Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
anielas spune:
Moniland, Alinitza78 -
..da..chiar a trecut repede timpul..maine avem eco morfologica e trim II...de abia astept...imie tare dor de bb
...si poate nu o mai fi asa pudic si venim si noi cu un carucior.
Eu ma declar harnicutza...tocmai am terminat de facut curatat pe balcon..am curatat si florile..ca au cam avut de suferit pe timpul iernii...acum sunt rupta de oboseala...alinutza-cred ca-ti urmez exemplul si trec la butonat la TV..poate adorm un pic...
Azi sper sa aiba al meu sot si sa gatesca el...ca eu nu prea am chef![]()
Inutza (23 oct 2004) si
22+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata si de la noi!
Luana, multumim frumos pentru album. Am aruncat si eu aseara un ochi pew fuga, arata bine, insa nu am apucat sa ma uit la toate pozele nici sa incarc, poate apuc astazi.

oricum, mie mi se pare safe atita timp cit ne logam doar noi si sa nu dam link si in discutiile de pe forum.
Alinuta, felicitari pentru cele doua bumuri.
vreau sa spun ca si eu, ca si tine, am avut senzatia aceea de carcei, de pe la 13 s, undeva deasupra buricului.
asa gidilaturi simt si eu in ultima vreme, nu stiu care sint de la bblusa si care de la intestine, dar banuiesc ca de la ambele.
Muffi, sa ai vreme frumoasa azi la Berry farm.
vad ca a fost weekedndul cartofilor si ardeilor copti.
eu am facut aseara niste cartofi copti, o minuntatie.
eu ii curat, ii tai in 4 sau in 2, depinde de marimea lor, dar imi plac cei mai mucuti si rosii.
apoi ii asez frumos in cuptor direct pe gratar, nu in tava, pe treapta cea mai de jos. ii las pina capata o culoare maro-aurie, ii scot si ii pun intr-un vas, pun unt pe ei, sare, putin piper, ii acopar si agit putin sa se intinda untul pe ei si sint deliciosi!!
ardei -noroc ca am la congelator, caci eu toamna imi pun capia rosu copt sa am, ca sint moarta dupa ei; de data asta i-am facut cu ulei+otet.
Ma bucur ca eumada si-a rezolvat problema. dar nu se gaseste inf armacii injectabil sau ce se intimpla?? eu aveam o folie de duphaston si ceva utrogestan ramase de pe vremea incercarilor mele.
Felicitari penru carucioarele albastre, vad in ultima vreme ca revin baieteii la putere![]()
;
ca o paranteza, apropos ca "nu oricine face baieti", am auzit si eu varianta cu cine face doar fete, dar mie nu prea imi place sa fac comentarii din astea
acolo unde sint tabere diferite
Patricia
s16 si Rebecca
05.02.2005
Moniland spune:
Eu am auzit varianta ca cine face doua fete e destept. Acum o aud pe cea cu baieti. Ma distreaza la nebunie, saracii tatici, zic orice ca sa le fie bine. 

Oricum sotul meu a bagat o teorie noua cu care le cam inchide gura la cei cu baieti. Cica la cat de mult ii plac lui fetele era imposibil sa nu faca fetite. Cert e ca ma amuz la orice zic ei, doar trebuie sa zica ceva.

17+

Moniland spune:
Am facut din nou vinete, ca altceva nu prea am in casa. Acum s-a terminat si painea. Clar trebuie sa ma duc sa aprovizionez un pic frigiderul. Ieri am bagat o tura de clatita dimineata si spre seara un gulas. M-am riscat cu carnati dar tot nu le place fetelor asa ca am suferit un pic.
Pacat ca sunt dependente de sot la cumparaturi (mi-am propus sa nu ridic greutati}.
17+

alexutza1181 spune:
fetelor,
am reusit sa ma programez si eu la eco morfo pt trim II dar la dr.Nedelcu(sanador);va rog stie cineva cum e ca eu nu prea am gasit nimic pe net...????
pupici 
15
muffinuta spune:
Hello,din nou..
am venit de la shopping dar parca nu-s multumita..lube fresh..si o tona de fructe..acum ma pregatesc de plecare..
Patricia Ardeleanu..merci de urare..e o vreme superba.cand vorbiti de zapada si sanius ..parca-s pe alta planeta..eu nu stiu ce-i iarna de trei ani incoace..eu as face o musaca de vinete dar mai vad pe sapt viitoare,cred ca incerc un ratatouille asta mai ii place..va tine "frigiderul" la curent cu poftele..
a reusit si barbatu-meu sa repare pompa asa ca avem iar piscina..fara broaste
..
Moni,habar nu am cum e chestia cu fetele..la mine nu conta dar am simtit ca dc e baietel la meu va avea asa sper cel putin o relatie mai buna cu el..asta era singurul motiv..cat despre nu oricine..astea-s chestii de orgoliu masculin ca doara ei pun cromozomu'eu cred ca vei avea doua fete rupte din soare de vor rupe gura targului
multa treaba pe barbatul tau sa fugareasca baietii!
ne vedem mai tarziu..
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
Dienuta79 spune:
Buna dimi
Ce matinale sunteti ,azi am dormit si eu mai mult pana la 10,30,ca doar e weekwnd,ca de maine iar la munca de dimineata.
Roxy yc 

sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.

Dienuta
21+ 
jojo_miha spune:
Buna ziua!Ce bine ca Teo doarme,asa am citit si eu in liniste ce s-a mai discutat.
Moniland asa sa fie cum zici tu,eu am auzit si de gemeni care s-au nascut cu o greutate ff buna,insa si de bebelusi nascuti la termen cu o greutate mica,o vecina de pe scara a avut la fel probleme ca si mine si Oana la nastere a avut 2.100.
Alexutza1181 bine ai venit,sa ai un bebe sanatos ca tare mult te-ai mai chinuit.Crede-ma ca stiu si eu !
Ely eu in momentul in care am simtit ca vreau ceva pt bebe am luat,acum inca nu am simtit
.
Cornelia la cine te programezi pt morfologica de trim.II?Maine vreau si eu sa sun,am trei variante-Dascalu (insa am auzit mai multe lucruri rele),Ciofu,savu.
Ma duc sa ma mai intind si eu cat mai doarme Teodora.
Roxy yc LA MULTI ANI!
la toata lumea!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
18+tot cu 
alexutza1181 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jojo_miha Buna ziua!Ce bine ca Teo doarme,asa am citit si eu in liniste ce s-a mai discutat. Moniland asa sa fie cum zici tu,eu am auzit si de gemeni care s-au nascut cu o greutate ff buna,insa si de bebelusi nascuti la termen cu o greutate mica,o vecina de pe scara a avut la fel probleme ca si mine si Oana la nastere a avut 2.100. Alexutza1181 bine ai venit,sa ai un bebe sanatos ca tare mult te-ai mai chinuit.Crede-ma ca stiu si eu ! Ely eu in momentul in care am simtit ca vreau ceva pt bebe am luat,acum inca nu am simtit Cornelia la cine te programezi pt morfologica de trim.II?Maine vreau si eu sa sun,am trei variante-Dascalu (insa am auzit mai multe lucruri rele),Ciofu,savu. Ma duc sa ma mai intind si eu cat mai doarme Teodora. Roxy yc LA MULTI ANI! la toata lumea!Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 18+tot cu ![]() |
mersic mult de urare si sa dea DD la toate burticile multa sanatate si bebelusi sanatosi norocosi si voiosi pentru ca este un dar asa de frumos

15
adrianafedorca spune:
"neata" si de la noi
ne-am trezit de la 7 dar n-am avut timp de scris, de citit am citit printre randuri, nu mai sstiu cine zicea de durere intre picioare...si eu am daca stau in pat e ok, cum ma asez pe scaun mor, maine incep scarbiciul si chiar nu stiu cum o sa ma descurc 6 ore pe scaun...
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler