Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Incerc sa fiu scurta,Alinutza..sunt cu catronul de iaurt si fructe in fata ...barbatu-meu a luat si uscatorul meu de par langa piscina..l-am recuperat..e o figura..

Asadar eu fierb cartofii in coaja dar nu pana ii faci praf asa sa fie pe trei sferturi fierti,ii curat,tai felii rotunde,ung un vas termorezistent cu unt pun un start de cartofi,asezonez cu sare si piper,apoi un strat de felii de carnati -mie-mi place ala gen cabanos sau orice nitel afumat,sau de casa ala e grozav ca lasa si putina boia,apoi un strat de oua fierte,felii ,asezonezi cu sare,iar cartofi,carnati,oua safarsesti cu cartofi,dar straturi subtiri ca mananci pe uram numai cartofi..on top smantana si cateva cuburi mici,mici de unt..depinde cat de gras e carnatul,sa nu pui 10kg pe tine dupa o portieeu adaug cascavalul ras la final,dai la cuptor asa dupa ochi sa se rumeneasca totul si cu vreo 15 min inainte de final pun cascaval ras mie-mi place si un pic de smanatana -mama facea misto asa ca un sos :amesteca cascavalul cu putina faina-o lingurita mica - smantana si sare si turna odata cu cartofii la cuptor-lasa jumatate de ora pana se rumenea ca o crusta si gata.. secretul cred consta in carnati sa nu fie prea uscati si sa fie gustosi..pot sa-i servesti cu muraturi-mie-mi placeau cu picarella sau cu ardei copti,mi s-a lasat acum de la voi..ai grija ca toate chestia sa nu fie prea grasa,si sa aiba suficienta suculenta-de la smantana-cumpara fara grasime-si sucul de la carnati-eu cum sunt innebunita dupa cascaval mai pun un strat si printer cartofi

gata ca ma astepata caserola..ce e fain de tot e ca acolo au si

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

scuze pt tiparit..e greu sa scrii si sa si mananciziceam ca la berry farm poti face si shopping au un mic magazin cu tot felul de potoale bineintelespt acasa..si paine scoasa din cuptor...va dati seama vin rotunda ca lubenita..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

muffinuta saru'mana...ma apuc astazi..sper sa-mi iasa
Relaxare placuta astazi...si pofta buna

Alinutza 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

De curiozitate, muffi, tu te-ai ingrasat ceva in astea 13 sapt? ca la cum vorbesti de mancare, cred ca numai gandul la bunataturile de acolo m-ar ingrasa Ti-a crescut burtica.
anielas, felicitari pentru cele 22 saptamani. uau ce trece timpul!!!!

Fete noi venite, daca vreti in listuta sa lasati datele, avem un cont comun, dupa cum ati vazut, iulie.aug09, si prin acel cont se modifica prima pagina. Va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi!!!!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Coccorina bine ai venit printre mamcii de zmeurici de iulie august 2009 , mai intrai trebuie sa spui data nasterii tale , ultima menstruatie pentru a putea sa fi trecuta in listuta . Referitor la durerile de burtica nu te ingrijora si eu am patit prin saptamana a12-a , intreaba doctorul daca e nevoie de utrogestan , unul dimineata , unul seara , mai ia no-spa , nu face nici un rau , chiar doua pe zi .
Fetele va rog dati-mi si mie parola comuna ca sa vad albumul .
17+
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3280671919/
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3273217411/
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3268706599/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

mai fetelor, dar ati scris , nu gluma....
Muffinuta- ca de obicei ...despre papa...mama imi faci o pofta de mancare, ca in ultimul timp nu prea as manca orice...referitor la leutz..stai fara grija, burtica de gravi atunci cand stam culcate si suntem asa in luna mai mica, nu se vede f. bine, adica nu se vede ca atunci cand sta atarnata , cand stam in picioare, asa e si la mine, stai fara grija in privinta asta; eu vineri, deci la 13,4 sapt. cred ca am simtit ceva miscari de bebe...si de data asta nu m am inselat; oricum intr un fel simtim miscarile la 3 luni si in alt fel pe masura ce creste...eu la prima sarcina am simtit prima miscare...asa ca un balon care se sparge la mine in burtica, apoi ca niste batai de aripi de fluture...apoi cand se marise fotbalistul...se si vedea cand misca, se vedeau forme... de cap, de manute, de picioruse, depinde cu ce dadea...; acum am simtit asa ca un muschi care zbate si ca un cioc cioc in usa.., in zona de sub buric, in stanga lateral;aaa si Muffi si scorponul meu imi zice ca m am ingrasat, asa ca ....asa s scorpionii....desi eu incerc sa ma aptin de la dulciuri, fainoase si prajeli; in legatura cu progesteronul...pt. madalina, o fata Amzulica(care sapt. viitoare gata , are cezariana programata) de la FIV avea progesteron ramas si voia sa l dea, asa ca daca nu a gasit inca Madalina, sa ia legatura cu Amzu; gata , m am intins f. mult...merg la facut teme cu Andrei, ca abia asteapta sa termine sa mearga la sanius...

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

neata zmeurici,

ce matinale sunteti...!!
muffinut esti geniala,chiar nu stiam ce sa fac sa mai pap...
alinutzasi eu care credeam ca sunt singura cu vise acelea deocheate;la mine sunt foarte dese si sotul meu cand ii spun zice ca il ingrijorez si rade de mine....
coccorina bine ai venit!!!
claraJstiu ca DD nu doarme si o sa plateasca dar pana atunci sper sa nu mai pateasca si altcineva la fel ca mine..
iar in ceea ce priveste progesteronul nu am si imi pare rau dar poate sa intreb la farmacia spitalului fundeni ca acolo ar trebui sa aiba si la farmacia 2NA de la Unirii poate totusi...si eu stiu ce inseamna sa-ti trebuiasca neaparat un medicament;eu fac injectii in burtica in fiecare zi cu clexane ca altfel bebe nu ar primi oxigen si tot ce ii mai trebuie si ar muri;si mereu stau cu sufletul la gura in fiecare luna daca gasesc pe piata clexane sau nu....

Mergi la inceput

Aud masina de gaurit jos..barbatu-meu trebaluieste de zor..ieri s-a si electrocutat..nu's ce-l apuca harnicia,la 12 plecam i-am zis clar vreau loc cu views la berry farm...

Moni,buna dimineata...dc vezi ce chestii au pe aici..in trei ani nu am pus un kg..dar acum am recuperat..burtica este din plin,am renuntat sa mai tot controlez cantarul ca intram in alt gen de depresii..nu degeaba asta micu' e cu o sapt aproape mai marenici greturi nu am avut..asa ca iti dai seamasa ma vad dupa!cum o scot la capat,da-s ambitioasa rau,ma vreau snur asa ca munca ,ciclism,fitness,inot..toate alea..acum nu am voie efort,fac plimbari..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Daria..hello ce ma bucur ca mai scrii..cred ca imi ramane porecla "frigiderul"..nastem in aceeasi zi,Daria,de abia astept sa vad ce vei avea..am avut si eu fluturasi in burtica,mi se intampla si cand ma ridic din pat si uit sa o fac asa dintr-o parte..parca asa am citit ca sa nu suprasoliciti spatele..si atunci ca un val trece undeva sub ombilic..dar la DT mi-ai zis amandoua doc ca vad contractii ale uterului..asa ca mi-am luat gandul ca e leutul..cat despre scorpio..asta ma lasa clar dc nu slabesc dupa..acum ca am aflat ca avem baiat s-a inmuiat,zambeste mereu cand ma vede cu mersul de rata-mi-am schimbat parca si mersulprin casa..sper sa ramana baiat-sa nu se transforme chestia aia in altcevaca atunci sa vezi dilema!te pup Daria..eu cu dulciurile de abia acum am inceput..mai pofteam clatite si Jaffa biscuits dar acum vreau cheesecake!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

doinique,reghi felicitari pt

tot schimb canalele si nimic interesant..offf,ce plictiseala;al meu sot lucreaza si azi ....cred ca ma apuc sa-mi fac manichiura..

pupici

15

Mergi la inceput