Gravidutze si mamici de Cluj - 112

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, ultra all inclusiv am avut; nu cred ca au deja ofertele cu pretul de anul asta ca si noi am intrebat. Spune-le ca ai copil mic, sa iti trimita hotelurile care se potrivesc pt copiii mici.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Mersi m Ioana ,astept sa mi raspunda la mail

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ce timp frumos e afara, iar eu ma simt mai bien azi, ieir a fost horor

baieti au iesit afara iar eu m-am apucat de curatenie generala, daca fac miscare parca uit de tot

pietricel asa e , ii tare neplacut cu acest rau, ai grija de tine si incearca sa te odihnesti cat maimult
eu de o luna jumate mai mult in pat stau, ca nu pot face nimik, am norok ca vine mama la mine martia si imi face papika iar appoi mai o lungim noi cu inca ceva, mai face clau papika, e greu dar trebuie sa rezistam, la final vom fi cele mai fericite

alex da ii tare incantat D de bebe , acum vom vedea cum va fi cand va veni pe lume
seara ii spune noapte buna il pupa, iar dimineata il intreaba ce face???

ieri vorbea cu buni la telefon si l-a intrebat ce face mami la care el timte eu adica se simte rau, am ramas foarte uimiti , am crezut ca il pap tot

ce frumoase fetite am vazut Tiadris si Daria, ce mare a crescut de cand nu ammi vazut-o pe Daria
abia astept sa ne vedem maine, sper sa putem veni sa ne vedem

pietricel nu vi la intalnirea cu pitici?????? sa ne cunoastem

Elena 11+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Marieta eu m-am ingrasat 12 kg,si in ultima luna am slabit 1.Acum am ramas cu vreo 2 kg in plus,dar eu ma bucur ca erau necesare la mine.
Beiuta mea a miscat la 16 saptamani,dar de pe la 12 simteam ceva furnicaturi,asa,ca un fluture.Doctorita mi-a spus ca la prima sarcina se simte bebe pe la 21 de saptamani,dar acuma depinde de fiecare.

Pietricel cum esti???Sper ca ok.

Elenuta imi pare rau ca te-au chinuit.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

servus gasca!

am ajuns si noi acasa, a fost de vis, a nins 2 zile continuu, era la zapada....super!

piti e ok, n-a mai avut diaree de cateva zile, sper sa ase fi terminat ca a fost cea mai nasoala experienta pt mine.

Alex-ma bucur ca m-ai gasit pe hi 5 in final, hihi.

Soanso-oooo, cred ca abia astepti concediul!

Ada-distractie faina va doresc!

Ramo-felicitari pt kilograme, hihi.

Elenutza, pietricel-sanatate multa, sa treaca odata perioada asta!

cand faceti o intalnire? am veni si noi!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Salutare

SA NU DATI CU PIETRE stiu am o tema de casa,sa pun retele cu fructele de mare,si mi se pare ca la PUISOR paella promit ca am sa le scriu cat de repede,
Acum am intrat si am citit ca ELENUTA,PIETRICELtreceti printro pierioada naspa,eu stiu cum e,eu am vomat pe masa de nasteri,dar aici se gaasesc niste pastile care-s foarte bune se numesc CARIBAN,si mai este si un sirop PIPERRAN,care ameliozeaza raul.
Daca la noi nu se gaseste scrieti-mi pe forum si va cumpar de aici si le trimt.nu-s scumpe deloc.
VA pup si sa va reveniti.

la restul din gasaca multi pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Geanina-te rog sa-ti activezi PM-ul, as vrea sa-ti scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

meli-scuze credeam ca era activat
Acum gata,poti sa-mi scri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA asa e ,mamarutele au crescut mult si is niste scumpe ,sa vezi ce frumos se joaca
esti o norocoasa ca ai un baietel asa de dragastos ,te poti baza pe ajutorul lui
bine ca te mai ajuta si mami ,conteaza tare mult
GEANY treci mai des pe la noi ,povesteste ne de Alvaro ,cum e ?
il dai anul asta la cresa ?
MELI super ca v ati distrat si mai ales ce frumos ca a ninsss

pt seara asta o sa pregatesc ficatei cu ceapa multa si legume

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

ALEX, la Hotel Sherwood Breezez Resort am fost in Antalya, cu ag. Eximtur. Dai pe google si poti vedea poze, dar crede-ma ca realitatea e de vis. Hotelul PAMI cu petrecerea e pe Calea Manastur, dupa Luck Oil.

MELI, ce bine ca v-ati distrat si ca piti si-a revenit...sper ca ati mai lasat destula zapada in urma...peste 3 sapt. vom fi si noi pe partiile de acolo.

Of tu gravidutelor (ELENA si Pietricel)....tare greu se pare ca va este. Dr. ginecologi nu va ajuta cu nimik? in sensul sa va recomande ceva de luat sa treaca raul asta chinuitor.
EU exact 13 kg m-am ingrasat in sarcina, pe la 20 sapt. am simtit efectiv primele miscari.....si nu-mi vine sa cred ca aproape a trecut anul de cand am tzinut-o prima data in bratze ...

Mergi la inceput