Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele!
Icmanu si mie mi-a dat Tardyferon inca de la 16 sapt....nu are ce sa afecteze, parerea mea, altfel nu ne dadea dr.

Va pup

Ayda19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, bine ai revenit. Nasol cu net-ul. Eu mi-am bulit calculatorul de acasa si sper sa-l rezolv cat mai repede. Noroc ca am la serviciu si pot sa va citesc.
Super poze ai!!! Trebuie sa-mi iau si eu lucruri mulate ca iar sunt in perioada in care zic ca burta mea e micuta, mai ales cand o vad pe a ta
Muffi, cum ziceam sunt in 17 sapt si 4 zile si iar intr-o faza in care ma intreb daca fetitele sunt bine. Asta ca sa stii ca si daca inaintezi in sarcina tot sunt pb de ordin psihic. Il innebunesc pe sotul meu, saracul, si azi dimineata m-a pus sa-mi masor burtica si o sa vad asa daca creste sau nu.
Cu kg nu mai stiu cum stau ca nu m-am mai cantarit, dar la o sarcina simpla graficul e 1kg/luna in primele 6 si in urmatoarele 3 cate 1,5-2/luna. Astea la femeile normale, nu la cele slabe cum esti tu. Cele slabe pun de regula mai mult. Asa ca eu zic ca esti in grafic. Sa nu ne lasi fara mancaruri

17+

Mergi la inceput

Muffi, si nici macar nu-mi simt fetitele, sunt eu mai nesimtita?
Doina, spune-i sotului ca eu asa am dat comanda la doua fetite blonde cu ochi albastri. Noi am obtinut sarcina prin FIV si de aceea sunt doi bebelusi. Iar cu sexul lor cred ca a fost o intamplare chiar daca la embriotransfer le-am spus doctorilor ca eu vreau doua fetite.
Mcrissa, ce ma bucur ca s-a descoperit cauza. Bravo doctorilor!!! Asa vei putea avea copilasul, cum un plus de supraveghere si emotii dar ai sanse sa-l tii sanatos in brate.
Daria, eu am facut DT si TT la Cluj. DT a costat 100 ron si TT s-a scumpit de la 150 la 200 ron.
danielle, tin pumnii sa ai un bb mare si sanatos. Si eu ma simt bine si cred ca si din cauza asta emotii daca mai sunt pe acolo.

17+

Mergi la inceput

nicolica, super bine arati amandoi, si veseli, veseli!!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

neatza fetele. Nu am mai intrat de joi pe forum, dar revenim in forta. Joi seara am fost la echo si avem fetita 90 la suta. Sunt asa de fericita, eu eram sigura ca am o gagica in burtica, dar la cate greseli fac medicii in ziua de azi, ma puteam astepta la orice. Acum o luna cand am fost la echo ne-a spus nenea dr ca e 70 la suta fetita, exista posibilitatea sa se transforme. Dar acum am vazut cu ochii mei ca nu ii atarna nimic intre picioruse. Gagica mea are niste picioare lungi, cred ca balerina o fac. E asa frumoasa, i-a numarat dr degetelele si la manute si la picioruse, este intreaga, inima bate tare tare, totul este foarte bine, avem 319 grame +- 45 grame. Este dezvoltata perfect pentru varsta ei, dupa masuratori are fix data calendaristica.
De vreo doua zile incoace se vede prin burtica cand ma loveste, se ridica pielea in momentul in care o simt cum misca, draga de ea, am inceput sa ii cant si am observat ca atunci cand imi gadil burtica incepe sa se miste . Abia astept sa inceapa sa boxeze tare, mi-e draga de mor...

Va pupik pe toate

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

La mine totul ok, in afara ca obosesc foarte repede si sunt dabea in a 14 saptamana, ce va fi mai departe nu stiu. Eu simt ca va fi baiat, mai trebuie sa asteptam pentru a confirma sau nu. Eu am deja o fetita cum stiti, blonda cu ochi albastri, are culoarea parului meu natural si ochi comuni, sotul tot are albastri. Acum au inceput sa i se inchida la culoare, va fi satena cu ochi albastri, dar cand a fost mai mica a fost blonda cu parul incretit si ochi albastri. O dulceata. Acum este o dulceata care face nebuni .
Maine ma duc la doctor si voi afla cum mi-au iesit analizele. Cu Julia am avut diabet in timpul sarcini, sper ca de data aceasta sa nu am si sa nu trebuieasca sa ma intep de 3 ori pe zi, zi ci zi.

[red]LA MULTI ANI FETELOR CARE SI-AU SARBATORIT ZIUA DE NASTERE!!![red]ma scuzati ca cu intarziere.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + 13 sap.
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

pooh, adriana, moniland multumim mult de aprecieri

mamilivia, felicitari pentru fetita. Eu abia pe 10 martie am eco si sunt tare curioasa ce va fi, poate tot un baietel, asa mi-ar place, dar m-as bucura la fel de mult si pt fetita.

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna dimineatza burtici de zmeurici
Adrianafedorca - parca tu mi-ai dat nr de tel de la dr. Iosup. Cand anume trebuie sa sun ca sa gasesc acel mobil deschis. Am sunat si vineri si azi si este inchis. Are anumite zile de facut programari???
Va pe toate.

Andra_80 +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mamalivia,felicitari pt. fetita!Alus,cum ai descoperit ca ai avut diabet?Adica ce simptome ai avut?Si ce fel de analize ai facut?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor!

vin de la somnic..am clacat..acum sunt rupta de foame..

Mamilivia..felicitari pt caruciorul roz,e fantastic cand ni se implinesc dorintele!numai bine va dorim!

Danielle02..mult mult noroc azi la eco,stiu emotiile..sa vii cu vesti bune!

Moni..nu stiu ce se intampla..pana acum cateva zile vedeam asa ca o unflatura mai micuta sub burtica propriu zisa exact acolo unde e sarcina..acum pauza,toata ziu-s cu ochii in oglinda..nu am nici dureri..nici asa nu mi-e bine-moral ca acolo e sclero..si am inceput usurel sa intru in panica..sper sa rezist eroic pana in weekend cand bag un eco,deja barbatu-meu m-a aprobat ca stie ca altfel nu ies gargaunii...cat despre simtit,nu stiu,difera,citeam si eu ieri prin cartile pe care le am cica difera de la mama la mama..poti ajunge si la 20sapt!!!fara sa simti bebe..eu innebunesc pana atunci..si asa numar zilele pana merg sa vad giugiucul meu..am avut si un stetoscop,dar e prea devreme pt asta..te pup ma gandeam ca tu esti mai stapana pe situatie,ai ajuns la aproape 18sapt(joi,nu?)..dar vad ca grijile nu trec..of numar orelepupici la toate trei

Dariaioana..iar am pitici pe creier..faza de negare..e bine sau nu micutul meu..?sunt intr-o continua emotie..ce relaxare,nici vorba!..plec dupa ce termin cerealele la shopping,apoi am program de calcat si gatit..al meu are noroc ca nu e acasa ca ii mancam zilele..e la business,al tau are noroc a scapat de stres o sapt,adica de gravideala,ai nostri sunt la fel!!..asa ca ma "rod" singura..macar la shopping mai uit..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput