Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianafedorca spune:
elenada bine ai revenit intru acum sa vad burtica , felicitari pentru loviturile din burtica, ma bucur ca sunteti bine
vai fetelor vreti sa ma intreceti cu mancarea, eu am stat cumintica si ieri si azi, am mai halit asa niste cioco...in rest am bagat pepenas si mancarica putina pt ca ma umflu ca un balon si simt ca nu mai am aer sa respir
acum fac o ciorbica de vacuta pt baietii mei pt maine , de fapt credca doar pt cezar ca el e ciorbarul familiei, daca nu am sa-i dau supa/ciorba la pranz e jale mare
eu maine incep serviciul dupa o luna de medical va dati seama ce groaznic e
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
am vazut una burtica de elenada scumpa foc

_
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
elenada spune:
ADRIANA multumesc de compliment.
Fetelor ma pot lauda si eu ca am luat 2 kg
de vreo doua saptamani ma chinuie rau o durere de bazin
Ati patit si voi asa ceva?
elena
+16 

Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mcrissa spune:
Buna mamici dragi de zmeurici
eu trag mereu cu coada ochiului la voi, dar nu am puterea sa mai scriu.ma bucur foarte mult sa vad ca sunteti toate bine.
Se pare ca eu am gasit cauza pierderilor mele.Am o mutatie genetica, MTHFR, care duce la formarea de tromboze in placenta, dar cu tratament adecvat, un doctor bun (pe care il am si m-a trecut deja pe tratament) si cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi si eu sa am un bebe drag.
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
adrianafedorca spune:
crissa ma bucur asa mult ca ne-ai scris
, m-am tot gandit la tine
sper din tot suflet ca anul acesta sa-ti tii puiul drag in brate
te pup cu drag si cand mai poti mai scrie-ne 2 vorbe

_
20+
it's a girl !!!
ayda_m spune:
Mcrissa, ce ma bucur ca esti bine si ca ai descoperit cauza...sa dea Domnul sa fie totul bine si sa devii mamica curand!

Ayda
19+
adrianafedorca spune:
elenada vai..2 kg...felicitari...eu vreo 7-8...

cum ai reusit? eu si cu greturi cumplite si tot am pus pe mine
pobabil o sa ajung la final la vreo 20-25 kg plus....dar sper sa le dau jos mai repede ca la prima sarcina...
_
20+
it's a girl !!!
elenada spune:
adriana si eu tot cu greturile m-am luptat. am slabit 5 kg iar acum am recuperat 2kg
am avut o perioada in care beam doar apa si mancam cu greu o feliuta de paine pe zi.
eu ma bucur ca bebeii nu au fost afectati si sunt niste grasunei.
oricum important e sa fie bebelusul bine ca de slabit slabim noi dupa ce alaptam.
elena
+16 

Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adrianafedorca spune:
gata si eu cu ciorbica...a iesit minunatie cezar cand a auzit ca e gata vrea si el o portie...dar la ora asta nu prea cred
maine fac si niste ardei si dovlecei umpluti cu pui...pacat ca eu inca nu pap carnita...pt mine cred ca fac o tocanita de ciuperci
mai nasol e ca nu am ce-mi lua pt maine la servici si o sa fac foamea pana la 2 cand ajung acasa
gata am fugit la nani maine ma trezesc la 6
noapte buna si o saptamana super
_
20+
it's a girl !!!
doinique spune:
super burtica elena. ma bucur ca ai aparut si ca n-a fost numic decat o pana de net. chiar intrebam de tine si eu si fetele. am vazut pozele, super. abia astept sa ajung si eu sa am ce poza. ![]()
mcrissa ma bucur ca macar au descoperit cauza, multa sanatate si sa dea DD sa-ti tii si tu puiul in brate anul asta. poate la o odisee de decembrie ...
asteptam vesti, bafta multa si sanatate.
adriana eu imi iau fructe in general la sv si sana ca iau o paine sau cornuri ceva pe drum si gata.
si despre tatii de baieti si barbata-miu e la fel eu am zis la un moment dat ca sotul meu se umfla in pene ca are baiat da' i-am zis ca dc tot e contributia lui atunci vreau ca fi-su sa-i mosteneasca gropitele din obraji si s-a desumflat ca alea nu se vad la eco si atunci asteptam pana in august. ![]()
![]()

asa ca dc avea fetita zicea ca tot el e cel mai si cel mai ca are fata.
da' n-avem ce sa le facem.
i-am zis ca moniland are 2 fetite si i-au sticlit ochii cica cum a reusit 2 dintr-o lovitura?
sunt ai nostri si cu ei defilam
va pup, acum vorbesc cu mama pe mess ca e tare curioasa ce mai face bb

doina si rares[blue]
12