Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
muffinuta spune:
hello,fetelor
bine ati venit Crisarh..Coccorina.sarcini usoare si la termen va doresc si eu alaturi de celelalte fete..!
fetelor,m-am facut de ras dupa mancare,am facut si clatite ca nu am mai avut timp de altele,ma simteam asa obosita si am "parcat" nitel..
am adormit dusa,mama ce rusine mi-a fost ce or fi crezut oamenii ca sunt fara bun-simt,dar am cazut rapusa..cred ca am si sforait si copii cu mine in pat..numai tv mergea cu desene animate![]()
A fost mai bine data asta,cred ca in sfarsit s-au mai obisnuit cu ideea ca mai vine un bebe in familie,in sfarsit pot si eu sa fiu mai relaxata..numai barbatu-meu a primit un mesaj cam ciudat de la fosta dar asta-i alta poveste..chiar nici nu vreau sa stiu..e greu cand te casatoresti cu cineva divortat..pana se obisnuiesc cu tine,tu cu ei ,alte culturi,obiceiuri..uh..in sfarsit pare totul ok..nu am mai facut enspe feluri,am facut gratare a iesit bine totul..duminica viitoare ura mergem cu totii la picnic,in sfarsit afara la aer curat..e asa frumos aici..
Missy vroiam sa vin in RO de Paste,dar nu ma lasa doctorii..si sa nasc prin avion
nu e cazul asa ca stau pe popoul meu aici..venim sper dupa..![]()
va pup sunt rupta de somn iar..si voi sunteti atat de obosite?
la toata lumea..
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
doinique spune:
salutare si de la noi
f frumos albumul, l-am vazut superrrrr, felicitari

ce mai stiti de elena?
v-am citit dar nu am vazut nimic de la ea. dc ii dam un pm poate rasp/
bb-ul meu are o rugaminte vrem si noi un carucior 
mi-au zis acu ca sigur e baiat, are ta-su cu ce sa se laude ca cica nu oricine face baieti. hahahahah.
muffi esti o figura si eu am acrituri din astea in fam de fapt ambele mele cumnate sunt ciudate si cea din partea fratelui si cea din partea sotului. asta e nu suntem perfecti.
va pup, va doresc o seara buna, mie imi pica ochii in gura ca iar m-am trezit la 6 dar husbandu' vrea la coca cola la terasa.

doina si bb 
12
muffinuta spune:
Fetelor..vin cu o rugaminte la voi..va rog mult un gest pt una dintre fete..aveti careva dintre voi progesteron injectabil?..va spun direct ca sunt dintr-o bucata ,sper sa nu va suparati pe mine fiti va rog open minded ..vreau sa o ajutam pe Madalina,stiu ca au fost ceva discutii dar e pe lista la noi la zmeurici..tot de-a noastra chiar dc mai cu gargauni..stiti si voi cum e cu hormonii.
Eumada stiu ca esti aici si ne citesti zilnic..iaca fac eu pleasca..fetelor are nevoie urgenta de fiole de progesteron ca sarcina ei este cu high risk si trece prin clipe grele..o ajuta cineva dc aveti prin "camara"?
Multumesc,sa nu va suparati da ?,sunteti fete sufletiste eu stiu asta stiu cat m-ati ajutat pe mine..hai sa uitam prostiile pe care le spunem la suparare..va rog deschideti-va inimile.
si ea da acum " pupici pe burtici"pe la alte teme..funny,nu?ne inmoaie bebeii nostri..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Doinique..wow..15 sapt..noi mai avem..cat despre familie,stii cum sunt atat de singura aici chiar mi-am dorit sa simt si eu caldura,sentimente asa spontane..dar am cerut prea mult..inca nu stie nimeni ca astept un baietel..cum astia-s mai de moda veche...barbatu-meu am avut dreptate se uita cu alti ochi la mine..parca mai gales nu mai zice nimic ca m-am ingrasat..se inmoaie si scorpionii..relatiile de familie sunt delicate rau si mie nu mi-a fost moale..dar se pare sper ca nu spun prea repede va fi mai bine..sper..mi-au urat noroc la plecare..
Am vazut si eu albumul..super..Luana chiar e super..dar tot m-ati pus..naughty girls..m-ati pus si cu poza aia monkey business ,nu tu make up nothing,au naturel..am luat-o la ora 5 dimineata..tocmai vazusem prima leoaica live din viata mea,vana in tufisuri..am prin srasaritul in Kruger parc inghetati bocna si fericiti!![]()
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Doinique..iar ma zuitam..felicitari
iar sunt la putere baieteii!felicitari din inima pt carucior,nu te-ai lasat la mine![]()

Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
m_i_s_s_y spune:
Ciao fetele!
Bine ai venit coccorina! sarcina usoara!
Doinique - felicitari pentru carucior!
Apropo de baieti si fetite: ii spun iubitului meu sot ca bebelu e mare si are rinichi si deja face pipi. La care husbandu: "sper ca face din picioare"
- va dati seama ca testosteronu din el vrea baiat..treaba lui...io tot vreau sa fac codite![]()
Muffi - din toata inima as ajuta dar nu am avut niciodata progesteron injectabil...as putea sa iau de undeva? cu mare drag..nici nu stiu cum ii spune...
s 14
muffinuta spune:
Missy merci mult ..pt Madalina,are nevoie de sprijin ca noi toate in vremuri grele..fetele de la FIV au mai avut progesteron, eu nu am avut decat gel..
cat despre bebe dc e baiat sa vezi ce se mai umfla al tau in pene..ti-am spus al meu cand a auzit dotarea cica gata seamana cu el..vezi sa nu!![]()
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
alinutza78 spune:
Buna seara gravidutze
Vin si eu la apel, dupa o zi plina si extrem de obositoare.
Luanambro multumim pentru album, a iesit extrem de frumos. M-am introdus si eu acolo singurica![]()
Alexutza 1181 bine ai venit la zmeurici
. Iti doresc o sarcina usoara si un bebel frumos si sanatos. Infioratoare experienta ta cu medicii..bine ca ti-ai pastrat optimismul si speranta, si uite acum ai o zmeurica in burtica
. Si ca sa schimbam putin tonul conversatiei...
...eu cred ca visele tale exprima de fapt doar ingrijorarea si nu sunt premonitii..deci stai linistita..oricum visele in sarcina sunt multa mai intense..uite, eu de exemplu visez ca fac 
...si e atat de intens ca trebuie sa-mi intreb sotul daca a fost real sau nu..iti dai seama ce fata face![]()
Crisarh si Coccorina bine ati venit la zmeurici. Sa aveti sarcina usoara si la termen
reghi felicitari pentru baietel si pentru rezultatele la DT
doinique felicitari pentru baietel.
Azi dimineata am fost la aquagym. A fost super...m-am balacit, am facut sport timp de o ora si am cunoscut persoane noi..numai ca atunci cand am iesit din piscina, eram franta si de-abia ma taram la masina. Am ajuns la birou..unde alta fataiala prin birou. Intr-un sfarsit, am ajuns la coafor. Cand m-au vazut fetele atat de sfarsita mi-au dat un pahar de cola pe care l-am baut pe nerasuflate...si, pe cand ma prelingeam pe scaun pe cand ma spala fata pe cap..si imi facea un masaj fantastic...am simtit...bum...cam la 5 cm de buric, in jos...am inlemnit..apoi al doilea bum..era sa lesin de emotie. Prima miscare a bebelului..
..sunt extrem de fericita...sa-l vedeti pe barbata'miu cum se chinuie cu urechea pe burtica sa prinda ceva miscari
..Moniland poate ti se adevereste teoria ca baieteii se misca mai repede..eu am astazi 15 saptamani si 3 zile, deci cam devreme ptr miscari, avand in vedere ca e prima sarcina si...am ceva colacei pe burtica
.
Apropo de creme ptr vergeturi...mie mi-au aparut primele vergeturi in facultate, si am fost super stresata si preocupata de ele. din ce stiu, vergeturile sunt influentate si de mostenirea genetica (vorba batraneasca daca ai "carnea buna") dar si de o hidratare corespunzatoare a pielii. Asa ca, macar al doilea aspect sa-l controlez..eu folosesc seara o combinatie de crema de catina si ulei de migdale..si dimineata crema Mustella. Acu'..vedem la sfasit rezultatul tratamentului..![]()
Cand am fost la control la 14 saptamani, medicul ginecolog mi-a spus ca nu mai trebuie sa iau acid folic. In schimb, medicul de familie spune ca e bine sa continui cu acidul folic
..oricum mi-a dat Maltofer, chiar daca nu am carente de fier...cica in sarcina e obinuita anemia..
Aaaa...plus ca mi-a dat sa repet in martie, analizele obisnuite plus cele din paleta TORCH. Desi mie mi-a iesit ca am anticorpi (IgG pozitiv), mi-a spus ca doar anticorpii de rubeola sunt protectori...in schimb, toxoplasma, CMV...e posibil sa le contactez..uff, si eu care credeam ca am scapat.
iar la capitolul mancare...stau rau..acasa nu am mai reusit sa fac nimic, doar la restaurant ajung. Asa ca muffinuta, dupa ce scapi de familion, astept noi sugestii
. Iar Adriana, cu iahnia de fasole..ai avut impact asupra sotului. Mie nu-mi place fasolea si nici nu stiu sa gatesc, insa barbata'miu e innebunit. E plecat de o ora sa caute fasole batuta in supermarket, ca nu am avut ce face si i-am citit de pe forum![]()
wow...am scris ca ptr toata saptamana...am recuperat.
week-end placut in continure si pup zmeuricile
Alinutza
15+
m_i_s_s_y spune:
Wow Alinutza!!!!! Ce super!!!!!!! Si cum e? Ce senzatie ai? Mie imi e teama ca n-o sa-mi dau seama cand o sa loveasca prima data...
Felicitari!
Fetele ati cam somat azi
. Probabil ca va odihniti.
Va pup cu drag ca pic de somn
s 14