Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
adrianafedorca spune:

era24 , roxyyc

LA MULTI ANI FERICITI !!!!!!
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
fetelor e cineva la dr Filipescu de la Elias, stiti ceva de el???
trebuie sa-mi schimb dr ca m-a lasat balta pleaca pe 15 iunie si tb sa-mi caut pe altcineva
o cunostina mi-a recomandat sa merg la dr Filipesc , am citit pe net de el dar ma interesa daca merge cineva la el acum..
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
lorelay_28 spune:
Moniland asa am incercat cum scrie la inceputul capitolului dar nu-mi iese. asta e....o sa-i dau eu de cap pana in august. Sper ca tot pana atunci sa reusesc sa va si vad pozele.
In rest bebicul e bine. Saptamana asta am si eu programare la doctor pentru TT. Sper sa fie totul k.
va pup fetelor
![]()
gravi intre [14 -15]
alinutza78 spune:
roxyyc

, sarcina usoara si la termen...si un bebe sanatos, voios si destept
fetelor..daca tot am inceput ziua cu mancarea in cap...asa am si continuat-o...m-am apucat de reteta Muffinutei, dar pana sa fie gata am facut comanda la mancare chinezeasca...acum stau cu burta in sus, plina ochi de pui pe placa incinsa cu ceapa, vita cu adei gras, orez cu creveti, furnici in copac
...si colac peste pupaza...am asezonat partea de final cu bomboane de ciocolata Bucuria...
sa-mi aduceti aminte peste cateva luni cand o sa arat ca un elefant ce iresponsabila am fost
.
ideea e ca bebelului ii place...vad ca nu da semne ca nu i-ar conveni orgia culinara
ma duc in fata tv..sa-mi fac digestia
duminica placuta in continuare...cat a mai ramas
Alinutza
15+
muffinuta spune:
Buna fetelor,again..
Roxyyc 
si cele mai calde urari de bine tie si bebeului tau!La multi ani!
Alinutza mama ai trisat!..
Si eu..am ajuns acasa toba de mancare..cum v-am zis schimba destul de des meniul..dar am ales ceva specific..bobotie cu 2 feluri de orez basmati si 2 feluri de chutney-am luat si portia de chutney de la al meu..am cumparat si pt acasa..am facut poze,dar barbatu-meu zicea ca e cruzime sa postezi asa ceva la gravidutze..am luat si cheesecake cu frisca si sos de raspberries of course..sosu' a ales chocolate ,dar a dat-o in bara,mai bun desertul meu..ajunsa acasa cu vinovatia in suflet am spus " honey lets walk on the beach"..am plecat curajosi si umflati de potol..dar batea o briza..un nisip..asa ca ne-am intors acasa..si de plictiseala am luat paine healthy (cica) de la berry farm cu unt si nectarine...Doamne ce face gravideala din mine..mai am o felie de cheesecake vreau sa rezist eroic pana maine..sau lube? opriti-ma va rog..!!
acum ne uitam la Idols.poate adorm si uit frigiderul![]()
va pup..cred ca ar tb sa pun lacat pe frigi..si cheia la dusmani![]()
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
elenada spune:
hello mamici de zmeurici
i'm back
nu am avut acces la net vreo cateva zile. furnizorul de internet a avut niste defectiuni tehnice
Muffi imi place la nebunie semnatura ta. Sa fiti sanatosi amandoi.
Ieri mi-au miscat bebeii. Au fost 3 lovituri scurte. A fost super.
Nu am apucat sa citesc tot dar am vazut ca sau inmultit carucioarele. Felicitari mamicilor care au aflat ce vor fi bebeii lor.
Pupici
elena
+16 

Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Elena..mai,mai ce m-am speriat pt tine..!!!ce ma bucur ca esti bine!au miscat giugiucii?ce fericita tb sa fii!te pup,nu mai fa din astea si merci..eu tot in stres o duc sau in mancaruri
sapt asta am nevoie de un eco de scoatere a gargaunilor din cap
pupici de trei ori
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
alinutza78 spune:
elenada welcome back!!! felcitari pentru primele miscari ale bebeilor
. ...si eu am simtit primele miscari clar, sambata dupa amiaza..
muffinuta daaaa....am trisat
...mama, da' ce gustoasa a fost trisarea
. Las' ca nu mi-e rusine nici cu tine
...seara placuta in fata tv..si lasa frigideru'![]()
Alinutza
15+
elenada spune:
am trimis poze pe mail facute azi cu mine si burtica mea mare
pupici
elena
+16 

Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!