FIV 215
Raspunsuri - Pagina 8

vvvvv spune:
oanademunckiti multumesc frumos, nu mai intru in seara asta , vorbim maine de dimineata ca deh,nu ma duc la servici stau acasa, trebuie sa imi cresc puiutii!!!!!!!!!Pupici la toata lumea[pup

nusy spune:
Lauraa: ai incredere in dr.,daca ti-a prescris asa,inseamna ca asa iti trebuie tie. La Szeged,de exemplu,se dau 50 mg la 2 zile. Asa ca 100 mg,cum iei tu,la 2 zile cred ca e suficient.
Multa,multa bafta tuturor fetelor care asteapta rezultatul.Sa fie cu doua liniute!!!!
Tot multa bafta si celor care sunt in tratament.Doamne-ajuta sa reusiti toate!
Eu,in urma ecografiei de azi,am schimbat iar caruciorul .
Nusy 22+

cori32 spune:
Buna seara,
tin pumnii tuturor fetelor si sa ne ajute D-zeu sa ni se indeplineasca dorintele. Am iceput sa ma gandesc din nou la al doilea FIV(primul nereusit), si am inceput din nou sa analizez, sa va citesc si retraiesc acele clipe emotionante de dupa ET, care sper sa fie cu final fericit pentru toate.
Maria08 iti urez succes si astept si eu rezultatul de maine si iti tin pumnii, la fel si vvvvv.
Am vazut ca ati facut Fiv cu dr Cocei si Dr Dracea si as vrea sa va intreb mai multe lucruri, pt ca eu as vrea sa fac tot cu dansele. Am sunat la Giulesti sa ma programez la dr Dracea si stand de vorba cu cineva de acolo, m-am programat la dr Codreanu, despre care am auzit ca este destul de ok, dar parca tot la dr Dracea as vrea si nu stiu cum sa procedez. Voi cum ati procedat? As suna din nou, sa ma programez la dr Dracea, dar as vrea sa fac cu dr Cocei embriolog. Se poate, poti sa-ti alegi echipa?

ellanik spune:
nusy felicitari pt noul carucior...hhee ce te ttine in sah cocolino asta mic sau mica.
vvvvv iau paracetamol si acum l-am trimis pe sotu sa imi ia oscilococcinum .Bag citrice da' degeaba.pana una alta bag maine o gaura la munca.Nu de alta dar nu am cu ce sa vorbesc.
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

lauraa78 spune:
Nusy si Delia,multumesc de raspuns.Am incredere in dr asa ca voi continua cum mi-a prescris progesteronul.
Nusy,felicitari pt caruciorul roz,desi pana la sf poate te mai felicit,surpriza va fi mai mare la nastere.Initial eu si sotul hotarasem sa nu intrebam de sexul bb ca surpriza sa fie mai mare la sf.....dar la cat de curioasa sunt de felul meu nu cred ca voi rezista.
Ellanik,multa sanatate si la cum te-am vazut eu pe tine(adica optimista sefa) nu vei lasa niste amarati de mucisori sa-ti darame increderea.
Maria si Cristal pentru test

betty78 spune:
Uff, eu azi am avut o zi super proasta. Nu m-am dus la birou dar am dat ceva telefoane sa vad ce se intampla si m-am umplut de nervi, iar apoi m-am certat cu sotul de m-a apucat durerea de cap (noi lucram impreuna), iar seara cand a ajuns acasa a inceput o noua runda. Pe de-o parte il inteleg si cred ca este frant de oboseala, el se ocupa de copil de dimineata si seara, el il culca, el se scoala noaptea de 2-3 ori si tot el merge la servici, el spala vasele, duce gunoiul, rufe, etc., iar eu de 2 saptamani am program de relaxare si in plus ma dau cate un telefon la birou cu ceva indicatii pretioase...si de aici razboiul, amandoi fiind intepati. Si in plus mama nu ma ajuta aproape deloc, nu vrea sa imi i-a copilul noaptea in perioada asta la ea si apoi sa il duca la gradinitza, femeie de curatenie nu poate sa vina saptamana asta....si este horror la mine in casa....
Imi pare tare rau ca nu ma pot controla si sper ca asta sa nu fie un motiv de nereusita...ahhh si am uitat sa va spun: am tras si o portie mare de plans de draci
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

cristinici spune:
Vin si eu cu vesti de la echo azi. Tot cei 4 au crescut , ceilalti 2 mai mici s-au trezit si ei, endometru 12, estradiolul 1474 pg/ml. Azi ma mai injectez cu de toate , maine dim dipherelinul , maine seara pregnylul si joi la punctie sa vedem ce am produs. Am fost si consiliata de psiholog ca mai nou asa e moda la Giuly, dar nu mi-a dat acordul pana nu-l vede si pe sot, dar asta se va intampla de abia joi dimineata.
Fetelor va stept cu vesti bune, pt sustinerea moralului. Cine e prima Maria? sa intram in gasca la mamici prin FIVcristinici

Delia21 spune:
Offf,betty pui.Imi pare rau sa aud prin ce treci.Nu te necaji cu casa,lasa ca ai vreme de curatenie toata viata.Nu ai cum sa le faci pe toate deodata in viata ci pe rand.Iarta-l pe sot pentru izbucnire,...dar asa a vazut si el inseamna munca lui mami,adica a ta,care nu se vede.
Sa treaca furtuna si sa aveti vesti bune zilele astea in toate privintele!

ellanik spune:
Betty , bate-i pe toti (exceptand bb) rupe-le oasele numai tu sa fii bine si calma.Ai vazut filmul "Al naibii tratament" cu Jack Nicholson?Gusfraba!!!!!E preferatul meu.Pupici
Cristinici succes dragutza si sa ai o recolta frumoasa, rotunda grasa si cu parul lung.Tin pumnii .
Am luat niste oscilo acum si astept sa imi maseze sotul peptul cu ceva mentolat.Nasul il desfund cu Nazomer a dr.Ionut Moraru si e facuta aceasta soultie din apa de mare(era mai simplu sa trag o plimbare pe malul marii si nu mai luam toate astea.In rest cred ca puii mei se trag de par pt ca ma doare iar burtica si am terminat doza de nospa pe ziua de azi.Ooops!Mi s-a desfundat o nara!Ufff!Afurisiti muci, bre!
Many_bani cum iti e?Te pup.
Va pupacesc pe toate duulce (de fapt cam sarat acum de la sarea de mare)
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Sheritra spune:
Maria, multe cifre maine la rezultat !
Betty, de la hormoni sunt toti nervii astia, eu la toate FIV-urile -dupa ET - am avut cate doua trei crize marfa de tot , si stiam ca nu trebuie, si ca-s hormonii, da ma apuca asa cate o furtuna apriga si pana nu dadeam de pamant cu toata lumea nu ma linisteam. Sexu ajuta, dar nu-i voie. Asa ca poate o cana cu ceai de tei
? Ca altceva n-avem voie.
si lasa-le incolo de treburi la pravalie si in casa ca nu se face gaura in cer de la putin praf si oleaca de dezorganizare.
Eu nu simt nimic pe la ovare, nici intepaturi, nika, sper sa am si eu ceva oute pe acolo, sa nu stau closca degeaba! Miercuri merg la eco, zat 9 de stimulare.
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)