Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Ely_cta..da,le-a fost greu..barbatu-meu vorbeste ore intregi cu el la tel,se intalnesc,fac multe lucruri impreuna..cred ca i-a fost teama cumva,nesiguranta mai bine zis..iti imaginezi cum suntem,intotdeauna ma confunda lumea cu nevasta-sa el e mai tanar ca ea cu 8 ani..ma si rusinez de multe ori..ei nu sunt religiosi,s-au facut musulmani toti dupa ea..poveste lunga,dc ei sunt fericiti,asta e important.au facut o fata anul trecut cand au auzit ca barbatu-meu a avut operatie de vasectomie reversibila..pt mine..
Lucialu..mama singura se roaga pt mine..si eu pt copilul meu..restul se uita la mine ca la ciudati cand vorbesc de religie..acum chiar am plecat,o rezolv eu cumva..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

merci fetelorpoate ma treceti si pe mine in lista; ca doctor si spital voi naste la Polizu cu dr Dana Oprescu;In privinta numelui, nasa mea e cea care l-a furat si ma tot gandesc ca atunci cand ne intalnim cum va fi sa strig si eu si ea acelasi nume de copil? Or sa raspunda amandoua fetele si apoi n-o sa mia raspunda nici una ca nu stiu pe care o chemam . Pt altii ar fi ciudat, recunosc ca nici mie nu mi-ar placea, asa ca mai bine il schimbam;ma duc sa pap 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am vazut si eu albumul a iesit tare frumos

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Buna dragi zmeurici!

Ref. la album, va bucur ca va place. Repet ca l-am facut cu drag!

Pt cele care incarca poze, tocmai ca sa fie o ordine in album, trebuie numit fisierul pe care il incarcati cu numele vostru (adica nick-ul de pe DC), asa albumul ne va afisa in ordine alfabetica si pozele fiecareia vor fi consecutive.

Inteleg si dezbaterea privind "copyright-ul", tocmai de aceea, in album nu sunt decat pozele celor care au dorit sa fie prezente (au trimis mail in contul comun).

Un weekend frumos voua si bebeilor!

Luana 17

PS. Am schimbat si toate setarile contului conform carora Andra L. era titularul contului. Acum ar trebui sa apara peste tot (corespondenta, fotografii) utilizator: Zmeurici 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

pupici la zmeurici

am adaugat si eu o poza in clubul zmeuricilor pe picasa. f frumoase sunteti toate
eu sunt de acord cu albumul comun pt ca stiu ca daca e privat alti indivizi nu au acces... numai noi cele care avem parola il putem accesa! plus ca daca nu contine detalii personale ca adresa de mail privata a fiecareia sau alte detalii personale nu exista nici o problema de hartuire sau alte nebunii.

17+ cu

zmeurica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Luanambro a iesit super albumul!Felicitari pentru rabdare!
CRIXIA,ce mai faci?Nu mai stiu nimic de tine!
+14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Luanambro - Super albumul! Multumim mult!
Crisarh - bine ai venit! sa ai o sarcina usoara si bebelina sanatoasa!
Pe mine ma cam doare burtica..asa ca la ciclu dar poate si de la constipatie..nu stiu...vreau un ecograf al meu!!!!!
Muffi daca nu vii tu in Ro, venim noi la tine si facem zmeurici safari. Cat despre musafiri...eu am doua lucruri care ma ajuta cu persoanele care imi trimit energii negative dar cu care tre sa fiu politicoasa: un zid imaginar inaaaaaaaaaallllt de tot si o grimasa permanenta care poate fi interpretata ca un zambet
Incerc sa ma odihnesc putin. Mai pove mai tarziu.

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Si eu sunt gravidutza de iulie august 2009, cum ma inscriu in lista voastra?

viitoare mamica fericita!!!
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Vreau si eu sa ma trec in lista cu pentru aug 2009. Cum fac? Am mai incercat si in Dec dar am renuntat . acum nu vreau sa mai renunt.

Mergi la inceput

Tot eu sunt e al treilea mesaj pe azi ca abia ma dezmeticesc, mai intai as vrea sa vad si eu albumul gravidutzelor si sa incarc si eu o poza.
Si.am o problemuta, poate mai are cineva si imi spune ceva, ca la dr merg abia joi si nu mai am rabdare pana atunci. Ma doare burtica jos jos, parca simt "ca imi cade" cand merg, vreau sa o tin, si cand ma asez jos ma deranjeaza. A mai avut sineva, stie careva ceva? Sunt ingrijorata.... pt

Mergi la inceput