FIV 215

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Maria08sa-ti traiasca finutzul!!!
Si la anul pe vremea asta sa fii in pregatiri pentru botezul puiutzului/lor tai!

Si eu sunt nasica maine tot de baietel Radu-Gabriel

PS: cam ce i-ai cumparat finutului?

Pupici si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Vreau doar sa incurajez fetele care asteapta si mai au cateva zile, FETELOR ESTE SANSA VOASTRA!
eu am gresit mult m-am lasat dusa de sentimentele negative care imi dadeau tarcoale si am mai si facut test in ziua 8 la transfer de ziua 3.
am invatat multe din reactia mea si promit ca data viitoare mai bine stau in pat cu plapuma trasa peste cap decat sa fac ceva sa imi para rau mai tarziu. limitati contactele sociale la maxim, nu intalniti persoane care nu va plac, nu iesiti din casa daca credeti ca se poate sa va para rau. aveti in minte cateva fraze inspirationale, cum zicea Moni, vizualizarea creativa este f buna. mancati sanatos, fara zahar si fara prea multa paine. Nu stati pe langa calculator!!!nu stati mult pe scaun va limiteaza circulatia la uter. Aveti tot timpul picioarele incalzite, si RASAFATATI-VA!!!!!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kora a fost fain la intalnire, doar ca din marea gasca de anul trecut nu am mai fost decat eu , Sheri, Ella28 si Kitta. Dar ne-am simtit bine, am discutat de ale noastre, am mancat, am baut apa plata cu lamaie ca de suntem stimulate (unele), mi-am facut injectia in baia restaurantului, noroc ca era incapatoare, dar nu am last urme (seringi , fiole si alte chestii) ca de suntem niste doamne (chiar daca cu "drogurile" dupa noi).

Fetelor dar ce e cu moralul asta la voi, o fi de vina vremea?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

betty a ta, doua sa fie dar cu par nu chelute ca si ale mele Suntem bine, multumim de intrebare. Voi?

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

betty a ta, doua sa fie dar cu par nu chelute ca si ale mele Suntem bine, multumim de intrebare. Voi?

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Sper...si acum nu conteaza ca parul creste el mai tarziu...Mario a inceput sa aiba par mai mare cam prin vara, adica dupa 1 an.
Noi suntem bine, mergem la gradi si avem un hobby: sa amestecam cu mana in WC - si asta la propriu; cum vede usa de la toaleta deschisa si capacul ridicat direct cu mana inauntru aterizeaza

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Claudia: Multumim pentru cuvintele de incurajare!
Huski: I-am luat cam tot ce-i trebuie la botez si alte hainute "pentru alte ocazii". Am tot cautat un cosulet in care sa-l poate plimba ( nu stiu cum sa-ti explic ), dar nu am gasit in Constanta. Sa-ti traiasca si tie finutul si sa fie intr-un ceas bun!
Betty: Te rog sa lasi pesimismul...hai curaj, vezi ca pussi a prezis o semnatura dubla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Si sa nu uit, grija cu sanii a disparut, acum s-au mai marit putin si dor in lateral, sper sa fie semn bun! Nu mai sunt atat de umflata la burtik, am destul de des usoare dureri asemanatoare cu cele de CM! Sper sa fie de bine!
Dragele mele, nu va mai enumar pe fiecare, va multumesc pentru toate cuvintele frumoase si pentru tot sprijinul!
P.S.: Sotul ma suna si ma intreaba: "ce face familia mea numeroasa?" Cred ca mai avem un pic si o luam razna amandoi!!!

Maria, daca dor pe laterale e de bine, daca simti canalele pe dinauntru atunci nu-i bine, dar in lateral sunt din cauza ca se mareste sanul. si nu mai cadea in butoi ca nu rezolvi nimic, tine-te de margini !

Oana, vad ca nu mai ai nevoie de reteta, mi-a luat-o inainte Bany, placut!

Pe mine ma doare capuuul, again and again! Uf nu-l mai suport, parca-mi taie fruntea in doua !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Sheri,mercic, ma apuc la ingurgitat de cand incep menopurele. Te inteleg cu durerile de cap perfect abia astept sa incep injectile alea din toate punctele de vedere

Claudia dragutza esti! te-ai hotarat pana la urma sa incepi incercarea doi si cea norocoasa??pusici

Betty m-ai facut sa zambesc cu Mario si noul lui hobby, funny mai pot fi piticii astia:)

Eu maine ma duc sa vad bebe mic abia nascut si-s foarte happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Claudia,multumim de ganduri bune si de asta sa fi sigura ca stau la pat.Apropo,facui febra musculara la maini,...de statul la laptop in pat.Nu-i aprins decat 1-2 ore maxim pe zi.Plecara musafirii,au stat doar 3 ore,si acum sunt din nou la pat.Dar merg des la buda,...precum mergeam in ultimele 2 luni de sarcina cu puiul meu.Cnd incepi a 2-a incercare si cea norocoasa binenteles?

Maria08,sa dea domnul sa faci gemeni si sa ai o familie numerosa ca sa se adevereasca vorbele sotului tau!!!Am in vecini o familie,au fost casatoriti 6 ani fara copii,au facut fiv,...si s-au ales cu 3 baieti,tripleti,....si la 10 luni jumate de la nasterea celor 3,mai nascu inca un baiat,...deci au 4.Cei mari au 4 ani si cel mic e mai tanar decat fiumiu cu 2-3 luni.Si a fost asa haioasa o alta vecina care a intrebat-o pe mama celor 4,...cum de a avut timp la o luna dupa nasterea tripletilor sa mai conceapa inca unul.BAFTA multa si sa dai startul la burticile viitoare mamici de noiembrie-decembrie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna
in sfarsit m-am linistit si eu . toata ziua am trabaluit ,caci suntem in zugraveli, am frecat de nu mai pot ....insa ...asa mai cu grija .
dupa punctie nu mai pot sa fac nimic asa ca am profitat si am curatat toata mizeria lasata de zugravi .
acum o sa pot sta linistita dupa punctie si ET in curatenie luna !

noi am incercat aseara sa dar nu a fost prea bine pt ca ma doare . ziceam sa profitam inainte de punctie insa...a fost asa mai mult apa de ploaie

estradiolul meu este 738. ce ziceti e bun?

FELICITARI NASICILOR !!!!!!!

Mergi la inceput