Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Neata fetele!
da matinale sunteti azi!
Alexutza - si mie mi s-a facut rau cand am citit pri ce ai putut trece...sa-ti dea DD putere sa uiti si sa te bucuri de bebelu tau.

Adriana - tare baiatu..tati ce zice? duce el baiatu la toaleta? Mie imi e teama ca la cum dorm cand dorm..n-o sa-l aud pe bebel..

Muffi - si eu am uneori dureri ca la ciclu, asa cam 3-5 minute si alteori junghiuri scurte si puternice in zona burticii..si-ti dai seama panica...dr zice ca e de la ligamentele uterului care creste..si tre sa-mi zica asta de multe ori ca sa ma convinga.

Despre eco, ultima a fost in 13 feb si urmatoarea doar in 10 martie!!!!! Deci m-am gandit ca asa cum suntem noi cu poftele..sa-i spun husbandului ca mi-e o pofta de un ecograf....sa-mi cumpere unul..ma conectez la el si..si am rezolvat stresul ca ma doare...de ce ma doare...nu ma doare...de ce nu ma doare...
Glumesc
Dar oricum mai strecor un eco in perioada asta, fara doar si poate
Ma duc sa fac o ciorbita si mai vin

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

tot uit de una alta.
Muffi, daca tu simti ca va fi leut asa va fi. Tu in ce zodie esti ca vad ca DN nu ai avut curajul sa-l treci, nici macar ziua si luna?
Si eu mi-am dorit mereu leut pentru ca mi se pare o zodie puternica. Eu sunt berbecut si cu leutii ma impac cel mai bine. Dar fetitele mele sigur nu vor sta atata si vor fi sau raci sa gemeni.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Patricia asa zambesc cand citesc ce nazdravan e baiatul tau..si frumusel foc...

Muffi, cred ca ai facut o confuzie cu alt baietel si alta mamica!
Buna dimineata! sa aveti un weekend frumos.
Bun venit mamicilor noi!

am citit si eu dezbaterea cu pozele, dar nu am aprofundat, insa sint de parere ca nu este nicio diferenta in a avea un cont comun de e-mail in care trimitem pozele noastre si in care ne logam doar noi si un cont special de poze. asa cum putem adauga, putem sterge la fel de bine.

Patricia s15 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

mananc mic dejunul..asa ca pot scrie rapid..
Mama,mia..ce am imbulinat-o
Patricia tu si Adriana aveti nume+prenume la nickname si fara sa vreau fac confuzia..cand ma gandesc la Adriana intotdeauna am in fata mamica bruneta cu strengarulde Cezar si o lingurita cred ca e..sper ca nu incurc iar borcanele..
Vrusesem sa iti scriu un mesaj,apoi cum citisem de Cezarica..m-am distrat cu lube ce curent am declansat aici..scleroza,scuze..la Adriana ma refeream..la mine cred ca s-a pierdut mai mult decat 20%..tot uit chestii si pe acasa,numai eco nu le uit..
Missy,de Valentine's am cerut un eco..cica mi-am pierdut mintile..
Moni..si mie imi place zodia leului..oricum la ultimul eco mi-a dat data nasterii pe 19 august,vom vedea cum evolueaza asta micu'.dar cum scria Alina,poate din cauza cezarienei ma programeaza mai repede..oricum era numai o zi..asa ca "aranjez"eu sa fie leut
eu sunt in zodia gemenilor.dar racii sunt de succes..la toate trei duducile..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

neatza zmeuricilor,

muffinuta,claraj,missy sper ca sunteti ok nu am vrut sa va simtiti rau ci doar sa se stie despre nenorociti ca astia care nu merita darul vietii..va multumesc din suflet si sunteti niste bombonici si tare as fi vrut sa va am pe atunci ca suport moral pt ca conteaza enorm..in fine va multumesc pentru toate cuvintele dulci si de suport

iriroxy30 iti urez din suflet bine ai venit cu multa caldura si sper sa te simti bine printre noi si eu sunt noutza dar fetele sunt de nota 200 ;m-au primit super bine si ma fac sa ma simt importanta

maya.maya sper ca nu ti-am facut prea mare pofta cu scovergile dar eu nu am mai mentionat ca imi era ca imi sariti toate in cap dar inainte de scovergile cu dulceata am mancat si 4 scovergi cu mujdei cu usturoi ca vad ca bebita nu are nimic impotriva usturoiului
;
maya.maya ,lucilu iar acum ca ziceti si voi ca bebe poate sa miste chiar ma simt mai bine ..

giovamersicut dar fiind din buc mi-e greu sa ajung la cluj;oricum mai avem timp sa ne gandim si o sa vedem cum evolueaza lucrurile pana atunci

In ceea ce priveste albumul parerea mea este sa ramanem pe pe contul comun si sa se faca albumul acolo (eu oricum de abia am reusit sa bag niste poze de aceea am zis sa se faca);eu tin foaret mult sa nu se descarce pozele mele personale asa ca imi place f mult contul comun;sper sa nu se supere nimeni pe mne este doar parerea mea..

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, DPN de pe prima pagina e 24.08 si asta e deja fecioara, de aceea am "comentat".
Deci e de bine si cu gemeni si racusori
Tu vei naste cu cezariana? Ti-a zis dr sau presupui tu? Mie mi-e teama sa nu ma lase sa nasc natural ca nu vreau chiar deloc. Mai ales ca dr. meu nu va fi in perioada aceea la clinica si cine stie peste ce dr. voi da. Cand vede ca ma apuca durerile poate ma lasa sa ma chinui si cand scap de o fetita incep pentru a 2-a. Brrrrrr

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

muffinut esti gemeni????

ce coincidenta!!!!si eu tot gemeni sunt

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Moni.merci ..dc nu spuneai habar nu aveam de zodie..asa pot sa aranjez treaba,o zi mai repede si gata e leut cum am zis-o a fost asa instinctiv,cand dupa episoadele acelea oribile a rezistat..nici nu mai speram sa ii vad inimioara batand.si el era acolo,atunci pe masa la control i-am spus "my little lion"..da,la mine a fost clar medicul meu-noul ginecolog mi-a spus la control-numai prin cezariana,am un fibrom vechi s-a si marit,acum de la tratamentele FIV m-am mai pricopsit cu unul mai mic..mi-a spus ca nu sunt alte optiuni..nu stiu ce riscuri ar comporta dc insist pt o nastere naturala..mai e si varsta,dar asta nu e chiar un criteriu,sunt sanatosa tun si in forma fizica buna.ma rog am fost,acu-s letargica rau,nici nu am voie sa fac efort si nici nu risc..
La gemenideh suntem asa mai suciti..dar o sa ai fete frumoase oricum la asa parinti ca voi!!aveti gene bunete pup..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Raportez si eu noapte naspa-insomniaca si pipilicioasa,l-am mai trezit si pe al meu pe la 4 si jumatate sa se uite cu mine la "Fata lui tata",ca era Cove agresatBTW e teafar si nevatamat,doar o fost un pic inghesuit de amicii fetei lu' tata.Asa ca ne-am culcat dupa 5 juma,cand se pare ca i-am predat stafeta-telecomanda lui Muffi si sosului ei
Si eu am ecografii/control o data la 4 sapt cu conditia clara sa sun oricand,daca ceva e aiurea sau sa merg direct la maternitate daca e forta majora.
Alina iti pun pachet daca vrei o placinta maaaare,ca nu vreau sa fac pofta zmeurelului tau.E iarna si in nici 12 ore o ai acasa,proaspata
Muffi poti sa ma crezi:imi simt BBlul si nici un dr nu ma poate convinge de contrariu.Am o burta hipersensibila de la endometrioza si intestin iritabil si contractiile alea sunt altfel decat miscarile de BB.Oricum, inca nu am parte de ele atat de des cat mi-as dori,dar in sfarsit am si eu in avantaj in sarcina asta ca simt mai repede BBle,nu doar dureri exacerbate de care am avut parte cu varf si indesat pana in sarcina.
Eu am un motan vagabond si jegos(merge afara).Nu am voie sa-l castrez,directiva sos-coalitie masculina si blasfemie din parte-mi cand propun exasperata taierea bijuteriilorNu pot sa-i fac baie ca noi suntem ca-n Canada acum,ninge si e ger...astept vremuri mai alde sa-l iau la un samponat adevarat.
Si puiul meu preconizeaza sa fie leu.Dar nu ma deranjeaza nici racusorii.Leusorii sunt mai dificili,dar pt ei e bine sa fie leusori ca nu vor fi calcati pe coada prea des.Insa racusorii-avand ascendent stiu ca sunt sensibili tare si inghit multe pana se decid sa ia atitudine.Prefera ca omul sa intuiasca sa nu-l necajeasca si sa nu fie nevoit sa-i spuna de la obraz:amice esti idiot!
Hai ca am batut campii la greu!Acum na belea!eu ce mananc?Ma deplasez in bucatarie...sa vaz ce pescuiesc.
La faza cu pozele nu ma percep.Faceti cum credeti.Oricum inca nici ecografiile nu am fost in stare sa le pui si eu aici.Asa ca as fi ultima care sa vb in cazul asta.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Buna,Fetelor, eu m-am inscris la odiseea sept-oct2009, dar cred ca m-am inscris putin gresit si as vrea sa ma mut aici la voi, sa va explic, am crezut ca voi naste in septembrie, de fapt voi naste incepand din 25aug pana in 2sept, asa mi-a zis si Iosup ieri la eco 4D, asa ca daca ma primiti si pe mine pe langa voi, voi fi mai micuta decat cele de iulie, dar mai trag cu urechea la voi;Povestea mea e cam asa: in ian 2008 am pierdut o sarcina la 18 saptamani, s-au rupt membranele de la ureaplasma, era baietel(la 15 saptam am sangerat si 4 saptamani m-am luptat, dar am pierdut) dupa multe interventii am reusit si am aflat de craciun ca e test pozitiv, pe 23 dec 08; Asa ca am DN 26.05.1974; UM 26.11.2008; DPN 25.08-02.09.2009 Iar acum incercam sa gasim un nume pt fetita noastra; am avut unul care mi-a placut foarte mult, dar mi-a fost furat acu 3 luni si sunt tare necajita, asa ca suntem in cautare de altul; 13+

Mergi la inceput