Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
Buna noapte de la noi!
Am citit si am tot citit si m-am zauitat!
Bun venit noilor burtici,dulcici ca daor au zmeurici!(se vede ca sunt pui de Romania-nu de Crevedia ,ca mi-s tare poiata la orele astea)Sarcini usoare,la termen si BBici de nota 10!
Asadar incep cu Muffi panicara:ai vazut dna ca e de bine?Mai ai incredere si in bebica si in DD!Felicitari pt DT bun!Arati misto si ai niste catei haiosi rau.
Blanca tot la patut?Lasa ca faci cursul dupa ce vine BB!Sanatosi sa fiti!
Elenada si pe mine ma ingrijoreaza lipsa voastra de pe aciliea.Sper sa fie vb de birocratia medicala,adica ea sa te tina departe de forum.
Romanitza bun subiect propus.Legat de celule in pricip le vom recolta,dar ce nu imi place si am inteles de la prietena mea este ca in functie de cate reusesc sa recolteze le poti folosi pana la niste anumite kg,adeca doar pt x kg/persoana(bb in fapt) ei iti garanteaza ca le poti folosi.Probabil ca de aici coincide faza cu varsta vopilului,cum ai spus de nu sh cine ca doar pana la 7 ani pot folosi.Felicitari pt BBita ta!Fasi codite si iei rochite mai-mai.
Mqqm ai un stil sa scrii,jor ca aici cel mai mult imi place sa intru si sa va citescImi pare rau de ameteli si pup gadilosul de Pepitzel!Vazut pe cont minunea mica,cam asa arata si al meu.Poate ma invradnicesc zilele astea sa sui si eu pe comp pozele noastre
Nu mai stiu cine intreba ...Alexutza? despre miscari de BB.Eu il simt de la 12 saptamani si 5 zile cred.Acum am 14 si 3 zile si vreau sa spun ca il simt zilnic,usurel,dar foarte tare cand mananc,de fiecare data tremura efectiv cand pap.Fomistu' lu' mama drag!Si il mai simt cand ma intind in pat pe spate.Deci se poate!Ai incredere in feelinguri ca nu te mintescA!inca nu-l simt cu mana.
Anca imi pare rau ca te aud cu dureri de spate...si de bazin.Sper sa te sinmti mai bine dupa kineto si ai grija de tine sa nu te suprasoliciti inutil.
Si eu o sa incep de maine sa iau omega3.Motana ai dreptate:omega 3 din ulei de peste nu din ficat de peste,de preferat somonul.Si eu tot asa stiu cu vit.A cea rea pt zmeurei de la ficatelul de peste si de la ficatel in genere.
Adriana sa-ti fie de bine lubenita si fasolica!Si eu am gasit zilele trecute o lube bestiala si pepeni galbeni cum nici vara nu nimeresc uneori.
Eu am mancat 2 nopti la rand mai exact paste cu suc de rosii,homemade...fara carnita ma faceam in burta cat popa,iar azidimineata la 7 am facut ochi cu o foame-n matze!!!de mama-mama si mai exact pofteam din nou placinta cu branza dulce si stafide,asa ca tati s-a executat si am primit o portie gigantica calda inca.
Legat de junk food...pe perioada sarcinii pana acum am mancat si eu cartofi de la MacD,greturile nu puteau fi potolite decat in putine moduri...am baut si cate-o Cola,eu care de ani de zile nu mai serveam bauturele de genul...acu'n-am ce face.Ascult corpul si incerc sa nu exagerezDar tare bine mi-or picat!In schimb daca fac acasica cartofi prajiti-pai/moi oricum, asa ma ia cu neste transpiratii de la ei,n-am mai mancat de nu mai tin minte de cand.
Va doresc un WE minunat si sa avem numai vesti bune!
KISSES
my little sunshine
Luanambro spune:
Motana, ideea ta ramane grozava, am venit doar cu o alta optiune, din puntul meu de vedere, mai practica.
Intr-adevar, albumul se face, am muncit la el pana acum, cu placere pt ca asa mi-a venit si mie mai usor sa adaug nume burticilor. Am creat in cont un LABEL numit POZE in care am pus toate e-mailurile din care am luat poze (am facut putin curat in Inbox).
Insa, acum, depinde de fiecare din voi sa mai adaugati altele pe care le doriti, optiunile mele fiind probabil destul de subiective. Acest album, "Clubul zmeuricilor" este privat, si el, si poate fi accesat direct din cont. Am sa trimit si un mail insa de vizionare. Deocamdata, poze nu sunt decat 19..trebuie sa ajungem la peste 100!
Ca idee, mai putem creea doar un album cu poze ale burticilor..
Va imbratisez,
Luana
CriPOD spune:
Va rog mult sa nu imi uploadati pozele niciunde pe net, inclusiv in albume private.
Motana, albumul cu pozele de pepit este privat si totusi tu poti sa vezi poze in el, daca ai link direct, este? That's my point.
Eu raman la obiceiurile mele: cand voi avea de aratat voi trimite un mesaj la mailul comun si am sa pun "mQQm" in subiectul mesajului, mai clar de-atat nu cred ca necesita, de fapt cred ca era suficient din start. Dar va rog nu luati poze si le puneti niciunde, ale mele I mean. Pt mine si asa e in premiera ca am pus si atat in ochiul public. Ce decideti voi, celelalte, nu ma priveste, dar eu prefer cacoonul meu, is mai ciudatica la capitolul asta.
No offence, ok!
Edit: hai ca-s funny, acu' m-am uitat in contul comun si vad ca al meu a disparut de acolo. Asa ca interpretati interventia mea doar la nivel conceptual.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Chiar ca nu am putut dormi..
Motana din nou sper ca nu te-ai suparat pe mine,pare exagerat dar a fost preferinta mea ...
Alexutza 1181.. bine ai venit la zmeurici!
am citit inca de ieri seara povestea ta..mi s-a facut rau pur si simplu..din cauza aceasta cu probleme care pot aparea si la sarcini avansate cum a fost cazul tau nu am vrut sa mai fac public ce si cum..Doamne prin ce cosmar ai trecut!nici nu pot sa iti spun ce simt numai cand ma gandesc..compasiune,durere,neputinta ,toate astea la un loc..din cauza aceasta m-am si trezit acum,am avut niste cosmaruri cumplite,ieri ma tot invarteam si nu-mi ieseau din minte cuvintele tale..eu sunt obsedata cu eco ,am mers aproape saptamanal,mai ales ca am mai pierdut o sarcina..e teribil ce ti s-a intamplat.vad ca ai peste 14 sapt,iti doresc sa fie totul bine ,sa ai in sfarsit copilul pe care ti-l doresti atat.te imbratisez.
Mqqm..si eu sunt la fel ca tine..dar dupa ce am vazut ca bebe e bine m-a luat valul si am pus pozele..acum citind cuvintele tale parca imi pare rau si mie ca am iesit din carapacea mea obisnuita..m-am atasat atat de tare de voi din cauza aceasta am vrut sa fiu mai aproape chiar si prin pozele acelea..votez si eu ,imi plac mesajele tale enorm de mult..dar cred ca intuiai deja...
Lucialu..merci si eu ii iubesc pe maimutoii mei..sunt iar cu pitici pe creier..am citit ieri povestea uneia dintre fete nou venita..nu numai ca sunt iar panicata,dar acum iar am insomnii ..v-am mai spus candva va iubesc din suflet dar cand cineva are asemenea experiente traumatizante..sunt terminata pur si simplu..cand plecau fetele la un monent dat dintre noi mi se strangea inima in mine.parca niciodata nu suntem in siguranta,site-ul acesta e extraordinar,dar tb sa fii tare sa depasesti momentele emotionale si sa stii sa inveti din experientele altora..
Ah, si Lucialu am uitat sa iti spun..nu vreau sa te contrazic,poate la tine e altfel..eu am fost acum doua zile la DT ,nu v-am scris inainte ca poate zambeati de mine..si mie mi se parea ca simt bebeul.aveam asa ca valuri in burtica veneau si plecau..cand am intrebat doc de la DT se vedeau clar si pe monitor mi-a zis ca sunt contractii ale uterului,nu am cum sa simt sarcina doar dupa 16 sapt..cum eram alarmata numai cand auzi contractii??am intrebat si ginecologul meu imediat,spunea ca sunt frecvente in primul trimestru,dar sa fiu linistita ca am cervixul inchis,tocmai ma controlase cu o zi inainte..mi-a dat magneziu,ca in vit pe care le aveam era prea putin,iau numai o pastila inainte de culcare..nu e recomandat sa iei prea mult,cel putin asa zicea el..si eu imi doresc sa simt bebeul ca innebunesc asa..ba mi se pare una ,ba alta..mereu cu griji..sunt linistita o zi-doua dupa eco apoi iar o iau de la capat..
Iriroxy30 bine ai venit tie si bebelusului tau,numai bine va dorim!
va las fetelor.pupici
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
ClaraJ..multumesc pt explicatii..eu cf stilului si grijilor nu pot astepta 5 sapt!nu as mai dormi noaptea!asa ca voi strecura un eco intre..cat despre cumparaturi nu am curajul sa iau nimic inca..e vreme de shopping,mai ales ca-s experta la asta
S-a dus pe apa sambetei somnul meu,acum au inceput muffins-cateii sa latre,i-a apucat nebunia-dorm toata ziua,iar noaptea sunt fresh,s-a trezit si barbatu-meu..ne zgaim la TV..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
adrianafedorca spune:
neata si de lanoi
iar am dormit bine...innebunesc ...la 10 m-am culcat si pe la 12,30 iar s-a trezit Cezar sa mearga la toaleta...ma innebuneste , adevarul e ca bea foarta multa apa toata ziua, asa ca de la 12,30 pana la 3 am stat cu ochii-n tavan, la 7 m-a trezit cezar deci sunt mai zombie ca ieri, cred ca diseara ma culc in sufragerie sa se mai trezeasca si sotul sa-l duca la toaleta
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Alina spune:
'neatza fetele!
Nu am mai scris de citeva zile dar v-am citit!
Muffinuta ,felicitari pt vestile bune!Iti doresc sa fie bine pina la capat si sa-ti tii in august leutul in brate!Eu cred ca leut o sa ai,presupun ca nasti cu cezariana din cauza fibromului si asta programata,de obicei se face 1-2 sapt mai devreme.
Eu am fost la control tot la fiecare 4 sapt,asa e ok daca sarcina e fara probleme,abia din luna 7 voi merge la fiecare 2 sapt,iar in luna 9,saptaminal.Asa am fost si la prima sarcina si a fost ok.
mQQm,sunt absolut de-acord cu pozele.Si eu sunt f sceptica cu pozele pe net...
In ce priveste recoltarea celulelor din cordonul ombilical nici nu nu sunt f bine informata,ma voi informa puternic in sapt ce urmeaza si va voi spune ca si cum fac si cam cum se face aici.
Lucialu ,m-ai zapacit de tot cu placinta aia,tre'sa o probez si eu cind vin in Timisoara .Cu mincatul la McD si eu is la fel,o data am mincat un hamburger cu cartofi de pofta si rar de tot,un paharut de cola,eu am mai spus ca imi trece durerea de cap de la ea.Nu-i nici un bai,ideea e sa nu devina asta obicei.
Fiica-mea are intr-o luna 7 ani si nu a mincat niciodata la Mc,nici sucuri nimic,doar rar de tot a mai primit niste cartofi,insa ea,ca norocul,nu-i pasionata de cartofi prajiti.
Noi mai mergeam la McCafe,au niste cafele tare bune si spatii de joaca faine pt copii.
Adrianafedorca ,unde bagi atitea in tine?Ai facut fasolea batuta cu usturoi?Si mie imi e cam pofta dar stiu ca pe moment imi place dar apoi asta micu'face scandal la usturoi.
Giova ,au fost bune gogosile?
Eu sunt plina de gogosi,aici,in perioada asta se papa muulte gogosi,e perioada carnavalului si e ca un dulce traditional si e incredibil de cite feluri pot fi:cu crema de diverse bauturi,cu diverse glazuri si decoruri,cu Tiramisu(umplute cu crema de tiramisu si pudrate cu cacao ),cu diverse feluri de nuci,alune,etc,etc.
bibuga ,zici ca noi vom afla ultimele culoarea carucioarelor?Las'ca in tot raul e si un bine,ne mai abtinem de la cumparaturi pt bebici pina nu stim culoarea.
Fetelor,eu sapt asta am avut niste stari de oboseala de eram in stare sa dorm non-stop.Mai e cineva ca mine?
Dorm cam prost noaptea,ziua nu prea pot dormi la prinz ca am de lucru,etc.Aseara m-am culcat devreme tare si se pare ca azi sunt mai energica...
Nu stiu ce am vrut sa mai spun,salutari si tuturor,weekend relaxant.Noi avem unul luuung,pina marti inclusiv,e plin de carnavaluri peste tot,petreceri peste petreceri,mai mergem si la sanius ca avem troienele cit casa.
_
Alina,mami de printesa si baby
muffinuta spune:
Buna dimineata fetelor!
la apel..dar vad ca mi-ati luat-o inainte..
Alina,buna..multumesc pt urari..ma bucur ca te citesc iar..da,sunt bine dar am cam avut dureri azi noapte chiar acolo unde se afla sarcina,ma intepa..vi s-a intamplat si voua?
Eu una nu rezist 5sapt asa ca voi baga un eco intre..mai ales dupa ce am citit ultima drama..mi se face parul maciuca ..o buna prietena de a mea de aici spunea ca ma apuca alte griji cand trec de trim 1,avea dreptate si acum e tot asa ..griji pt asta micul..si da, singura optiune la mine mi-a spus deja ginecologul este cezariana,e mare fibromul..asa ca leu va fi,desi eram sigura ca pt o zi nu va astepta si tot leut s-ar nasteglumesc si eu,nu are importanta zodia..dc tu spui ca cezariana se programeaza mai repede,eu inca nu m-am informat,mi se pare lung drumul habar nu am..dentistul e ok..am luat-o incetisor de comun acord..Si Alina,agree with you in ceea ce priveste pozele..
Si eu sunt timisoreanca..asa ca sper cand vin in tara sa ma intalnesc cu cateva fete..am si cea mai buna prietena in Bucuresti asa ca ne vom vedea sper cateva dintre noi cele care doresc..Alina..
Patricia asa zambesc cand citesc ce nazdravan e baiatul tau..si frumusel foc...
va doresc un weekend de zile mari!
eu plec ca vin musafirii,sincer sunt obosita mereu,asa ca nu am nici un chef..
pupici la toata lumea..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
Aha, discutii contradictorii. Ma bucur ca suntem un grup de mamicute de zmeurici frumoase si cu personalitate
Muffi, de fiecare data dr. imi zice ca urmatorul eco va fi peste 4-5 sapt. Eu ma programez peste 4.
Clara, avem noroc de socrii buni. Ai mei sunt acum pensionari dar au fost amandoi profi de franceza.
Roxy, scrie te rog cu litere mici. Literele mari sunt folosite la un mesaj agresiv.
Legat de Elena, eu doar presupun ca acesta ar fi motivul, nu stiu nimic concret. Sper sa apara cat mai repede si sa nu mai lipseasca nimeni de pe forum atata timp, ca ne agitam. ok?
17+
Moniland spune:
Cu simtitul bebelusului cred ca baieteii sunt mai puternici si de aceea se simt mai repede. Gasesc si eu scuze de ce sunt mai "nesimtita". Imi zic ca fetitele mele finute nu au inca forta sa o faca.
Si cand aud de bebelusi de 4-500 gr la 21 sapt tare ma bucur si imi imaginez forta lor. Eu ce sa pretind la 150 gr. Dar ma bucur ca in fiecare sapt cresc 2 cm si pun pe ele 50 gr.
17+