Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
ClaraJ spune:
Salutare dragi mamici,
Iaca si eu intr-o simbata seara ( aici in LA) ca in Romania e deja duminica dimineata.Deci:
ELI_CTA - noi am cumparat pina acum doar hainute. Nu am cumparat inca nimic mai de anvergura, ca de ex. carut, patut etc. Mai asteptam un pic pentru astea mai mari. Plus ca aici in state se obisnuieste sa se organizeze inainte cu vreo 2-3 luni de a se naste bebeul un fel de petrecere care se cheama "Baby shower" si la care vin prietenii, familionul etc si unde primesti o multime de cadouri. Asa ca....probabil ca o sa avem de o sa prea avem, adica, ma rog, bebeul o sa fie super dotat. Dar si merita, minca-l-ar mama de tucuras.:)
MUFFINUTA - eu nici nu-mi dau seama exact cum sunt miscarile astea de bebe; simt niste chestii sub buric, insa nu stiu daca sa le asociez exact cu cele ale bebeului, dar tin minte ca la ecografia de 12 sapt zburda prin stomacul meu de numa' numa'; referitor la oboseala, am fost si eu la fel cam pina prin sapt. 12 -13, iar de vreo sapt jumatate ma simt foarte energica, nu prea mai mi-e somn in timpul zilei; cam peste tot pe unde am citit spuneau ca in trimestrul 2 te simti foarte energetica.
ALEXUTZA- merci din suflet pentru comentariile dragute referitoare la pozele de pe contul comun; iar in ceea ce priveste povestea ta, ma bucur ca ai impartasit-o pentru ca alte gravidute sa se fereasca de acel ticalos si m-as bucura nespus daca as avea o putere sa-l pedepsesc pe nemernic, dar sunt convinsa ca mai devereme sau mai tirziu Cel de Sus va avea "grija" de el.
CRISARH si CORONINA - Bine ati venit!!! O sarcina cit mai placuta si bebeliciosi simpaticosi.
Noi ( adica eu si bebita) am umblat azi ca niste apucati. Mai intii am fost la o biserica romaneasca ortodoxa de aici din LA si am aprins niste luminari, in special pentru taticul meu care a plecat dintre noi mult prea repede anul trecut. Dupa care ne-am carat pe malul oceanului si ne-am indopat cu un sandvis cald de curcan iar acum mai spre seara, ajunsi acasa si epuizati, am mai bagat o mamaliguta cu smintina si cu un oulet ochi. Iar dupa ce voi trimite acest mesaj , ne vom tolani pe canapea cu telecomanda in brate. Miine Oscarurile, gagici. O sa merg la nasii lui bebita ca dau o petrecere la ei acasa cu gratare si mai birfim si noi, ca dau in direct la TV.
Uf, gata, am scris ca o apucata,
Va pupam,
Clara
Mamica de bebica de 15+
alinutza78 spune:
Buna dimineata gagici
Hai ca vin eu in dimineata asta cu o
, de fapt ceai, fierbinte. Sunt treaza de o ora si ma zgaiesc la niste filme proaste..poate, poate imi vine somnul. Adriana ti-am luat-o dimineata asta inainte cu trezitul....cu toate ca sper ca la ora asta sa dormi dusa..si Cezarica la fel..![]()
Missy eu simteam ceva neobisnuit prin burtica inca de pe la 12 saptamani...dar am zis ca sunt gaze sau altceva. Parca simteam ca un carcel..nu stiu cine spunea de fluturi...sau gandaci
...dar nu-ti fa griji, ca ai sa-ti dai seama in mod sigur. E o miscare pe care nu o poti confunda, plus ca se repeta in acelasi loc. Oricum nu ma stresez acum
...e posibil sa fi fost agitat si de la aquagym, si de la cola...asa ca pana o sa-l simt regulat, cred ca mai am de asteptat. Ideea generala e ca simt ca nu-mi mai apartine burtica...a pus altcineva stapanire pe ea
.
O zi buna fetelor...eu continui cu filmele proaste
Alinutza
15+
anielas spune:
Neatza dragelor!
Bun venit noilor burtici cu zmeurici..sarcina usoara
Alinutza- si eu tot matinala ca si tine...numai ca am stat pana acum sa recuperez ce s-a scris pe aici..si am avut ceva de citit
. Tare bun ceiucul...la ce film te uiti?
Luanambro-fff frumos albumul
...am reusit si si eu sa-mi uploadez pozici..
Doinique-felicitari pentru carucior
!
Muffi-nici eu nu am folosit progesteron injectabil...dar daca pot ajuta in alt fel..cu mare drag...
Noi ieri ne-am facut de cap..Inu e la Valcea la parintii mei..asa ca noi am fost la niste prieteni si am facut gratar, cartofi si ardei copti...si am stat la taclale...tare bine a fost..chiar simteam nevoia sa mai ies din programul de rutina. Azi in schimb avem program de curatenie...asta daca reusesc sa-mi mobilizez sotul din dotare.
BB e tare voioshel acolo in burtica..si din ce in ce mai activ...de..e si pui mare..am intrat oficial in 22 sapt..facem cinste
Inutza (23 oct 2004) si
22+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Ce liniste pe la noi..Eu am intrat scurt sa va ureaz duminica placuta,barbatu-meu repara pompa de la piscina de vreo 3sapt acusi vom avea iaz cu broaste,ieri a pierdut ultima piesa,poveste lunga..azi am ce mi-a promis ,merg la Berry farm,mama ce frumos e acolo,unul dintre locurile mele preferte..acum mai mult ca deh au mancare miam miam..sper sa mai faca "lamb i caserole" e un de-li-ciu..ca schimba mereu meniul..si au pe langa asta cea mai buna cheescake cu berries si inghetata ..asa ca am meniul in minte..parca vad comand ca nehalita la masa..ieri cu familia parca dadeam cu aspiratorul pe masa,un sfert imi apartinea atatea farfurii erau
barbat-meu cica-s obsedata numai la mancare mi-e gandul..si dependenta total de frigider..
De ieri m-au apucat iar piticii..mi se pare ca nu mai vad asa umflatura mica-leutul ca inainte si iar incerc sa nu intru la panica si idei tampite si parca nici cand ma consult culcata la orizontala nu mai simt zona mai tare unde e bebe..of!..sper sa rezist,toata ziua-s in oglinda la control..Alina de abia astept sa simt si eu leutul,Doamne cat il iubesc nu va pot descrie,nu am simtit pt nimeni asa ceva,mi-e si frica parca niciodata nu sunt in siguranta..deja barbatu-meu spune ca a ajuns pe locul trei dupa leut si catei
iar pt un scorpio e dezastru..
Elena ,ma ingrijorezi,sper ca esti bine,te imbratisez cu drag..
fetelor va doresc o duminica de zile mari aici e o vreme superba,de abia astept sa plecam!pupici 
va las,ma duc iar la un control la onglinda
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
alinutza78 spune:
anielas si eu la un pahar de
. Felicitari pentru 22 saptamani...mult a fost, putin mai este
. Ma uitam pe Kanal D la un film cu arte martiale, cu chinezi care fac yoh, ah, cah...da' tot nu s-a prins somnul de mine. Acum plimb telecomanda pt toate posturile..si inca mai sper sa dorm. Mi-ai facut pofta de cartofi copti si gratar...cred ca o sa prestez si eu asa ceva la pranz..
Alinutza
15+
muffinuta spune:
Alinutza am crezut ca te-au adormit filmele alea..la mine tine chestia cu numaratul oilor,dar foarte incet relanti,si merge nu ajung niciodata la 30 de oite..![]()
Of,mi-e dor de leut de mor..sper sa ma ajute bunul Dumnezeu sa strang in brate copilul acesta,ca innebunesc..
cat despre progesteron injectabil,va multumesc eu pt Madalina,au raspuns doua fete de la FIV sper sa isi fi rezolvat problema ca avea mare nevoie..va multumesc oricum,dc aveti totusi va rog dati un semn.
Va pup.
Hai sa va mai spun una,azi noapte maimutoiul ala mic,masculu-pechinezul-a inceput asa din senin sa latre aiurea,mai mult conversatie cu alti caini,au trezit cred toti vecinii-pe la 3 noapte-ne-ma trezit si barbatu-meu cica il pune in naughty corner..l-a inchis in garaj pana dimineata..sa fi vazut ce iubire intre catei cand s-au revazut azi dimineata,parca erau separati de secole,s-au pupat ,mirosit,am ras cu lacrimi..cica dc la noapte il apuca concertul iar trece in garaj la separeu![]()
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
alinutza78 spune:
muffinuta buna dimineata
nu-ti spun decat CALM DOWN!!!!!!!!!!!! leutul tau e bine ok acolo in burtica...du-te si te relaxeaza astazi..o meriti pe deplin la cate emotii ai experimentat in ultimul timp. aaa...si cand bobinezi mielu' si cheescake-ul, gandeste-te si la noi...eu ling monitorul deja
...
Alinutza
15+
muffinuta spune:
a propos eu as manca cartofi frantuzesti cu ardei copti..nu am mai facut de secole..cred ca "bag" luni in meniu..si may be o supa de gris,e simpla de tot...
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Poate fac poze azi,sa vedeti ce peisaje sunt..e o tara fantastica,serios..noi aici avem munet si ocean in acealasi loc,e grozav..exista si minusuri ca oriunde in lume,dar e extrem de frumos..
Alinutza,sa pun poze si cu potolul?au astia un stil,imi lasa guar apa..al meu tot mai mestereste la pompa..parca vad ca platim dublu iar sa repare meseriasii ce a inceput el..![]()
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
alinutza78 spune:
muffinuta pune, pune poze cu potolul!!!!!
Ma duc apoi cu fotografia pe la restaurante si spun ca asa vreau si eu...![]()
ia zi cum faci cartofii aia frantuzesti...mai fac si eu cand ma apuca harnicia, dar nu-mi ies extraordinar...
Alinutza
15+