Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
Cornelia spune:
Buna ideea cu albumul cu nume si nick-uri. Ca eu nu mai intelegeam cine e in poze, cine raspunde etc .
Cornelia
Luanambro spune:
[quote]citat din mesajul lui Motana
Fetelor, am facut un cont comun pe webshots, incerc sa descarc pozele de pe gmail si sa le pun acolo cu nume si nickname, la unele nu stiu exact, mai ales unde are multe reply.uri, va rog sa nu o luati persoanal.... cine nu se vede pe webshot, PLS.... sa urcati voi pozele. Ok?
Detalii pe mail.
Buna seara!
Motana si fetelor, nu credeti ca e mai practic sa se faca albumul chiar in gmail? Calitativ e mai bun si in afara de asta va putea ramane privat, accesibil celor cu parola. Pot contribui si eu la crearea lui, daca e ok pt voi.
Va imbratisez,
Luana 17
muffinuta spune:
Motana,hello,how are you?
Fetelor,Luana sunt de acord cu tine..Motana draga mea cred ca te-ai grabit putin,fetele nu au apucat sa raspunda la propunerea ta,mie imi cam displac anumite site-uri tot felul de bolnavi te vad,uita-te nu mai departe istoria cu Facebook..si eu prefer sa ramana pe mailul comun fiecare isi aduce contributia ca e enorma munca doar sa o faci tu..sper ca nu mi-o iei in nume da rau..pupici si la giugiuca ta!
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
Luanambro spune:
:)
Pai atunci, incet incet o sa incarc albumul la care se poate accesa direct din cont: Fotografii / Photos..
La mine (BXL) e inca devreme asa ca voi putea contribui ceva in seara asta. O singura remarca: voi putea incarca doar fotografiile, insa linkurile trimise de voi cu fotografii imi sunt inaccesibile pt ca nu pot face download.
Va pup,
Luana
muffinuta spune:
Atunci hai va rog asteptati si parerea celorlalte fete!va rog eu..
v-am trimis un e.mail scurt pe adresa noastra..va rog.am avut pe cineva in familie hartuit pe un astfel de site..sunt o gramada de oameni bolnavi pe net..Multumesc fetelor pt intelegere.
pupici
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
iriroxy30 spune:
MULTUMESC DE URARILE DE BUN VENIT,FETELOR ! VA LAS SI EU DATELE MELE,CA SA APAR SI EU IN LISTA DE GRAVIDUTE,PENTRU CA NU STIU CUM SE PROCEDEAZA. ASADAR: DN:21.11.1978, UM:27.10.2008, DPN:03.08.2009.SARCINA USOARA SI VOUA SI COPII SANATOSI SI FRUMOSI!
+17
Motana spune:
Oh, bine ca am vazut mesajele acum, caci deja am ceva vreme de cand incerc sa lipesc nume-nick-poza, mai ales ca nu toata lumea s-a semnat la poze etc.
Anyway, deja creasem albumul PRIVATE!!! Cum credeti ca foloseam poze care nu imi apartin sa le urc asa si sa fie la dispozitia oricui? De aia am si zis detalii pe gmail... deci cine stie contul de acolo urma sa stie si contul de webshots, nu era Public! Nici gand!
Ok, atunci eu las ce am facut, repet nu are nimeni altcineva acces, cine o sa mai doreasca isi poata face singur upload la pozele persoanle. Oricum zapaceala e cam mare pe gmail.. multe poze nu toate cu nick atasat numelui...
Sper sa fie ok si sa nu fi deranjat pe nimeni.
18+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
Motana spune:
P.S: am uitat: se pot sterge pozele de pe site, asa ca cine e deja acolo si nu vrea, click Delete :P.
Muffin, nu ajunsesem la tine, deci e ok.
18+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
muffinuta spune:
Motana,te rog din suflet nu te supara,repet cunosc caz concret..stiu ca esti bine intentionata.eu venind intre voi am dorit sa fim mai aproape si sa ne cunoastem mai bine,din cauza aceasta am si lansat ideea cu pusul pozelor si a catorva detalii despre fiecare dintre noi..iti amintesti ?eu v-am propus ,si cred Mqqm ,adica sunt sigura ca ea a fost a creat contul comun,fetele fiind de acord cu propunerea.
si eu sunt zapacita cand deschid contul sa va vad..ai perfecta dreptate sa concretizam cumva cu o lista sau paote vin alte pareri,suntem multe si cred ca tb respectata viata privata a fiecareia ..au mai fost fete si aici pe site ,care aveau atasate link-urile cu poze apoi le-au sters ca apar tot felul de ciudati,nu mai vorbesc de mesajele care le lasa..din pacate..
te pup,ce tarziu e si eu sunt praf..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
Motana spune:
muffin, nu numai ca am fost "bine intentionata" dar am fost si bine planuita. Repet: e PRIVATE contul, asa ca toti nebunii au unde intra, la altii care lasa albumele PUBLIC, deci la noi nu putea intra NIMENI IN AFARA DE NOI. Nici mama nici tata, ca ei nu aveau parola noastra. Doar daca incepem istorii cu hack accounts... atunci vorbim despre altceva. Asa ne poate hack si contul de gmail, deh...
Oricum eu am intrebat inainte, acum am venit cu ideea si fapta.
Da, am vazut ca deja se face pe gmail... cam tot acolo, anyway, desi eu il incepusem deja.
Luanambro, sau cine face albumul de gmail... de pe site-uri se poate face download, numai ca iti da poza intr-un format mai ciudat .wbz, deci trebuie sa convert in .Jpg sau alt format (re)cunoscut.
Ok, that's all!
18+