De 8 martie sa fim MAME cu "M" mare!
Raspunsuri - Pagina 21
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
da sunt in total 16 copii(4copii sunt ai familiei de americani..care mai la toamna vor mai adauga inca unul-sotie este )
Pana sa plec deja se lucra la montarea tv ...
Donu'Bodo a avut o seara f frumoasa si el s-a jucaaat cu colegii lui care nu stiau cu ce pot"ajuta" sa fie instalate toate mai repedeTati(asa-i spund -administratorului american) era la fel de incantat si a spus ca nu-i vine sa creada ca si in Ro se fac astfel de fapte frumoasa.(Lui/lor li s-a intamplat a doua oara -prima data de Craciun-vinovata si acum).
Dragii de ei la plecare m-au intrebat cand il mai duc pe Bogdi sa se joace cu ei...le-am promis ca dupa ce se va naste si Isabelle.
Multumesc inca o data in numele lor,sunteti minunate.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dordia2000 spune:
Tzuni....jos palaria. Esti fenomenala...si toate care ati ajutat la aceasta binefacere meritati tot binele din lume!
Si acum sunt cu lacrimi in ochi vazand bucuria imensa de pe chipurile acestor copilasi!
VA poop!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
bertha spune:
Minunate si emotionante poze! Dragalasii de ei, ce lumini aveau in priviri!
Tzuni si toate celelalte fete care ati contribuit, jos palaria! Felicitari si sa va dea Dumnezeu putere sa organizati si alte asemenea actiuni, care sa faca sa zambeasca si alte fetisoare triste.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Anina_n spune:
Tzuni , Dodo-pui , multumim ca ati fost mesagerii nostri ! Si pentru poze !
Cum a scris si Misha, ne "vedem" de Paste !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
anangel_lexi spune:
Tzuni, sunt superbi copiii! Mi-au dat lacrimile vazandu-le bucuria!
Pentru Pasti raman valabile aceleasi conturi?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Jasmine spune:
Ce frumos!
Tzuni,Eliza5,Dodo...jos palaria,fetelor!
Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multe astfel de actiuni,ca sunt atatia copilasi care n-au avut noroc de o familie...
Cu mare drag voi contribui si eu cu cat voi putea pt actiunea de Paste.
vikinga spune:
Bravo Tzuni, Dodo!Minunati copiii! Si familia de americani la fel.Pt actiunea de Pasti am nevoie de SWIFT, bitte bitte.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo