Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata mamici,

uite ca ne-am mai facut si noi timp sa citim ce mai faceti.
V-am promis poze cu noi de la carnaval si www.dropshots.com/nicolica#date/2009-02-16/13:11:45" target="_blank">iata-ne. Anul acesta nu a fost asa de frumos ca anul trecut, dar Philip s-a distrat si de data asta.

Va pupam si mangaiem burticile

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici si bebici
eu ma pregatesc de eco. cam intr-o ora,tineti-mi pumnii sa fie totul ok cu bebe meu,cica ma asteapata o comisie din 2 doctori si o moasa,nu mai am rabdare,sper sa fie totul bine ca de nu o iau razna :(((

muffinuta,si eu ma simt ok cu bebe2,parca nici nu as fi gravida,mananc ce vreau,cum vreau,spre uimirea mea,nu m-am ingrasat deloc,poate 100g :D

va pe toate,ma duc sa mananc ceva si am plecat.
sa aveti o saptamana superba

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
eu la servici...bleah..ce nasol e dupa o luna de stat acasa...azi dimi la 7 cand am plecat s-a trezit si Cezar si a inceput sa planga sa nu plec...asa as fi stat acasa

miciuh bine ai venit la zmeurici , sarcian usoara si bb sanatos

muffi e normal sa te simti bine doar esti in trim II, bucura-te de el

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Miciuh,bine ai venit!Felicitari pt. baietel!Muffinuta,cred ca vom fi stresate pana se vor naste ....si dupa aceea alt stres......Eu chiar nu inteleg,la prima sarcina eram muuult mai relaxata,nu-mi faceam atatea griji....aveam incredere in dr.,daca aveam intrebari,il intrebam si stiam ca totul va fii bine.....Acum nu stiu ce se intampla....Varsta o fi?Sau prea multe informatii la indemana?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Elenada-bine ai revenit! bravo pt. ca ai inceput sa iei in greutate;pupici
Moni- tu unde ai facut TT si cat a costat? sapt. asta cred ca o sa ajung si eu sa l fac si inca nu sunt decisa unde sa merg; dr. meu mi a notat niste nume de clinici dar inca nici programare n am facut; as inclina sa merg la dr Iosup pt. eco, dar nu stiu nimic de el;
Muffinuta- mai, dar trimite ne si noua o lubenita on line, ca de asta chiar ca am pofta; dupa amiaza si in wkd nu pot intra des pt. ca la calc. de acasa este ocupat de Andrei; asa ca...o sa vezi cand va fi si Nikolai mare...; si scorpionul meu s a mai imblanzit...mai ales de cand l a vazut pe bebe la eco...era foarte incantat; acum este plecat de o saptamana in Grecia si abia astept sa vina...m am invatat cu el acasa...

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.15 cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

danielle02 succes la ecografie sa te intorci cu vesti bune

nicolica v-am vazut in poze, tare draguti mai sunteti

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

pooh, exact asa simt si eu, sunt mult mai stresata acum decat la prima sarcina. Tind sa cred ca prea multe informatii ma chinuie si imi tot repet sa gandesc pozitiv, ca totul decurge bine. No, ca pana in iulie savurez sarcina, poate pentru ultima data

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Nicolica,ce frumosi sunteti!Danielle,succes la eco!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Neata fetele!

Medicul de familie mi-a prescris sa iau Tardyferon, deoarece am lipsa de fier in organism. A mai luat cineva? Nu afecteaza cu nimic, nu??

Merci mult!

20+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noafleur spune:

Buna mamici zmeurici. Sunt si eu o mamica de luna august si sper sa fac repede cunostinta cu voi. Va pupic dulce.

Mergi la inceput