De 8 martie sa fim MAME cu "M" mare!
Raspunsuri - Pagina 18
Tzuni spune:
Pana in we cumpar tv-ul si DVD-ul. Vor fi si pachetele cu dulciuri, pt ca avem bani suficenti. Asa vor primi copiii si cate ceva bun in manutza. Ramane sa stabilesc cand plec, in fnct. de munca si de bona. Sper sa-mi dea voie sa fac poze. Va tin la curent.
Facturile le scanez si le postez aici sa le vedeti.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
Eliza5 spune:
Tzuni, am comandat azi calculator si imprimanta si imi vor sosi pana vineri. Asta inseamna ca ti le pot trimite acolo unde esti tu chiar vineri.
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza5 Tzuni, am comandat azi calculator si imprimanta si imi vor sosi pana vineri. Asta inseamna ca ti le pot trimite acolo unde esti tu chiar vineri. Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
Super!
Deci, vom avea:
TV
DVD player
Calculator cu imprimanta
Cosmetice
Dulciuri
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
maru spune:
yupiii
felicitari, fetelor, sunteti de toata isprava
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
valen spune:
Ah, Tzuni, spune-mi te rog ca n-ai apucat sa iei televizorul. Donez eu unul foarte putin folosit si in perfecta stare de functionare care se odihneste pe sifonierul mamei de cand am plecat din tara. Asadar televizorul e "aranjat"; ce mi-as dori sa fiu acolo sa gust bucuria copiilor!!!
uta_ciun spune:
ma simt si eu ca maru, parca vine mos craciun
felicitari fetelor, tzuni, eliza, valen, dodo
abia astept sa ne povestesti tzuni
" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
bertha spune:
Fetelor, n-am mai citit in ultimele zile, sunt pur si simplu uimita. Va felicit din inima, Dumnezeu sa va ajute pt cat sunteti de minunate! Mame cu M mare!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
misha71 spune:
Ce bine ar fi sa te lase sa faci poze. Ador pozele Chiar ca parca e Craciunul. Asa simt si eu. Tare mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo, sa traiesc bucuria impreuna cu ei.
Tzuni
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Anina_n spune:
Bravo, fetelor !!!
Ar fi fain sa te lase sa faci poze, Tzuni.
Abia astept sa ne povestesti cum au primit copiii toate 'cele.
La noi ninge ca in basme, e ca de Craciun.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
anangel_lexi spune:
Tzuni si restul fetelor Tare as vrea sa fiu si eu acolo sa vad bucuria de pe fetisoarele mici la vederea darurilor!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute