Gravidutze si mamici de Cluj - 112

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare am pus cateva poze cu Victoras la semnatura pentru cine are timp

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADA draga am sunat la agentie si costa apr.2000 euro cu biletul inclus e adevarat
iar ca sa beneficiezi de suma asta treb dat un avans pana pe 28 feb iar in cazul nostru nu i prea ok :(
e superb hotelul ,statiunea de vis asa cum zici si tu
astept sa mi mai trim ceva oferte
IOANA hai ca te zapacesc acuma ,imi amintesc ca scriai ca nu ai plat mai mult de 700/pers nu ?
inca nu mi au rasp la mesaj ,cred ca i sun curand sa vad daca au ceva oferte
MAGDA tare scump e dolofanu tau
am tot zis ca treb sa incerc sa o dau si eu pe Tiadris pe caluti dar n am reusit sa ajungem pe acolo ...inca
am vaz si pozele cand ai fost miresuca tare frumoasa

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

ADA draga am sunat la agentie si costa apr.2000 euro cu biletul inclus e adevarat
iar ca sa beneficiezi de suma asta treb dat un avans pana pe 28 feb iar in cazul nostru nu i prea ok :(
e superb hotelul ,statiunea de vis asa cum zici si tu
astept sa mi mai trim ceva oferte
IOANA hai ca te zapacesc acuma ,imi amintesc ca scriai ca nu ai plat mai mult de 700/pers nu ?
inca nu mi au rasp la mesaj ,cred ca i sun curand sa vad daca au ceva oferte

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Alex,mi se pare enorm 2000 euri in cond in care euro e 4.3o deci iese biletul la 80 mil pt 7 zile!e parerea mea!

Geanyce facetiiiiiiii? de ce nu mai intri pe forum?ce face Alvaro?

Antoni,bine ai revenit,ma bucur ca piti e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, da, nu am platit mai mult de 700 de euro, dar in perioada de inceput, cind sint prturile mai mici. Azi chiar am vb la telefon cu o prietena care a fost in aceeasi perioada cu noi, la alt hotel, mai scump putin... a avut 730 euro/persoana/ ultra all/avion, taxe incluse. Tu in ce perioada vrei sa mergi?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Alex, noi am platit 585 euro/pers/ultra-allincl. cu toate taxele. E drept ca era la oferta pt. sf. lunii iunie. In luna mai am achizitionat biletele. Eu zic sa nu te grabesti, or sa vina oferte mai bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!

Noi am fost absente motivat, ca a fost buni la noi! Din pacate azi a plecat! Dar mergem noi in curand la Deva! Azi e ziua surorii mele, si tare rau imi pare ca nu sunt langa ea!

Vad ca vorbiti de vacanta, tare dor mi-e de soare si mare! Abia astept!

Despre noi, ce sa zic, Sara evolueaza foarte tare in ultima vreme, incearca sa spuna cuvinte noi, dar sunt uimita de puterea ei de intelegere si de ce analogii uimitoare face! E tot asa afectoasa si ne pupam toti trei de multe ori, in acele momente e incredibil de fericita!

Andreea, ma bucur ca am aflat vesti de la voi

Alex, ce tunel frumos are Tiadris! NUmai bun sa exploreze pitica! Am ras la postarea ta cu agrafele, exact asa e si la noi, atat le tine cat apuc sa fac o poza!

Magduta, dulce tare Victoras! Cu bona, imi pare rau eu nu pot ajuta! Prima oara cum ai gasit?

Somn usor! Ma bag si eu la nani!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

gaby mersi mult de email.....f frumos,mai vedem,dar benzina oare cat e?asa iesiti mai ieftin?

elena,ce figura e dragos...

meli super ca v-ati simtit asa de bine si ca a nins,si ma bucur si pt piti ca e bine

ada super petrecere cred ca v-a iesi.voi unde mergeti in austria?noi am fost la zillertal..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata fetele! O cafeluta, ceva? Un ceiut fierbinte? O poveste?

Magda, am vazut aseara pozicile voastre...e tare dulcic Victoras smecheras...de la Eric!

O zi faina sa aveti!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Salutare fetele,
Ieri am fost un pic mai bine ...dar oricum ii multumesc Geanineni pentru sfat. Am in schimb si o rugaminte : m-am uitat si eu pe net referitor la CARIBAN SI PIPERRAN si pe forumul enFeminino parerile sunt impartite . Am sa o rog pe cumnata mea sa se intereseze la farmacie (si ea sta in Spania) dar mai uita-te si tu pe forumul acesta , eu inteleg spaniola, dar nu fff bine !! N-as vrea sa pateasca ceva bb.
Mai cu seama ca daca tu ai vomat si pe masa de nasteri , inseamna ca nu ai luat aceste medicamente? Sau cu tot cu ele ai fost asa rau?

Multumesc deasemenea pentru invitatia la intalnirea cu piticii. Nu am sa vin ...prietenii mei spun ca arat ca o stafie. Abia pot sa fug la aragaz sa mai incalzesc o mancare pentru fetitza mea si fuga inapoi in pat ...sau dupa caz la baie .
Deocamdata nu sunt in stare , dar sunt convinsa ca nu va fi ultima intalnire. Va doresc distractie placuta !!!

Pupici la toate si la piticii vostrii !!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!!!
Eu am gatit azi ciorbita de pui cu orez si astahttp://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/pulpe_de_pui_cu_sos_de_gulii-2495/ dar fara pulpe, fac ficatel

Pentru pasionatele de aparate foto, priviti aici ce pot face unele: http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput