Gravidutze si mamici de Cluj - 112

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

dupa cum sciram in mesajul anterior azi am avut o zi tare tare grea

dimineata mi-am luat inima in dinti si am mers sa imi fac analizele, am fost la conatagioase unde sa constat ca iti face doar 5 analize cele care le platesti in alta parte , apoi m-a trimis la alt laborator sa imi mai fac si restul analizelor
pe langa frica avuta de ace m-ia tras de 2 ori sange , a trecut insa pe cand am ajuns acasa s-a insatlat un rau in mine de am crezut ca mor, am avut mare noroc ca am varsat si mai m-am linistit

andreea draga intr-adevar mai mult iese clau cuD afara, eu nu sunt in stare, alearga mult dupa porumbei, ba se urca pe topogane pana sus iar eu nu fac fata situatiei in starea in care ma aflu
azi am fost si eu putin in parc insa m-am intalnit cu adian si minunatii ei copilasi

ce frumos ca vb de vacante , nu stiu daca vom reusi sa mergem anul asta undeva avand in vedere ca sunt insarcinata iar soarele nu prea e recomandat , sper sa mergem macar la munte

alex ce scumpa e mamaruta ta , cum danseaza si ce bine imita, va fi o mare artista

Elena 9+ si Dragos Stefan , poze noi

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

magda sper sa iti gasesti rapid pe cineva
pt victoras

va pup, nopate buna

sper ca maine sa fie mai bine

Elena 9+ si Dragos Stefan , poze noi

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Marietarat – multumesc din suflet pentru incurajari!

Ramonella – ma bucur ca Bea este super ok acum! Sa va ajute Dumnezeu sa o tineti tot asa!

Magdutza24 – bona mea are ceva ruda care ar vrea sa ingrijeasca de un bb! Daca vrei putem vb pe mess!

Elenutza – hai ca mai ai inca un pic din perioada “dificila”! iti facem galerie sa fie totul ok!

Somnic usor la toata lumea!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

in sfarsit reusesc si eu sa scriu....mi-a fost stricata tastatura...apoi mousul...unitatea era gata,acuma e totul ok..

RAMO....super cu BEIA,speram s-o tina tot asa

IOANA13 tinem pumnii sa fie ok cu P.la haidu a fost taica-meo cu nevasta lui care e mai tinerica,si care o iubeste f mult pe sara,adica cu 14 ani mai tanara decat el.taica-meo are 50,ea 36 si au fost cu inca 2 familii care au cate 2 fetite fiecare.s-a distrat de minune SARA acolo cu fetitele la baie,a venit tare incantata.si da,se descurca tare bine taica-meo cu ea,se iubesc enorm,a dormit cu ea,ii da sa pape,are grija mult de ea,e iubirea lui.

ELENUTA ma bucur ca iti e si mai bine cateodata...v-a trece repede.la DRAGOS

si eu m-am ingrasat 28 de kg si am dat jos pana acuma 28.e drept ca le-am dat cam tarziu jos,si cele mai multe dupa ce-am intarcat-o.si am simtit-o miscand la 18 sapt.nu mi-a fost rau deloc,doar greturi si arsuri mari la stomac.eu ma retinut si f multa apa,ceea ce-a fost cam nasol.bine ca n-am avut tensiune ridicata,ca aia nu era bine cu retinerea de apa..

super ca vorbiti deja de concedii...

am vrut sa mais pun multe,dra mi-e tare somnic...merg langa pitica mea si mai vb maine.sara e putin racita,sper sa fie bine pana sapt viitoare la intalnire...va pup pe toti...somn usor

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariandra

Daca tot vine vorba de vacante, ne intereseaza si pe noi Grecia sau Turcia.Suntem in studiu de oferte.

Andreea si scumpica Daria (03.10.2007)

tb sa va hotarati repede ,locurile bune se dau primele,anu trecut nasii nostri tot in Grecia au fost dar nu au mai prins loc la hotelul asta ,asa ca acum am actionat din timp!

ancab,noi vom merge cu masina noastra, nu stiu cati km sunt pana acolo

tb sa ne facem pasapoarte toti....am auzit ca se vor scumpi acum sunt 100 lei unul si vor fi 300 lei.
nu stiti ce program au...as merge dupamasa(dupa ora 16).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca, Grecia nu e un UE? Ca atunci nu va trebe pasapoarte.

Ioana, cu atit mai mult e un bunic grozav tatal tau, cu cit are si nevasta tinara!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Anca, Grecia nu e un UE? Ca atunci nu va trebe pasapoarte.

Ioana, cu atit mai mult e un bunic grozav tatal tau, cu cit are si nevasta tinara!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

imi tb oricum pt Sorana, era trecuta pe al lui Sory de cand am fost in Bulgaria dar ia expirat,asa ca am hortarat sa ne facem toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna fetelor,
nu v-am mai scris ca am avut o gramada de treburi zilele astea. Aseara a sosit sora mea cu familia din Franta ( are un baietel de 7 ani si o fetitza deodata cu Sara mea). Ne pregatim intens de party (vineri) si apoi duminica va fi botezul nopotzicii. La ziua Sarei vom avea 30 de invitati (adulti) si in jur de 11 copilasi, de toate varstele. Va fi la Hotel Pami, sa speram ca totul va iesi bine.

AM vazut ca deja va faceti rezervari pt. vacanta de vara. Ce fain!!! si eu abia o astept sa merg cu Sara la mare. Grecia si Turcia sunt intr-adevar destinatii frumoase si f. usor de mers cu avionul. In Antalya am fost acu 2 ani...superb. M-ar mai tenta si Croatia. AM fost si acolo cu masina (marea e cea mai faina acolo), dar am vazut ca este avion Timisoara-Dubrovnik.

Pasaport trebuie din cauza copiilor sub 14 ani....care nu au CI. Si atunci vin trecuti pe pasaportul parintilor.

Nu stiti cumva unde gasesc ceva gonflabile (gen tobogan, tunel..) nu foarte mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata
ADA te rog mult cand ai timp da mi ceva detalii si noi vrem sa mergem in Turcia -Antalya ,la ce hotel ai stai ,cu ce agentie ai fost ?
nu stiu unde ai putea gasi tunel sau altceva mai mare sa fie gonflabil :(
si nu ti face griji ,sigur veti avea o petrecere pe cinste ,unde i hotelul Palmi ?n am auzit de el
IOANA 13 am trimis un mess agentiei cu care ai fost si tu sper sa mi rasp astazi
voi ati ales ultra all inclusive?
ANDREEA-Daria ce frumos spune ea "te iubesc"
eu cand ma pup cu C ,Tiadris n are nici o treaba
ELENA mersi mult ,sper sa ti treaca raul asta odata
ce face Dragos ?il pupa pe bb din burtica ?
IOANA-Sara ce mult conteaza ca ai un tatic asa bun

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Fetelor , va multumesc la toate pentru incurajari si sfaturi.Sper sa treaca macar REPEDE daca tot nu pot lua nimik sa scap.

Elena , pe tine ma bazam cel mai tare.Dar se pare ca nici tu nu ai de ales . Si eu sunt la fel ca tine. Saptamana trecuta am fost mai bine 2 zile , dupa care au venit altele 3 ...dezastruase. Asa rau n-am mai fost pana acum .
Si tot ce pot face e sa ASTEPT? Sper sa-mi dea DD putere .

Pupici la toate si la printzisorii vostri !!!

Mergi la inceput