Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Oh, cheesecake cu gem de mure e preferata mea!!! Daca ii mai pune si inghetata peste... e nesimtire mare ca imi plac amandoua de mooor!
Of of... acuma tre' sa iesim diseara sa imi iau si eu! Nu mai citesc forumu' asta ca ma iau iarasi poftele

Muffin, trebuia de acum sa ne schimbam meniul, ca eu am fetita tu baiat, hehe, dar vad ca tot dai pofte!

18+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Motana,mi-era dor de tine...
Welcome to the fridge..tocmai acum am scos o bucata..nu am rezistat pana maine..adica cum?fugi de noi?
pupici..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mcrissa e bine ca ai gasit un medic competent care a putut afla cauza si ca faci tratament.Te si te asteptam cat mai curand cu vestea cea mare.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 18+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Mcrissa
Ma bucur ca au gasit cauza, nu este usor.In cateva luni o sa fii la odisea din sug-spt-okt.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!Ce faceti, burtici?La somnic,la servici?Voi va plangeti de 2 kg,eu am pus deja 9 pe mine..Si jur ca nu manac cat mancam in prima sarcina.Eu maine ma duc la medic,sper din toata inima sa fie totul ok....Abia astept sa-l simt zilnic miscandu-se pe ,in fiecare zi sunt cu morcovul undeva,ba ca nu misca,ba ca nu sunt siguraElena,n-am reusit sa-ti vad pozele aseara,incerc imediat din nou....Eu inca n-am reusit sa le descarc pe ale mele de pe aparatPooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+

Mergi la inceput

Buna dimineata,fetelor!

Mcrissa..ti-am mai scris..imi pare nespus de rau..am trecut si eu prin ceea ce ai trait tu,iar cuvintele sunt de prisos..bine ca ai avut taria si ai descoperit pana la urma ce se intampla,e extrem de dureros.iti doresc din suflet ca anul acesta sa iti implinesti visul!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Pooh,

si eu iau kg in viteza,azi m-am cantarit si practic mi s-a facut rau..cat despre morcov..e ingrozitor incertitudinile astea ma mananca si pe mine..mai ales ca eu nu am ajuns atat de "inaintata" ca tine cu sarcina..e extrem de emotional..mult noroc maine la medic,precis e totul ok..

fetelor va doresc o zi superba..Elena ti-am vazut pozele,arati super,felicitari!la toata lumea..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciuh spune:

buna ... acum m-am inscris pe forum ... DNP-ul meu este 6 august si bebele pare baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Muffinuta,cate kg ai pus?Sau e secret?Hai ca trec si la tine saptamanile,o sa ajungem sa ne simtimi bine zilnic bebelusii,doar ca vom face pt. altceva probleme atunci.Elena,ce bine arati!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 20+

Mergi la inceput

Pooh,intrasem pe la o alta tema...am 5 kg extra batute pe muchie si la ritmul in care mananc..mi-e frica pt ca ma simt atat de bine,habar nu am e normal?nu sunt obisnuita cu binele..sapt asta cred ca nu rezist merg iar sa il vad...imi spunea una dintre fete ca tot nu am scapat de stres trecand de primul trim..asa ca no relax..imi doresc copilul acesta mai mult decat orice pe lume.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput