Gravidutze si mamici de Cluj - 112

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ciao gashka!

magda, am vazut aseara pozele cu Victoras dar n-am mai apucat sa-ti zic ca mi-au placut tare mult. "modelul" e grozav! flacaul!

pietricel, sper sa te simti mai bine in curind. sigur ca nu va fi ultima intilnire. te asteptam la urmatoarea, cind sint sigura ca vei fi ok.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

legat de concedii...dupa ce am studiat o gramada de oferte, cred ca tot la marea noastra o sa mergem. am gasit ceva super ieftin, la jupiter, hotel capitol, unde am mai stat (e fix pe malul marii). o sa mergem la inceputul lui iunie, pt 10 zile. cazarea cu mic dejun e sub 600 de lei de persoana. asa ca pt noi e cel mai convenabil.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Ada si noi am fost la Sherwood anul trecut, minunat a fost, Ana avea 9 luni, nu ne-am intors cu nicio problema digestiva sau de alta natura iar mancarea a fost super, bufet pt copilasi, diet food si multe fructe proaspete!
Alex noi am luat o oferta "last minute" si a fost convenabil si la pret, poate chiar mai convenabil decat ofertele "early booking". Acest hotel nu este foarte promovat in Romania, e varianta ideala pt un concediu cu copilasi, si sunt multi nemti si olandezi si evident rusi, dar intr-o proportie mult mai mica decat e media in Antalya. Spor la cautari!
Eu nu stiu unde vom merge anul asta, oricum concediul mare va fi in septembrie asa ca mai avem timp de gandire. Dar pana atunci mi-a pregatit tati niste iesiri din rutina

Eu nu zic de cresterea in greutate in sarcina ca se pare ca nu ma incadrez in tipare bine ca suntem sanatosi, ca kg in plus sau minus nu conteaza!
Gravidutelor multa rabdare si putere! Si mie mi-era rau si pana la 12 saptamani nu anuntasem la servici asa ca rabdam in tacere si ma bucuram de samburel. Oricum trebuie sa va ganditi ca e o furtuna hormonala care inunda tot corpul dar bebe nu are de suferit, el isi ia tot necesarul din rezervele mamei. Si bucuria unui bebelin merita orice sacrificiu! PS eu nu suportam painea prajita, portocalele, sucuri de fructe, carnea, cafeaua, mancarurile aromate...in fine majoritatea chestiilor pe care inainte le preferam.

Pupilici,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

salutare

fetelor am o nenorocita de masea care-mi face probleme,asa-i de naspa.Am fost la dentist i-mi lucreaza la ea dar naiba stie ca dupa ce mi-a omorat nervul si urmeaza sa-mi imbrace maseaua m-i s-a unflat maxilarul
In rest noi suntem bine,
ALEX,ANCA-ALVARO,e un pic mai neastamparat,numai doarme asa de mult,si seara vrea sa doarma cu papi,cum e nu-l vede toata ziua in momentul cand apare acasa, ecalare numai pe el numai exista in momentele acelea nimeni.

A inceput sa vorbeasca scoate cate un cuvant fara sa-si dea seama si dupa ii zic sa-l repete dar numai stie In schimb le invata pe ambele limbi si itelege ambele limbi.

Aici unde ne-am mutat e super sunt copii o gramada si de varsta lui si mai mari si dupamasa cum acum e cald,ies toti afara ca mustele dupa ploaiese distreaza de minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata
tu fetelor asa zic si eu ca i destul de scump
va multumesc mult de sfaturi ,o sa mai astept
am primit cateva oferte de la Eximtur dar nici una nu coboara sub 900/pers si ce i aiurea ca trebuie dat un avans de 50% pana pe 28 feb si nu putem acuma
asa ca mai astept
IOANA draga as vrea sa mergem din 19 iunie pana pe 26 iun sau poate putin mai repede
super reteta iar poza e traznet
din ce am vaz imi place tare mult Sherwood

tu scumpelor nu am inteles eu prea bine dar diferenta dintre ultra all inclusive si all inclusive e doar ca prima ofera si bauturi alcolice ?!

ANCA super ieftin ,bine ca ati gasit ceva sa va convina
GEANY ce super ca sunt copilashi in zona ,cred ca i tare fericit ginerica
si rezolva repede masaluta

si daca tot suntem la cap vacanta va rog mult daca stiti ceva oferte Turcia -Antalya sa mi spuneti

GABY voi cat platiti de pers ?tot ultra all inclusive ?
"LA MULTI ANI "pt surioara ta

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

DIANA ce super ca a fost bine puiut si mai ales ca au o gama asa variata de mancaruri ,chiar ca vreau sa mergem acolo ,mersi tare mult pt ca ai scris
ADA f ieftin a fost biletul ,comparativ cu cat se cere acuma

tu fetelor stiti ca orice minune nu dureaza mai m de 3 zile asa ca puiu meu continua sa ma socheze ,dupa ce am pus o la somnul de dim la 10:30 ma duc so verific dupa 25 -30 min si unde credeti ca mi dormea ????in patul nostru !!!!!dormea pe burtica cu funduletu ridicat ca mi venea s o mananc
deci se poate da jos singura din pat chiar daca nu are pe ce se sprijini

voi ce patuturi aveti ???nimeni nu mai incearca sa sara din pat numai mogaldeata asta a mea ?
am tot zis ca ma duc sa i caut un pat dar n am reusit sa ajung inca

CO i ai cump patut la papusica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alex-da o sa-l dau la gradi,aici e obligatoriu de la 3 ani,asa ca in toamna la gradi.Avem una de stat si mai multe particulare.am de unde sa aleg
pe buburuza ai inscris-o,?

ioana 13-tot am uitat sa-ti zic am vazut ce harnic e simpaticul meue un scump,vezi cum de mici ii invatam sa faca curatenie,sa nu zica dupa fetele ca nu-i educam de mici

pietricel-scuze nu ti-am explicat bine deci incep
mie mi-a fost rau toata sarcina,am fost internata in spital( in primele luni)am ajuns sa vomez si de 10 ori pe zi,la spital mi-au injectat CARIBAN,si medicul mi-a recomandat unul din aceste medicamente, pe care-l tolerez mai bine,nu toate corpurile reactioneaza la fel mie personal mi-a fost de folos caribanul,il luam din 8 in 8 ore,dupa care in al 2 trimestru luam 2 unul seara si altul dimineatza, si mancam diminetaza banana, nu plecam fara banana nicaieri.
Cu vomatul pe masa de nasteri a fost alta poveste eu am nascut prin cezariana,si am vomat anestezia.inainte de operatie nu am luat pastila de cariban.eu din experientza mea ti-l recomand.Acum fiecare e la alegerea sa a si era sa uit nu-i neaparat sa-l iei ca pe un tratament poti sa-l iei si numai cand te simti rau rau .

Mergi la inceput

GEANY n am inscris o inca ,sunt tare nehotarata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata! ma rog..pe la pranz, asa...

am primit acest link: http://www.laurentiu-moise.ro/

va rog trimiteti-l si voi mai departe..haideti sa-l ajutam pe acest om!

multumesc!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

neata
tu fetelor asa zic si eu ca i destul de scump
va multumesc mult de sfaturi ,o sa mai astept
am primit cateva oferte de la Eximtur dar nici una nu coboara sub 900/pers si ce i aiurea ca trebuie dat un avans de 50% pana pe 28 feb si nu putem acuma
asa ca mai astept
IOANA draga as vrea sa mergem din 19 iunie pana pe 26 iun sau poate putin mai repede
super reteta iar poza e traznet
din ce am vaz imi place tare mult Sherwood

tu scumpelor nu am inteles eu prea bine dar diferenta dintre ultra all inclusive si all inclusive e doar ca prima ofera si bauturi alcolice ?!

ANCA super ieftin ,bine ca ati gasit ceva sa va convina
GEANY ce super ca sunt copilashi in zona ,cred ca i tare fericit ginerica
si rezolva repede masaluta

si daca tot suntem la cap vacanta va rog mult daca stiti ceva oferte Turcia -Antalya sa mi spuneti

GABY voi cat platiti de pers ?tot ultra all inclusive ?
"LA MULTI ANI "pt surioara ta

Alex, si eu zic sa nu te grabesti... noi vom merge pe varianta 'last minute', sunt sigura ca vor fi destule acum cu situatia asta.. vrem sa mergem in iunie, deci ne vom lua biletele in mai/iunie...si oricum inca n-au aparut oferte prea multe pt vara, mai asteapta inca un pic...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput