Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

fetelor,

am un vis foarte ciudat si sunt un picut ingrijorata!!!sa va spun si de ce :la sarcina trecuta inainte sa ma pocneasca hemoragia cu o noapte in urma am visat ca bebita mai exact o fetita se tinea foarte strans si cu manutele si cu piciorusele de placenta de mine si nu vroia sa-si dea drumul...iar aseara am visat tot o fetita ca se misca rau in burtica mea si m-a lovit atat de tare la un moment dat de m-a usturat pielea si parea atat de real!!!!si cand m-am trezit ma ustura pielea de pe burtica....offf ce vise ciudate..daca se intampla ceva cu bebe...

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Alexutza..gemeni toata ziuaeu ma intristez rau de tot cand citesc povestile astea..dar e ok,tb sa invatam sa fim tari,nu?o mai am si pe Missy la panicoase(vezi ca ma programez sapt asta dc ma apuca iar piticii)
Lucialu,"sosu" se agita ca sprayul .de numai..vine familionul..iar eu sunt pe net,astept sa ma mustruluiasca..acum merg sa ma spal pe cap,vorba Adrianei sunt ca un "zombi"si nedormita,si nevopsita..si cu griji..taman buna de musafiri
gata am plecat..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Legat de frici-temeri-griji...e normal sa le avem si suntem mult mai sensibile acum la vestile rele.Cred ca singurul lucru care nu mi-a placut la nici o Odisee cand imi aruncam si eu cate un ochi de aspiranta era fix treaba ca la inceput se intamplau multe necazuri cu graviutele inscrise.Era groaznic si a ramas groaznic.Mai ales cand de unele fete esti si atasata,te-ai imprietenit cu ele.
In rest ma gandesc ce naiba faceam daca eram gravi cu vreo 10 ani in urma sau mai rau pe vremea lui tataia,cand nu beneficiai de nici o ecografie,DT,TT alea alea si erai nevoita sa astepti orbecaind pana la nastere,ca sa vezi daca e BBlul bine si intreg.Totusi suntem avantajate chiar daca nu scutite de griji sau necazuri asa cum ne-am dori,total.
Pfuuui mi-am strepezit dintii intr-o mandarina acraaaaaaa!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

zmeurici,
tre sa ma duk pana la supermarket ca s-au terminat proviziile de portocole ca se pare ca asta e preferinta lui bebita in ultima vreme asa ca ma execut...
muffinut, mare dreptate ai ... trebuie sa fim tari si optimiste da uite ca te mai arunca un vis in caldarea cu negativism...
crisarh un calduros bine ai venit

cred ca o sa iau si niste dulceata asa ca sa imi revin dinmelancolie si niste curmale si auoleu am o lista intreaga asa ca revin un picut mai tarliu si va pupicesc pe toate dulce ...

15

Mergi la inceput

Crisarh Bine ati venit!Sarcina usoara,la termen si BBlina sanatoasa!Cand aud de sarcini mari pierdute...ma ia cu fibrilatii, am astept sa ajung si eu la 14 saptamani sa respir mai lejer.Imi pare rau-rau,insa DD va avea grija de voi si va fi bine de data asta.
Pai bine ai facut ca ai adus-o pe zmeurica unde ii este locul,cu cei asemeni eiSi parerea mea:daca chiar iubeai de numa numele ala,pune-l si basta!Atata ne agitam sa nu punem nume la fel cu al copiilor apropiatilor si asa le gasim greu si apoi cei mai apropiati ne vor fi chiar copiii.Si daca tu l-ai mentionat demult,iar persoana l-a luat stiind treaba asta...ce?N-are decat sa spuna ce vrea.Ideea e sa faci ce-ti place tie,doar alegi un nume nu faci nu stiu ce rau.Fa ce crezi numa sa fii multumita si impacata.
Muffi sa-ti urez musafirie scurta?daca zici ca esti "pregatita" sa fii gazda?Eu sper sa ma vocsesc saptamana asta,ca sunt varza-n cap,si sa ma hotarasc:ma tund sau las pleata sa fluture?

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Lucialu,

exact asta urasc si eu..cand vezi fetele cu probleme..sau mai rau plecand..durerea lor parca e a ta..
cat despre taiatul parului,am pierdut o gramada de la tratamente,dar eu intotdeauna aproape am avut pleata..chestie de obisnuinta..asa ca mai stau cat pot cu parul lung..cat despre musafiri nu am nici o sansa sa scap repede..mai ales stiii cand nu ai chef...e familia lui barbatu-meu,eu am propus sa mergem undeva afara la un picnic nu am iesit de luni de zile din casa,ma mai odihneam si eu pe patura ca obosesc repede,avem locuri superbe aici..dar astia-s cu figuri,ifose tb sa fii cu manusi..vor aici,gatit pauza nu am facut nimic si s-au opbisnuit cu masa intinsa si sapte feluri de mancare..acu'iaca numai fructe e frigiderul ticsit ca de obicei,barbatu-meu zicea ca mergem intr-un loc aproape..om vedea ..nora-sa e cu 4 ani mai tanara ca mine..de abia asteapta sa ma descoase ca al meu nu si-a putut tine gura si le-a spus ca sunt gravi..l-a pregatit probabil moral pe fiul sau ca data trecuta a suferit se vedea de la o posta..m-am si simtit aiurea cand am vazut cat ne dezaproba...am si pierdut sarcina dupa o sapt dupa ce le-am spus anul trecut..acum sunt superstitioasa cat lumea...mi-e si frica..asta e cu gargaunii mei..Doamne cat ma rog sa am copilul acesta,cat il iubesc ca nu pot descrie in cuvinte!

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna fetelor!Ma chinui de vreo 2 ore sa recuperez tot ce ati scris.
Patricia,inseamna ca eu vomit mai mult suc gastric.Dar vad ca ieri am avut o zi ok,dupa ziua de joi cand am vomat non stop,ieri nu am varsat deloc.Tot prost stau la capitolul lichide,apa plata nu-mi mai prieste,cum o beau o vomit.Ieri mi-am descoperit o noua pasiune:Sprite-ul.Acum imi plac bauturile cu acid si foarte reci.Stiu ca nu e sanatos,dar mi-e foarte sete si nu am ce sa beau.Te invidiez ca ai pus doar un kg,eu am pus 3,dar le simt doar in talie,pentru ca in rest nu m-am ingrasat.
Alexutza Bine ai venit,sa ai o sarcina usoara si sa faci un BB sanatos si frumos!Si imi pare rau pentru pierderile tale!
Clara,ma bucur mult pentru ca ai nimerit intr-o familie super,mai ales ca esti departe de casa!Si eu am noroc de niste socrii super,oameni simpli,dar foarte sufletisti si saritori.Sunt sigura ca o sa ma ajute mult cu zmeurelul meu!De mama nu mai zic,abia asteapta.Toata viata si-a dorit un nepotel,ea avand doua fete...acum e in stare sa-si lege o pancarda de gat pe care sa scrie ca fata ei cea mare va avea un baietel si sa mearga cu ea prin oras!E foarte fericita!
Eu am fost ieri la ginecolog,zmeurelul era foarte activ ,a incercat sa ii asculte bataile inimii,dar se misca prea mult.Mi-a spus ca totul e ok.Peste 2 sapt ma duc iar la el ca sa-mi faca eco pt triplu test.Eu nu prea mai vroiam sa-l fac,dar el mi-a spus ca el il recomanda la toate gravidele,chiar daca la eco totul pare ok.Mi-a spsu ca a avut un caz,o graviduta de 28 ani care nu si-a facut triplu test si care la eco totul era ok,dar a nascut un copil cu Sindrom Down,foarte putin afectat.Il tradau urechile,in rest nu-ti dadeai seama.Asa ca o sa fac si triplu test,cu toate ca Doamne fereste sa iasa rau,amniocenteza nu o fac!
Azi vreau sa-mi fac putina ordine prin sifonier,sunt atatea hainute pe care nu le-am mai purtat si care de acum incolo,clar ca nu le voi mai purta,iar pana voi naste si voi ajunge iar la kg de acum...s-ar putea sa mai dureze,asa ca le voi da de pomana.Mai fac si eu un bine!
Vroiam sa va mai intreb ceva:este prea devreme ca sa incep sa cumpar patutul,sterilizatorul,pompa de san...etc?Vreau sa le iau treptat,pt ca in ultimile doua luni o sa fie si foarte cald,iar eu nu suport caldura,voi fi si mai greoaie...Voi de la cate saptamani incepeti sa cumparati pt BB?
Pupici+14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Muffi,nu te mai gandi la ce e mai rau!Leutul tau se va naste sanatos!Dar baiatul sotului cu nevasta-sa au copii?Oricum,iti dai seama ca nu prea i-a picat bine,dar nu cred ca a gandit cu rautate.Dar ma pun un pic in locul lui si ma gandesc ca daca mama s-ar recasatori(ai mei au divortat) si mi-ar spune ca e gravida,nu mi-ar prii.La voi e un pic alta situatie pentru ca tu nu ai copii si e clar ca iti doresti copilul tau!Dar nu te mai gandi la ce e mai rau!Spor la gatit si nu te obosi prea tare,vor intelege ca esti graviduta si ca tb sa ai grija de tine si de BB.
Pupicei+14 sapt

Mergi la inceput

Eu simt in ceea ce te priveste(deh la altii suntem mai preceputi )ca va fi bine cu BBlul tau.Daca esti atat de superstitioasa poarta si tu ceva la tine, o cruciulita sfintita sau o iconita,ceva.Nu stiu daca aveti biserici ortodoxe acolo,dar poti sa-i spui mamei tale sa puna acatiste de 40 de zile pt voi si ai sa vezi ce bine e!Poti sa sfintesti si casa cu preot sau sa iei un pic de apa sfintita si tamaie ca sa va mearga bine si sa va pazeasca de rele.
Normal ca-ti iube puiul.Pe langa ca l-ai vazut atat de des si creste valul de dragoste tot mai mult mai e si faptul ca este un copil foarte dorit si foarte asteptat.
Si de-aia nu mai poti tu!De ce mutre face ditamai Goie si nevasta de 30 si cati ani o aveaParca vad ca isi schimba sentimentele total cand il va tine si el in brate.E imposibil sa nu-ti fie dragi BBeii si sa nu te inmoi indiferent ce-ti vin ca neam si mai ales cand sunt neam cu tine
Mamaaaaa ce scriicioasa m-am facut azi!Pe bune ca in genere asa m-am lenevit...

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Buna fetelor! Va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru.
Eu im doream o fetita, dar acum daca este baietel...asta e... o sa-l iubesc la fel de mult.
Am facut DT, care a iesit foarte bine
Ieri am facut si analizele pentru toxolasma, CMV, Listeria, Mycoplasma,Ureeaplasma si TT,iar acum astept rezultatele,care sper sa iasa la fel de bine.
Greturi am observat ca de cateva zile nu mai am.
Vreau sa va intreb care vitamine sunt mai bune:Elevit sau Materna?
Va pup dulce
Ramona
16+

Mergi la inceput