Gravidutze si mamici de Cluj - 112

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca unde mergeti in Grecia???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEAtunelul l am primit de la cumnata mea ,la cumparat acum 6 ani (pt puiutu ei)din Ungaria
IOANA
te rog mult mai spune mi o data de la ce agentie v ati luat voi biletele anul trecut ?
ANCA soanso prin agentie v ati luat biletele ?
RAMO superrr ca se ingrasa Bea ,bravo ,tare mult ma bucur

dansatoarea lui mami http://www.youtube.com/watch?v=QkC2Grc85l8

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Ioana,deci cu ceaiuri si mancare mai putina!

Ramonella,in HALKIDIKI-SITHONIA- gerakina beach hotel, e hotel pe plaja ,are priscina olimpica ,si e ieftin in iunie din 13-20 ,cu demipensiune 7 nopti 340 euro pachetul (pt Sorana e gratis).

mai am doua ore de stat la munca,e frig afara sa stiu ce program sa-mi fac dupamasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex am ost prin Wens Tour, este pe Republicii, chiar la baza, adica din piata Pacii prima sau a 2-a intrare, parca nr 10. Au site.http://www.wens.ro

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pietricico eu zic sa mergi la medic, nu mai sta asa, ca Doamne fereste te trezesti cu o disgravidie de ajungi la hranire prin perfuzie
Imi pare tare rau ca te simti asa nasol, dar du-te te rog la medic, el e cel mai in tema sa-ti dea ceva sau sa-ti spuna ce sa faci.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

ANCA soanso prin agentie v ati luat biletele ?

dansatoarea lui mami http://www.youtube.com/watch?v=QkC2Grc85l8

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

prin mareea ,are sediul pe Napoca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca eu am fost in Halkidiki ,dar in Kassandra,celalalt brat.Marea e superba,ai sa vezi,foarte curata si limpede.Si calda.Plaja la noi n-a fost frumoasa,era ingusta si cu pietricele.Dar la tine,am vazut ca e mare si lata.Merita facute excursiile cu vaporul pe mare,desi se pierd 2 zile.Eu am fost in 2,dar in cea de la muntele Athos merita mers.Va ve-ti apropia la 500 m de munte,o sa vedeti manastirile.E superb si vei simti asa o liniste interioara.o sa se mai faca o excursie la Meteora,am inteles ca e foarte obositoare si foarte lunga.Dar cele pe mare sunt superbe.Daca vrei iti arat poze.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ca tot vorbiti de concedii..

noi am fost in august 2007 tot in Grecia, dar pe bratul din mijloc, Sithonia, in Neos Marmaras, situat in partea de vest a bratului... a fost superb, plaja cu nisip, apa curata, nu era imbulzeala deloc, erau si copaci und eputeai sa stai la umbra, hoteluri si vilute pe plaja, foarte frumos...

ca tot vorbea Ramo de manastiri, noi am fost si acolo...minunat..efectiv ti se taie respiratia..merita...

spor la...ales!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso

Ramonella,in HALKIDIKI-SITHONIA- gerakina beach hotel, e hotel pe plaja ,are priscina olimpica ,si e ieftin in iunie din 13-20 ,cu demipensiune 7 nopti 340 euro pachetul (pt Sorana e gratis).

mai am doua ore de stat la munca,e frig afara sa stiu ce program sa-mi fac dupamasa?

SOSO (20 dec 2005)

soanso, cum a fost apa? temperatura? pot sa intre copilasii in apa in iunie?

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui soanso

soanso, cum a fost apa? temperatura? pot sa intre copilasii in apa in iunie?

ERIC IN 2009...
ERIC

eu nu am fost inca acolo ,merg in Iunie,nasii mei au fost anul trecut si au fost 29-30 grade tot in iunie,apa calda,limpede...

Mergi la inceput