,sa nu cautati semne(asta e mai greu) si sa aveti grija de voi

Eu sunt bine,nu stau la pat nonstop,ci doar atunci cand simt eu nevoia.Sanii ii an umflati si durerosi la atincere,mai rau ca ma doare partea dorsala de la progesteronul injectabil.Nu ma doare absolut de loc cand mi-l face, ci cam a doua zi.

toate fetele care sunt in inhibari,stimulari..toate avem locurile pregatite la odisee

cand faci testul de sange?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput