Gravidutze si mamici de Cluj - 112
Raspunsuri - Pagina 10
marietarat spune:
Buna fetelor!!
Multumesc pentru raspunsurile voastre prompte...

M-am mai linistit
...credeam ca numa eu la 14 sapt nu simt inca nic...sau cel putin nu-mi dau seama....Dar acum vad ca am timp inca...
....Cat priveste ingrasatu acolo inca nu ma stersez (am luat max 2 kg pana acum...cred ca stau bine)...dar sigur ma voi stresa un pic, mai incolo...ca o viata m-am stresat de asta...eu fiind cam predispusa....si mai sunt si mica de statura...
...dar important e copilul sa fie bine...pe urma voi avea timp sa ma stresez si mai tare ... numa sa-l vad sanatos langa mine
.
La eco ma chemat lunar...dar dupa capul meu as merge macar 1dat pe sapt...

Alex: tare Tiadris cu tunelul
...chiar unde gasiti asa ceva? e scump?
Adriana: Mircea Badea? nasol..nici mie nu-mi place dar ideea in sine e tare cu Alexia...si cuvintelele ce le spune...imi vine sa o pap...
scumpa de ea.
Waaaawwwwwwww Ioana numai 15 kg ai luat...eu zic ca e superrr...dar si mai super e ca mai ai numai 1 si juma de dat...Felicitari!!
Gabriela: Tare faza cu euforia dupa 4D
. Dar 4D nu se face cam la 20 sapt? si iti face si CD?...sau dupa 20 sapt poti sa faci oridecate ori vrei sau poti si inainte??...Oricum ms de raspuns...
OanaAlina: Stiu ca e greu...eu de ex nu pot tine diete doar sportul si asa cat de cat controlul a ceea ce mananc e singura mea sansa la dat kg...DAR nu dispera...noi te sustinem...nu fetelor?? Hai Oana Hai Oana!!!
La fel incurajari si pt. Kitzy: HAI Kitzy
(Sper sa ma incurajati si voi cand imi va veni randul...ca sigur imi va venii!!!
)
Ramonela: Ma bucur pt Bea si k a-ti gasit aceasta doctorita ... Tineti-o tot asa...si sa fiti sanatoase!!
Va pup pe toate
...si pe pitici
...bineinteles...
Marieta
+14
magdutza24 spune:
Alex draga Victoras e foarte fericit cand iti vede printesa,i am aratat filmuletele cu dansatoarea si ptr prima data a trimis bezele si tot radia de fericire,sa l fi vazut ce fericit era si cand s a terminat s a pus pe plans
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
anca.b spune:
soanso, ce fain ca ati ales grecia. si eu as merge, dar ma sperie drumul cu autocarul...cite ore faceti pina acolo?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
magdutza24 spune:

Fetelor nu stiti nici o bona ptr ca a mea pleca ptrca si a gasit undeva la program de 5 ore la mine sta 8 din care 4 Victor doarme si nu i mai convine,asta e trebuie sa gasesc alta ajutati ma

Bea bravo tine o tot asa
Fetelor eu am luat in sarcina 28 de kg si am dat pana acum jos 30,dar am si foarte mult stres pe cap.
Marieta cu cine nasti?
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
Victo spune:
magda, din pacate nu stiu. noi ne chinuim cu bunicile, cat se mai poate
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
MAGDA
si ma bucur tare mult ca i plac videoclipurile cu mamaruta 
MARIETA tunelul il am de la cumnata mea ,l a cump acum 6 ani pt baietelul ei ![]()
IOANA mersi m
si nu ma certa ca te intreb unde ai fost ,stiu ca ai scris dar am uitat
foarte frumos suna o vacanta in GRECIA
dar deocamndata ma tenteaza Turcia -Antalya ,daca aveti detalii va rog mult sa mi le scrieti
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
Ioana13 spune:
Alex, am fost in Antalya, la Agora Golf Hotel.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
Buna seara la toata lumea!
Am revenit si noi, de fapt am incercat sa va citesc pe fuga, dar de scris n-am prea avut timp.
Noi suntem bine, Daria este o adevarata minune, pe zi ce trece, spune tot mai multe cuvinte, ne strange in brate si ne spune "mami belele" sau "tati belele" (in traducere libera te iubesc).Daca ne vede ca ne sarutam vine si ea repede si spune "pupic" asteptand s-o pupam si pe ea.
GABI, ADRIANA, ALEX - Felicitari pentru progresele printeselor noastre: Sara, Alexia si Tiadris.

Magduta - Era o tanti in parc, acum o luna care cauta sa stea cu un copilas, deoarece baietelul cu care statea merge la cresa.Dupa cum am vazut-o eu in parc, asta vara, mi s-a parut ok tipa.Ea ar fi vrut pe cineva din Manastur.Daca vrei, spune-mi si pot sa-ti dau numarul ei.
Daca tot vine vorba de vacante, ne intereseaza si pe noi Grecia sau Turcia.Suntem in studiu de oferte.![]()
ELENA - Nu mai iesi la aer, mami?ca tot cu dragos si cu tati ne intalnim in parc.Poate ne vedem zilele astea.
RAMONELA - Ma bucur pentru Bea si in mod sigur si psihicul tau e altul.
O noapte frumoasa tuturor!
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pietricel Buna dimineatza fetelor !! Ajutai-ma si pe mine ...cele care ati mai trecut prin asta. mi-e rau de doua saptamani, de nu mai imi vine sa traiesc pe lumea asta !!! Vomez si apa care o beau .Nu mananc decat mere si portocale ...dar mi-e rau oricum. Abia pot sa stau pe picioare . Tare m-am saturat !!! Poate stiti ceva ...chiar si leacuri babesti...ca NU MAI POT !!! Multumesc. 9+ |
imi pare nespus de rau sa aud asa ceva, stiu cum e si nu exista nimik

eu orice am luat parca imi era mai rau, asta e perioada gravidei, acuma depinde de organismpe cand credeam ca imi e mai bine raul a venit si mai si

, azi am crezut ca mor 
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero